ELLINIKIfeta Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 καλησπερα σε ολους! Εχω στην κατοχη μου ενα λαπτοπ turbo-x . Ειναι της clevo το W253EF με bios AMI. Μετα απο χτυπημα (μπουνια) στο πληκτρολογιο εκλεισε και εκ τοτε οποτε το ανοιγω κανει 22 μπιπ και κλεινει. Το εστειλα σε σερβις και μου ειπε βγαλε βαλε δεν βρηκε κατι και οτι εχει προβλημα η μητρικη. Ο τυπος μου ειπε οτι το εστειλε απο χαλκιδα στην θεσσαλονικη οπου εκει μπορουν να επεμβουν στην μητρικη και να την φτιαξουν. Μετα απο καιρο μαθαινω οτι δεν εγινε τιποτα. Το πηρα παλι πισω. Καμια ιδεα κανεις? Οταν ανοιγει fullarei το fan του οταν ξεκινουν τα μπιπ μεχρι να κλεισει το λαπτοπ και επισης κανει boot ta windows και καπου εκει το τελος. Ευχαριστω για τον χρονο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μάλλον ράγισες καμία μιτρική πιστεύω και πάει αναλόγως τα κέφια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELLINIKIfeta Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μάλλον ράγισες καμία μιτρική πιστεύω και πάει αναλόγως τα κέφια του. οταν λες παει αναλογως τα κεφια του εννοεις τα beeps? γιατι ειναι 22 οσες φορες το 'χω ανοιξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μου κάνει εντύπωση Turbo-X μετά από μπουνιά να μην ανοίγει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 μηπως τα 22 αυτα παιζουν με καποιο συγκεκριμένο μοτίβο; πχ 9 μπιπ,παυση, 9 μπιπ κοκ η καπως διαφορετικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 οταν λες παει αναλογως τα κεφια του εννοεις τα beeps? γιατι ειναι 22 οσες φορες το 'χω ανοιξει Όχι τα μπιμ γενικά η λειτουργία του λαπτοπ.Επίσης είσαι σίγουρος είναι 22 μήπως είναι τίποτα 5-6 που απλά επαναλαμβάνοναι συνέχεια δεν νομίζω να υπάρχουν 22 μπιμ σαν ερρορ μπορείς με μοντέλο της μιτρικής να βρεις ότι τα τσο αντιστοιχουν σε αυτο σφλαμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μου κάνει εντύπωση Turbo-X μετά από μπουνιά να μην ανοίγει. Ενταξει... Ολοι γνωριζουμε περι των turbo-x , αλλα εσυ το πηγες ενα βημα παραπερα... Προφανως εριξες μπουνιες σε vaio ,acer κτλ και μετα ανοιξαν.... Ποια λεξη μου ερχεται στον νου;;;..... Ααα ναι... Ακριβοδικαιος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ενταξει... Ολοι γνωριζουμε περι των turbo-x , αλλα εσυ το πηγες ενα βημα παραπερα... Προφανως εριξες μπουνιες σε vaio ,acer κτλ και μετα ανοιξαν.... Ποια λεξη μου ερχεται στον νου;;;..... Ααα ναι... Ακριβοδικαιος.... Δεν με έπιασες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELLINIKIfeta Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 εψαχα για τα code errors του bios μου και δεν βρηκα τιποτα εχει μεχρι 9. Επισης ειναι 22 επαναλαμβανομενα με την ιδια συχνοτητα (περιπου 1 δευτερολεπτο). Δεν νομιζω να ειναι loop καποιων beep γιατι αν ηταν ετσι δεν θα μπορουσα να τα ξεχωρισω? Δηλαδη δεν θα ειχε καποια διαφορα χρονου το καθε loop μεταξυ τους? και επειτα ποια errors θα μπορουσαν να ειναι που να φτιαχνουν αθροισμα το 22? 1 και 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δεν με έπιασες. Σιγουρα δεν σε επιασα... Αλλωστε απεχουμε χιλιομετρα.. Προφανως ή υποννοεις οτι ειναι δειγματα ανθεκτικοτητος(δεν το νομιζω) ή οτι παντα χρειαζονται μια δυο μπουνιτσες για ζεσταμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 ΠΛάκα κάνω εδερφέ αλλά και η ανθεκτικότητα δεν είναι και το ατου των turboX.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Χρίστο εσυ;;;. Πες το ρε "εδερφε" και πιανομαστε μεσανυχτα στο ινσομνια.....(πλακα κανω αδερφε...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ενταξει... Ολοι γνωριζουμε περι των turbo-x , αλλα εσυ το πηγες ενα βημα παραπερα... Προφανως εριξες μπουνιες σε vaio ,acer κτλ και μετα ανοιξαν.... Ποια λεξη μου ερχεται στον νου;;;..... Ααα ναι... Ακριβοδικαιος.... Άσχετο.. Ένα Acer που είχα, είχε φάει πολύ "ξύλο" και δεν "διαμαρτυρήθηκε" ποτέ Άμα τώρα βέβαια γίνει κάνα decepticon θα με πλακώσει στο ξύλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Το περίεργο ειναι οτι απο εδω http://www.bioscentral.com/beepcodes/amibeep.htm δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Μπορείς να βγάλεις καποιο βιντεο η τουλαχιστον κατι ηχητικό μήπως και δεν το πιάνεις σωστά; αν ηταν σε μοτίβο θα ειχε ενα σχετικά μικρό διάστημα και θα ξεκινουσε ξανα. πχ 10 μικρά μπιπ,μισο δευτερολεπτο παυση και ξανα 10 κλπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 η ίδια η μητρική τα έπαιξε, κάνει 22 επειδή τόσα προλαβαίνει να κάνει μέχρι να κλείσει στη προκειμένη. δεν έχει κάτι να κάνει και κάνει σκέτα beeps. ψαξ'το κι 'αλλο αλλά κατ'εμε είναι για βάψιμο το laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα