Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας εχω σκοπο να στεισω για εναν φιλο ενα pc για ελαφρυ gaming(κανα λολ,lineage II), χρηση internet ταινιες κτλ. το bugget θα κοιμανθει απο 430-480ευρω...στου αδερφου μου εχω τον fx8320 ειναι απιστευτος σε σχεση με την τιμη(ημουν παρα μα παρα πολυ διστακτικος για την amd αλλα με εκανε και αλλαξα γνωμη το μονο του θεμα ειναι ο θορυβος της μαμισιας ψηκτρας την οποια με 20-30ευρω την αλλαζεις και ολα ειναι μπομπα) του και θα ελεγα επειδη εχω στην κατοχη μου i5 για την χρηση που κανω δεν εχω δει διαφορες. So, τι μου προτεινεται απο τις 2 cpu?ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

ο 6100 γιατι ειναι καιωουργιος και αν χριαστει παραπανω δυναμη μετα βαζει εναν ι5 η ι7.

αν παρει στον 8320 πχ θα μηνει με αυτον μεχρι να τα φτύσει το πισι  :) :) :)

• Like 5
Δημοσ.

Περίμενε μέχρι να βγούν οι Zen, διαφορετικά βάλε τον i3 και μελλοντικά τον αλλάζεις με κάνα i5.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα σας εχω σκοπο να στεισω για εναν φιλο ενα pc για ελαφρυ gaming(κανα λολ,lineage II), χρηση internet ταινιες κτλ. το bugget θα κοιμανθει απο 430-480ευρω...στου αδερφου μου εχω τον fx8320 ειναι απιστευτος σε σχεση με την τιμη(ημουν παρα μα παρα πολυ διστακτικος για την amd αλλα με εκανε και αλλαξα γνωμη το μονο του θεμα ειναι ο θορυβος της μαμισιας ψηκτρας την οποια με 20-30ευρω την αλλαζεις και ολα ειναι μπομπα) του και θα ελεγα επειδη εχω στην κατοχη μου i5 για την χρηση που κανω δεν εχω δει διαφορες. So, τι μου προτεινεται απο τις 2 cpu?ευχαριστω πολυ.

Και οι δυο επεξεργαστες ειναι υπερβολες για τα παιχνιδια που αναφερεις.Αλλωστε πρωτο σου ενδιαφερον ειναι να χωρεσει μια καλη καρτουλα γραφικων και αρα ο i3 ειναι συνολικα η καλυτερη επιλογη,αφου σου γλυτωνει 20ευρω απο τον 8320 και τα βαζεις σε δυνατοτερη καρτα(ελπιζω να χωρεσει εστω μια gtx 750). Ασε που στα περισσοτερα,αν οχι ολα,τα mainstream παιχνιδια(lol,diablo,wow,final fantasy XV,Overwatch,Heroes of the storm,dota 2,counter strike κλπ)αποδιδει πολυ καλυτερα απο οτι ο 8320.

Επεισης ο i5 που λες οτι εχεις για αγνωστη χρηση δεν μου κανει εντυπωση αν δεν μπορεις να πετυχεις διαφορες γιατι για απλη χρηση δεν υπαρχουν διαφορες να πετυχεις. Βασικα για απλη χρηση μη σου πω οτι ακομα και ο 8320 ειναι σκετη υπερβολη που λεμε.

• Like 2
Δημοσ.

Με το ΑΜ4 να είναι προ των πυλών ούτε που θα σκαφτόμουν τους Am3+ επεξεργαστές για καινούργιο σύστημα τώρα.

• Like 2
Δημοσ.

i3 6100 δαγκωτό, ειδικά για το lineage το single core επιβάλλεται. Ο 8320 είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και στην περίπτωση αυτή είναι 100% ανώφελη αγορά, για αυτά που θέλει ο φίλος σου ο i3 είναι αποδοτικότερος και το βασικότερο πιο οικονομικός σε κατανάλωση.

• Like 3
Δημοσ.

παιδιατι να πω χιλια ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας και ευχαριστω τον φιλο που μου αναιβασε και μια προταση με ολο το hardware να ειστε ολοι καλα.

Δημοσ.

παιδιατι να πω χιλια ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας και ευχαριστω τον φιλο που μου αναιβασε και μια προταση με ολο το hardware να ειστε ολοι καλα.

Mονο εχε υπ οψην σου οτι η μητρικη που εχω βαλει θα ειναι σε αυτην την τιμη μεχρι αυριο που ληγει η προσφορα του eshop μεσω newsletter http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-160413_17185.html?&utm_campaign=newsletter160413&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other

Eπισης πριν λιγο επεσε στην αντιληψη μου η πτωση τιμης της R7 370 που ειναι καλυτερη απο την GTX750ti https://www.skroutz.gr/s/7097176/XFX-Radeon-R7-370-2GB-R7-370P-2DF5.html οποτε ειναι προτιμοτερο να δωσεις 5-10 ευρω παραπανω και να παρεις αυτην.

Το μονο κακο ειναι οτι αν βαλεις την R7 370 το 400αρι τροφοδοτικο που εχω βαλει σε αυτο το build θα πρεπει να αντικατασταθει με ενα 500αρι τουλαχιστον και στο eshop δεν εχει κατι αξιοπρεπες σε λογικη τιμη οποτε θα σου προτεινω απο σκρουτζ αυτο https://www.skroutz.gr/s/6662422/Enermax-MaxPro-500W.html η Link.png Site: αυτο αν δεν θες να ανεβει πολυ το μπατζετ

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά θα είναι η r7 370 με 400αρι. Εγώ έπαιζα 980 με a8 6600k, η 980 καίει πολύ περισσότερο από την 370 και ο a8 περισσότερο από i3 6100, κάνα 80αρι πες θα κάψει σε peak ο i3, κάνα 120αρι σε gaming η 370 (σε stress 150 θα τραβήξει), οπότε είναι υπέρ κομπλέ με ένα καλό 400αρι.

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά θα είναι η r7 370 με 400αρι. Εγώ έπαιζα 980 με a8 6600k, η 980 καίει πολύ περισσότερο από την 370 και ο a8 περισσότερο από i3 6100, κάνα 80αρι πες θα κάψει σε peak ο i3, κάνα 120αρι σε gaming η 370 (σε stress 150 θα τραβήξει), οπότε είναι υπέρ κομπλέ με ένα καλό 400αρι.

Δεν ειναι καλη ιδεα να φτιαχνεις καινουριο υπολογιστη και με το καλημερα να τον εχεις με τροφοδοτικο μικροτερο απο το συνιστωμενο και μαλιστα σε αυτην την κατηγορια τιμης που ΟΛΑ τα τροφοδοτικα για να πετυχουν ανταγωνιστικες τιμες κανουν οικονομια στην ποιοτητα των υλικων. Χωρια που με το χρονο πεφτει και η αποδοση ακομα περισσοτερο (δεν ξερω αν καταφερνουν να αποδωσουν την ονομαστικη τους ισχυ μετα απο 3-4 χρονια)

Αν βαλεις κανενα Link.png Site: τετοιο 400αρι φυσικα και δεν θα εχεις θεμα αλλα με τα φτηνα 400αρια των 45-55 ευρω δεν θα επαιρνα το ρισκο.

Δημοσ.

Απλά είπα ότι αρκεί, δεν είπα να το προτιμήσει κιόλας όπως και δήποτε, μην μπερδεύεσαι. Σαφώς αν μπορεί να τα δώσει για 500αρι πχ ας πάει σε 500αρι, απλά σε περίπτωση που δεν του βγαίνει οικονομικά ένα 500αρι και το 400 είναι οκ.

Δημοσ.

Απλά είπα ότι αρκεί, δεν είπα να το προτιμήσει κιόλας όπως και δήποτε, μην μπερδεύεσαι. Σαφώς αν μπορεί να τα δώσει για 500αρι πχ ας πάει σε 500αρι, απλά σε περίπτωση που δεν του βγαίνει οικονομικά ένα 500αρι και το 400 είναι οκ.

Σιγουρα αρκει. Τα συνιστωμενα τροφοδοτικα (ως προς την ισχυ) ειναι παντα αρκετα πιο ισχυρα απο αυτο που πραγματικα χρειαζεται το συστημα και οχι αδικα. Ο Κατασκευαστης δεν ξερει αν το 500αρι τροφοδοτικο που θα βαλεις θα ειναι LC-Power (για να μην πω TurboX) η Seasonic οποτε παντα συνιστουν μεγαλυτερο απο αυτο που χρειαζεται.

Ωστοσο τα δυο 500αρια που προτεινα αντι για το 400αρι δεν ειναι ακριβα. Το ενα μαλιστα ειναι και φτηνοτερο απο το 400αρι Be Quiet που ειχα προτεινει στην αρχη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...