techmaniac09 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αγόρασα το παραπάνω Tablet από κατάστημα στο Skroutz. Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση ,την επόμενη ημέρα παρέλαβα!!! Πρώην κάτοχος iPad mini, έχω να πω ότι τελικά δεν χρειάζονται ένα καρο λεφτά για να μείνεις ικανοποιημένος από μια αγορά. Πολύ τίμιο το συγκεκριμένο tablet!!! Παιδιά όποιος το έχει αγοράσει ας μας πεί την κριτική του... 1
labakis Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 καλό και φτηνό προϊόν έχει και gps οπότε τρέχει το τομτομ ...ένας λόγος που το πήρα ήταν αυτός ... επίσης η έκδοση με τα 16GB(λευκό "8070") έχει χώρο για αρκετά apps .και ΠΟΛΥ δυνατό σήμα wifi!!! 1
NEFTIS Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Εγω εχω το 10-ιντσο. Το πηρα γιατι εχει καλη και μεγαλη οθονη. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης. Στα μειων... 1. Μου δινει την εντυπωση οτι καιει πολυ μπαταρια (παραπανω απο τo LG 7-ιντσο που εχω) Οχι τρελα πραγματα ομως. 2. Εχει knock code (2 ταπ στην οθονη οταν ειναι σβηστη) Αλλα δεν εχει για να το σβησεις οταν ανοιχτο. Ελυσα το προβλημα με εφαρμογη. Εβαλα shortcut στην οθονη. Το συστηνω ανεπιφυλακτα. Ειναι τιμιο. Προσωπικα θα προτιμουσα μια LG συσκευη. Μονο για την αριστη λειτουργια του knock.
techmaniac09 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Πραγματικά πρόκειται για μια πολύ τίμια αγορά!!!!
george kesoglu Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 ούτε παραγγελια να το είχα το θέμα , πάνω που σκεφτόμουν να το παραγγηλω τον επόμενο μηνα για τα γενέθλια της κορης μου thanks ts 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα