Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πως μπορώ να περάσω μερικά βίντεο από το youtube στο τάμπλετ ώστε να τα βλέπω όταν δεν είμαι online?

Ευχαριστώ. :-D

Δημοσ.

Βρίσκεις τους κατάλληλους drivers και τους εγκαθιστάς

Το συνδέεις με καλώδιο στον υπολογιστή ενω το tablet ειναι αναμμένο και ξεκλείδωτο

Αν όλα καλά θα το δεις στο my computer σαν usb stick

κανεις copy paste οτι θες

Αποπροσάρτηση- αποσύνδεση καλωδίου

Εγκαθιστάς κάποιο video player (π.χ. vlc ή mx player)

βλέπεις βιντεο κατά βουληση

• Like 1
Δημοσ.

Παρακαλώ αλλά δε λες που μπερδεύτηκες.

Κάθε γραμμή ειναι μια οδηγία. 

Ναι γι'αυτό έγραψα το μπερδεύτηκα.

Για παράδειγμα με τον player του τάμπλετ δεν θα παίζουν τα βίντεο?Θα πρέπει να κατεβάσω άλλο?

Επίσης πως θα βρω τους κατάλληλους drivers?

Δημοσ.

Ntoubroutza με τον player του tablet ναι θα παιζουν κανονικα!!Αν εχεις προβλημα κατεβαζεις ειτε vlc ειτε bsplayer(για μενα τον θεωρω κορυφαιο διοτι βρισκει αυτοματα υποτιτλους)...

Τωρα για drivers δεν ειναι αναγκαστικο να τους κατεβασεις! Συνηθως τους βρισκει...Παρολαυτα αν δεν τους βρει κανεις search το μοντελο του tablet σου πχ Lenovo A1500 drivers τους βρισκεις και τους κατεβαζεις!

• Like 1
Δημοσ.

Για παράδειγμα με τον player του τάμπλετ δεν θα παίζουν τα βίντεο?Θα πρέπει να κατεβάσω άλλο?

Κάποιοι ενσωματωμένοι players εχουν ψιλοθεματάκια (π.χ. αλλοι δε διαβάζουν υποτιτλους, άλλοι συγκεκριμένους τυπους αρχείων, κλπ). Εννοείται μπορεις να τους δοκιμάσεις. Το vlc ειναι δοκιμασμένο και αποτελεσματικό, οχι υποχρεωτικό.

Επίσης πως θα βρω τους κατάλληλους drivers?

Google μήπως;

Στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή μήπως;

Στην αναγκη άσε τα windows να το ψάξουν και αν εισαι τυχερός θα τους βαλουν αυτόματα

• Like 2
Δημοσ.

Θες να βλέπεις βιντεο (αρχεία avi,mkv,mp4,κλπ) στο tablet σου 

ή

θες να κατεβάζεις youtube videos να τα βλέπεις offline;

ή 

και τα δυο;

Δημοσ.

Θες να βλέπεις βιντεο (αρχεία avi,mkv,mp4,κλπ) στο tablet σου 

ή

θες να κατεβάζεις youtube videos να τα βλέπεις offline;

ή 

και τα δυο;

Θέλω να κατεβάσω καμια ελληνική ταινία κλπ από το youtube για να το βάλω στο τάμπλετ να τα βλέπω όταν δεν είμαι online.

Δημοσ.

Ωραία

Κατεβάζεις την ταίνια στον υπολογιστή

Συνδεεις το tablet με καλώδιο 

αντιγράφεις την ταινία

αποσυνδεση tablet

ετοιμο

στα υποψη οτι υπάρχουν και εργαλεία που μπορείς να κατεβάσεις youtube υλικό απευθείας στο tablet μεσω ειδικών apps (πχ. tubemate ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://tubemate.net/

Δημοσ.

Ωραία

Κατεβάζεις την ταίνια στον υπολογιστή

Συνδεεις το tablet με καλώδιο 

αντιγράφεις την ταινία

αποσυνδεση tablet

ετοιμο

στα υποψη οτι υπάρχουν και εργαλεία που μπορείς να κατεβάσεις youtube υλικό απευθείας στο tablet μεσω ειδικών apps (πχ. tubemate ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://tubemate.net/

Θα ήταν χαζό να ρωτήσω από που το κατεβάζω ε?Μπαίνω στο site κι όχι στο playstore.Κατάλαβα...

Οπότε μετά παίζουν κατευθείαν?Θα το δοκιμάσω.

Τώρα με το θέμα της ανάλυσης τι γίνεται?ΆΛλο 720 πχ κι άλλο 480.Οπότε μια ταινία που την βλέπεις στο youtube σε 3-4 διαφορετικές αναλύσεις,στο τάμπλετ πόσο χώρο θα πιάσει?

Δημοσ.

Το να κατεβάσεις ταινία 720p για να την δεις στο tablet (ακομα και 10αρι) ειναι overkill και waste of space and bandwidth. Κάποιες ταινιες να τις κατεβάσεις σε 480p αλλά το 360p ειναι αρκετό για την πλειοψηφία. 

Το πόσο χώρο πιάνουν στο λεει. 

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία τελευταία ερώτηση.Μπορείς να μου πεις τον τρόπο να κατεβάσω ταινία youtube από το pc και να την περάσω στο τάμπλετ?Κατέβασα το tubemate αλλά μόλις πάω να κάνω λήψη μου βγάζει αδυναμία λήψης κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...