Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα αγορασα ενα νεο συστημα και το παλιο καθοταν  και μαζευε σκονη.
Του εκανα φορματ και περασα windows 10 και δουλευει πολυ καλα.
Σκεφτομαι να το μεταφερω στο σαλονι και να το συνδεσω στην τηλεωραση για χρηση ιντερνετ,καμια ταινια και σκεφτομαι να  αναβαθμησω λιγακι οσο αφορα την καρτα γραφικων  μπας και παιξουμε και κανενα παιχνιδακι.
Η τηλεωραση ειναι 32'' HD ready και η αναλυση της ειναι 1366x768

Το συστημα ειναι αυτο :
cpu: intel i3-540 
mobo:asus p7p55d 
ram : kingston 8gb 1600Mhz
gpu:sapphire radeon 6850 1gb ddr5
psu:adata BN series 550 80+

Θα ηθελα λοιπον την βοηθεια σας στην επιλογη καρτας γραφικων,μονο να μην φαμε μπουκαλι τρελο απο τον i3 για αρχη και χρειαζομαι και case κατι σε midi tower με προεγκατεστημενα φαν (οσο πιο πολλα τοσο καλυτερα )
Πληκτρολογια-ποντικι υπαρχουν
Και σκεφτομαι καποια στιγμη αργοτερα αν αξιζει να βαλω και εναν i5 750/760 να δωσει λιγο αερα και στην gpu.

Δημοσ.

Σε αυτην την αναλυση μια χαρα θα παιζει και αυτη που εχεις.

Κουτι Low budget με 4 ανεμιστηρες προεγκατεστημενους http://www.e-shop.gr/case-zalman-z3-plus-black-p-PER.806969

Και λιγο πιο ακριβο με 3 ανεμιστηρες αλλα πιο μουρατο http://www.e-shop.gr/case-zalman-r1-atx-mid-tower-white-p-PER.815011  

Δημοσ.

Για πλακα παει στα 3.8 ο i3 .Μην αλλαξεις καν καρτα οπως ειπαν τα παιδια κοιτα με αυτην πως εισαι αλλιως r9 370 gtx 750ti gtx 950.

Δημοσ.

Προσφατα αγορασα ενα νεο συστημα και το παλιο καθοταν  και μαζευε σκονη.

Του εκανα φορματ και περασα windows 10 και δουλευει πολυ καλα.

Σκεφτομαι να το μεταφερω στο σαλονι και να το συνδεσω στην τηλεωραση για χρηση ιντερνετ,καμια ταινια και σκεφτομαι να  αναβαθμησω λιγακι οσο αφορα την καρτα γραφικων  μπας και παιξουμε και κανενα παιχνιδακι.

Η τηλεωραση ειναι 32'' HD ready και η αναλυση της ειναι 1366x768

Το συστημα ειναι αυτο :

cpu: intel i3-540 

mobo:asus p7p55d 

ram : kingston 8gb 1600Mhz

gpu:sapphire radeon 6850 1gb ddr5

psu:adata BN series 550 80+

Θα ηθελα λοιπον την βοηθεια σας στην επιλογη καρτας γραφικων,μονο να μην φαμε μπουκαλι τρελο απο τον i3 για αρχη και χρειαζομαι και case κατι σε midi tower με προεγκατεστημενα φαν (οσο πιο πολλα τοσο καλυτερα )

Πληκτρολογια-ποντικι υπαρχουν

Και σκεφτομαι καποια στιγμη αργοτερα αν αξιζει να βαλω και εναν i5 750/760 να δωσει λιγο αερα και στην gpu.

..μπουκαλι τρελο δε τρως ιδικα σε αυτη την αναλυση 

ας το πουμε μπουκαλακι λοιπον .... 

σιγουρα ενας ι5 ειναι κατα πολυ ανωτερος γενικοτερα αλλα οκ κανεις δουλιτσα και με αυτον οπως εισαι και μια καρτα γραφικων 950-960 μαξ....αναλογως φυσικα τι παιχνιδια θες να πεξεις και τι λεφτα διαθετεις.αλλιως πεζουν και ποιο φτηνες λυσεις...

θα ελεγα οτι καλυτερη αναβαθμιση ακομα ισως να ηταν μια τηλεοραση με καλυτερη αναλυση κλπ αλλα τεσπα.....

Δημοσ.

Μου αρεσε πολυ το Zalman r1,θα προχωρησω στην αγορα εκτος και αν προταθει κατι καλυτερο στη συνεχεια με 3-4 φαν ισως και φιλτρα μεχρι 50-60e
Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να κανω OC στον ι3 γιατι δεν νομιζω να δω καποια διαφορα και δεν υπαρχει και after market ψυκτρα,ειμαι με την στοκ,αν ειναι να δωσω 20e για ψυκτρα δινω αλλα 20 παραπανω και παω σε ι5 750 ή 760.

Οσον αφορα την καρτα δεν θα ειμαι πιο ασφαλης στο θεμα μπουκαλι με μια 750 παρα μια 950?

Δημοσ.

Μου αρεσε πολυ το Zalman r1,θα προχωρησω στην αγορα εκτος και αν προταθει κατι καλυτερο στη συνεχεια με 3-4 φαν ισως και φιλτρα μεχρι 50-60e

Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να κανω OC στον ι3 γιατι δεν νομιζω να δω καποια διαφορα και δεν υπαρχει και after market ψυκτρα,ειμαι με την στοκ,αν ειναι να δωσω 20e για ψυκτρα δινω αλλα 20 παραπανω και παω σε ι5 750 ή 760.

Οσον αφορα την καρτα δεν θα ειμαι πιο ασφαλης στο θεμα μπουκαλι με μια 750 παρα μια 950?

Παρατηρω οτι αντιμετωπιζεις το θεμα bottleneck σαν να ειναι καμια αρρωστια η κατι που θα βλαψει τον υπολογιστη σου. Δεν τιθεται κανενα θεμα ασφαλειας. Αν βαλεις πιο δυνατη καρτα και εχεις bottleneck απο τον επεξεργαστη δεν θα παθει τιποτα ο υπολογιστης σου. Απλα δεν θα αποδιδει αυτα που θα μπορει να αποδωσει η καρτα. Αυτο ειναι και το νοημα του bottleneck που κακως βλεπω οτι αντιμετωπιζεται σαν λεπρα.

Ειτε ο i3 με ενα overclock ειτε ακομα καλυτερα ενας μεταχειρισμενος Link.png Site: Xeon/i5/i7  θα μπορεσει να τροφοδοτησει ανετα μια GTX750ti/R7 370/GTX950 (επιδοσεις με αυτην την σειρα) χωρις σοβαρο bottleneck. Ειδικα με i7 η Xeon θα εισαι σε πολυ καλο επιπεδο απο επιδοσεις με λιγο OC.

Παρ ολα αυτα θα σου προτεινα να ξεκινησεις με τα πραγματα που εχεις ηδη μια που κατα τη γνωμη μου δεν θα εχεις κανενα θεμα σε αυτην την αναλυση με την καρτα γραφικων που εχεις ηδη εκτος αν εχει καποιο προβλημα η καρτα και θελει αλλαγη ετσι κι αλλιως.

Αν παρ ολα αυτα αλλαξεις καρτα γραφικων θα σου προτεινα να πας σε R7 370 που εχει πεσει στα 130ευρω πλεον https://www.skroutz.gr/s/7097176/XFX-Radeon-R7-370-2GB-R7-370P-2DF5.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...