deathpao7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Γειά σας.εχω έναν υπολογιστή με intel pentium 4 520 2 gb ram sta 533 mhz η κατι τετοιο και μητρικη g41m-combo.αλλαξα επεξεργαστή και εβαλα intel core 2 duo e6850 τον εβαλα εβαλα και thermal paste και τον ανοιξα.ανοιξε κανονικα τον διαβασε και πατησα το chrome ενω ταυτοχρονα μου εβγαλε μυνημα για επανεκινηση ωστε να εφαρμοστουν οι αλλαγες η κατι τετοιο και κολλησε.του εκανα επανεκκινηση απο το κουμπι αλλα δεν ανοιξε κολλησε στο καλωςορισατε μετα ανοιξε και μετα απο λιγο πηγα να μπω facebook και ξανακόλλησε.εβαλα τον παλιο επεξεργαστή και δουλεύει μια χαρά. Τι λετε χαλασμενος επεξεργαστής?
Ghost007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Γειά σας.εχω έναν υπολογιστή με intel pentium 4 520 2 gb ram sta 533 mhz η κατι τετοιο και μητρικη g41m-combo.αλλαξα επεξεργαστή και εβαλα intel core 2 duo e6850 τον εβαλα εβαλα και thermal paste και τον ανοιξα.ανοιξε κανονικα τον διαβασε και πατησα το chrome ενω ταυτοχρονα μου εβγαλε μυνημα για επανεκινηση ωστε να εφαρμοστουν οι αλλαγες η κατι τετοιο και κολλησε.του εκανα επανεκκινηση απο το κουμπι αλλα δεν ανοιξε κολλησε στο καλωςορισατε μετα ανοιξε και μετα απο λιγο πηγα να μπω facebook και ξανακόλλησε.εβαλα τον παλιο επεξεργαστή και δουλεύει μια χαρά. Τι λετε χαλασμενος επεξεργαστής? βασικα βιαστικες να ξανα αλλαξεις επρεπε να το ψαξεις πρωτα λιγο το θεμα ..τεσπα.. εκανες default στο bios ? μηπως εχει ανοιχτα κανα μπουστ τπτ τετοιο που δεν υποστηριζει και τραβαει κανα κολλημα...
deathpao7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Οι μνημες ειναι ddr2 και αύριο το πρωί θα κάνω default στα bios και νομιζω να τον υποστηριζει
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Τον υποστηρίζει το bios που έχεις? Πρέπει να έχει την gigabyte οπότε τον υποστηρίζει. Οι μνημες ειναι ddr2 και αύριο το πρωί θα κάνω default στα bios και νομιζω να τον υποστηριζει Τι θερμοκρασίες έχεις? Μήπως έβαλες πολύ πάστα?
tsacali Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Γειά σας.εχω έναν υπολογιστή με intel pentium 4 520 2 gb ram sta 533 mhz η κατι τετοιο και μητρικη g41m-combo.αλλαξα επεξεργαστή και εβαλα intel core 2 duo e6850 τον εβαλα εβαλα και thermal paste και τον ανοιξα.ανοιξε κανονικα τον διαβασε και πατησα το chrome ενω ταυτοχρονα μου εβγαλε μυνημα για επανεκινηση ωστε να εφαρμοστουν οι αλλαγες η κατι τετοιο και κολλησε.του εκανα επανεκκινηση απο το κουμπι αλλα δεν ανοιξε κολλησε στο καλωςορισατε μετα ανοιξε και μετα απο λιγο πηγα να μπω facebook και ξανακόλλησε.εβαλα τον παλιο επεξεργαστή και δουλεύει μια χαρά. Τι λετε χαλασμενος επεξεργαστής? τι λειτουργικο εχεις? περισσοτερο θεμα windows μοιαζει παρα hardware. αλλαζεις απο 1 πυρηνα σε 2. λογικα θα θελει και drivers.
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Πρωτα κοιτα την θερμοκρασια στο bios αν και δεν νομιζω να βαζεις σωστα τον παλιο και μετα τον 6850 λαθος και μετα βρες μια live διανομη λινουξ η΄ windows 7 pe η΄ hirent's boot cd κτλ και χρησιμοποιησε το κανα 20λεπτο σε ιντερνετ κτλ. Αν δεν σου κανει τιποτα εκει τοτε ειναι θεμα windows . Αν σου κολλησει κι εκει τοτε η΄εχει θεμα ο επεξεργαστης η΄το bios(αν και απ'οτι ειδα εχει το f3 σιγουρα αφου παιζεις με τον 520 ενω ο 6850 παιζει και με f1 οπως και οι 4cores.Παντως αν με την live διανομη ειναι ολα οκ που στο ευχομαι, αν δεν βγαλεις ακρη κοιτα να κανεις ενα format και ολα οκ
tsacali Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Windows 7 ultimate νομίζω 32-bit σε windows7 μου ειχε συμβει το ιδιο σε αλλαγη απο core 2 duo σε core 2 quad γι.αυτο το ανεφερα. εφτιαξε μετα απο format και καθαρη εγκατασταση παλι. ειμαστε και λιγο μαζοχες και υποστηριζουμε windows ακομα παρολο τα προβληματα που παρουσιαζουν!!!!! αν δεν εχεις προβλημα να κανεις format θα στο συνιστουσα.
deathpao7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ωραια θα τα δοκιμάσω όλα και ενημερώνω για τα αποτελέσματα
NEFTIS Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Το πιθανοτερο ειναι το bios. Σε μενα, με το που αλλαξα bios δε με αφηνει να βαλω windows 7! Μονο λινουξ. Εχασα τα windows αλλα εφτιαξα τις usb. Τις εβλεπε σαν 1.1 κι οχι 2.0 Ειναι τρελο αλλα καποιοι επεξεργαστες υποστηριζονται απο 2-3 διαφορετικα bios. Στα πισι δεν υπαρχει λογικη.
tsacali Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Το πιθανοτερο ειναι το bios. Σε μενα, με το που αλλαξα bios δε με αφηνει να βαλω windows 7! Μονο λινουξ. Εχασα τα windows αλλα εφτιαξα τις usb. Τις εβλεπε σαν 1.1 κι οχι 2.0 Ειναι τρελο αλλα καποιοι επεξεργαστες υποστηριζονται απο 2-3 διαφορετικα bios. Στα πισι δεν υπαρχει λογικη. φιλαρακο ασχετο αυτο που γραφεις. το bios δεν εχει να κανει με το λειτουργικο. κατι τρεχει με το bios update που εκανες. λογικοτατο ολα τα μεταγενεστερα bios να υποστηριζουν τις cpu που παιζαν στα προηγουμενα,που ειδες το τρελο? τα pc σφυζουν απο λογικη,στο συναισθημα πασχουν! φιλικα παντα Υ.Γ. <Σε μενα, με το που αλλαξα bios δε με αφηνει να βαλω windows 7! Μονο λινουξ> να το ψαξουμε μηπως ειναι δακτυλος των linux 2
ziaba Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 λαθος τοποθετηση μυριζομαι ανεβαζει θερμοκρασια και κλεινει
tsacali Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 λαθος τοποθετηση μυριζομαι ανεβαζει θερμοκρασια και κλεινει φιλαρακο δεν γραφει οτι κλεινει αλλα οτι κολαει. αλωστε οταν βαζει τον παλιο δουλευει σωστα. σημειωτεον οτι ο παλιος εχει μεγαλυτερο tdp απο τον καινουριο. αρα μεγαλυτερες θερμοκρασιες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα