Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματι. occultist του sheo ειναι καλο.

Ναι βρε, πλάκα κάνω. Αλλά το mainstream 775 είναι ή για απλά παιχνίδια ή σε C2D για browsing. Εκτός αν είναι clock>>3ghz. 

Πάντως έχουν την πλάκα τους να ασχολείσαι, είναι το πιο "ανοικτό" και ανεκτικό socket της Ιντελ ;)

• Like 3
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματι. occultist του sheo ειναι καλο.

Εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα (και εγώ το πάω το rig του) :P

• Like 5
Δημοσ.

Εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα (και εγώ το πάω το rig του) :P

Πολύ σωστός :P. Βασικά προϋπόθεση για να έχεις ένα παλιό rig είναι και να ξέρεις ακριβώς τι αυτό χρειάζεται, τι μνήμες, μέχρι πόσο oc δέχεται, τυχόν ιδιοτροπίες που τυχαίνει να είναι πολλές σε παλιά μηχανήματα που έχει να αλλαχτεί χρόνια η πάστα αλλά και να ξεσκονιστούν κλπ, κάτι που η πλειοψηφία των κατόχων τέτοιων rig δεν έχουν καν ιδέα τι είναι το φορμάτ και θέλουν απλά το μηχάνημα για lol και cs. Εξαίρεση αποτελούν οι κάτοχοι xeon με μόντα σε 775 και οι κάτοχοι xeon 1366 που ξέρουν τι παίζει και όσοι πραγματικά κατέχουν παλιό rig και ξέρουν να το αντιμετωπίζουν, είναι σαν τα παλιά αυτοκίνητα, όμως είναι πραγματικά θλιβερό να ζητάνε βοήθεια από το φόρουμ για το πως να λύσουν ένα θέμα στο παλιό rig τους, το οποίο ανάθεμα και αν ξέρουν πως λύνεται και όπως λέει και ο occultist, απλά τα κάνουν μαντάρα στο τέλος. Δεν λέω μπορεί να είναι το μοναδικό τους μηχάνημα και το κατανοώ μιας και ήμουν κάποτε και εγώ με παλιό, όμως πριν από οποιαδήποτε ερώτηση για επίλυση ζητήματος, χρειάζεται πολύ διάβασμα για να μάθει κανείς τα βασικά και έπειτα να αντιμετωπίζει ότι προβλήματα βγάζει το μηχάνημα αυτό. Το παλίο μηχάνημα που είχα ήταν socket 478, τότε δεν με ενδιέφερε τόσο η ισχύς και το ήθελα απλά για browsing, αλλά ότι προβλήματα έβγαζε έμαθα να τα λύνω, από θερμοκρασίες μέχρι μπλε οθόνες και μέχρι προβληματικά ram slots, άπειρα προβλήματα αλλά μου έμαθε αρκετά αυτό το μηχάνημα.

• Like 4
Δημοσ.

Ειναι παλιο καλο συστημα.Αυτο εχω να πω εγω.Καλα απο αποδοση δεν ανταγωνιζεται τα καινουρια αλλα ειναι vintage.

Δημοσ.

Ρε παιδια. τι μας πειραζει αν το παλικαρι εχει 775 ή παλαιοτερο? αν με τον c2d που εβαλε τον βγαλει ακομη αρκετο καιρο τοτε ποιος ο λογος να παρει καινουργιο? και αν εχει καποιο προβλημα καλα κανει και ρωταει. μακαρι να ηξερα να του εδινα εγω λυση...

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια. τι μας πειραζει αν το παλικαρι εχει 775 ή παλαιοτερο? αν με τον c2d που εβαλε τον βγαλει ακομη αρκετο καιρο τοτε ποιος ο λογος να παρει καινουργιο? και αν εχει καποιο προβλημα καλα κανει και ρωταει. μακαρι να ηξερα να του εδινα εγω λυση...

Οι μνήμες απλά δεν αντέχουν το OC απο τα 533 στα 667.

Αν βρει πιο γρήγορες θα δουλεύει. Αλλά πιο καλά το DDR3 που βρήκε, και φθηνότερο είναι. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...