Προς το περιεχόμενο

LG 49UF6407 4Κ Ultra HD Smart 449 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, διαβάζω ποστ που λένε δεν αξίζει. Δεν διαφωνώ αλλά και ούτε συμφωνώ.

Μπορεί κάποιος αν γνωρίζει να απαντήσει τις παρακάτω ερωτήσεις :

Υπάρχει κάποια άλλη αντιπρόταση σε αυτές περίπου τις διαστάσεις με τιμή αντίστοιχου επιπέδου

ή θα πρέπει για να δούμε μια σαφώς καλύτερη τηλεόραση πάλι σε αυτές περίπου τις διαστάσεις να διπλασιάσουμε το ποσό;

Από την άλλη πάντα, ισχύει για πιο λόγο να δώσεις χρήματα παρόλο που είναι "φθηνή" γιατί δεν θα ικανοποιηθείς;

Δημοσ.

Για gaming με κονσόλα κάνει ή καλύτερα fhd; Τα ελεύθερα κανάλια θα φαίνονται καλύτερα ή χειρότερα από μια αντίστοιχη fhd;

Δημοσ.

Εξαντλήθηκε παντού από ότι μου είπαν τηλεφωνικά στο κατάστημα mall Αμαρουσιου, δεν ξέρω αν ισχύει αλλά λέει ούτε στις αποθήκες δεν έχει μείνει τεμάχιο.

Προτείνουν πλέον την 49UF6907 20€ πάνω και δωρεάν παράδοση στο σπίτι. Τσιμπησα μία. Τις διαφορές τους δεν βρίσκω, ξέρει κανείς?

Δημοσ.

Εξαντλήθηκε παντού από ότι μου είπαν τηλεφωνικά στο κατάστημα mall Αμαρουσιου, δεν ξέρω αν ισχύει αλλά λέει ούτε στις αποθήκες δεν έχει μείνει τεμάχιο.

Προτείνουν πλέον την 49UF6907 20€ πάνω και δωρεάν παράδοση στο σπίτι. Τσιμπησα μία. Τις διαφορές τους δεν βρίσκω, ξέρει κανείς?

Μπορεις να μου πεις που καλεσες και σου προτειναν την αλλη τηλεοραση με αυτα τα λεφτά (+20€ ) ? Με ψηνει η αντιπροταση

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο στο Πλαισιο στο mall στο Μαρουσι και ζητα τήν αρχική του θέματος. Λογικά θα σου αντιπροτεινουν αυτή που έγραψα

Δημοσ.

Εγω την ειχα στο καλαθι μου και με αφησε να την παραγγειλω κανονικα πριν απο λιγο. Βεβαια λεει διαθεσιμη μονο βαση παραγγελιας οποτε δεν ξερω το ποτε θα παραλαβω.

Επισης υπαρχει στην ιδια τιμη και στον κωτσοβολο για οποιον που ενδιαφερεται.

Παντως η 6907 ειναι 43 ιντσες και λιγο που κοιταξα το συγκριτικο χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις δεν θα την προτιμουσα απο την 6407.

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει η 49UF6907 τα 20ε παραπάνω. Μετριος ήχος και edge panel. Παιδιά προσέχετε αυτό με το panel στις LG όταν έχει edge panel είναι πολύ φτωχή σε φωτεινότητα. Αν το σαλόνι - δωμάτιο που θα την βάλετε είναι φωτεινό την μέρα δε θα την ευχαριστήθητε

Δημοσ.

Πριν αγορασετε τηλεοραση να ξερεται την διαφορα edge led  & direct led /  .To κακο ειναι οτι το edge led εχει αυτο που λεμε συννεφα μπορει να ειναι παντου ειναι θεμα τυχης και το μαυρο απλα ειναι χαλια tα led ειναι περιφεριακα / ΤΟ direct led εχει το καλο μαυρο και εχει led παντου στην οθονη να τις προτιματε !

Δημοσ.

Παντως η 6907 ειναι 43 ιντσες και λιγο που κοιταξα το συγκριτικο χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις δεν θα την προτιμουσα απο την 6407.

Από που προκύπτει ότι είναι 43 ίντσες? Για την 49άρα δεν μιλάμε?

Δημοσ.

Πριν αγορασετε τηλεοραση να ξερεται την διαφορα edge led & direct led / .To κακο ειναι οτι το edge led εχει αυτο που λεμε συννεφα μπορει να ειναι παντου ειναι θεμα τυχης και το μαυρο απλα ειναι χαλια tα led ειναι περιφεριακα / ΤΟ direct led εχει το καλο μαυρο και εχει led παντου στην οθονη να τις προτιματε !

https://www.youtube.com/watch?v=OfOG60VApHg

Η μεσαία είναι FALD 224 ζωνών.

Καμία σχέση με απλή direct led.

Μην μπερδεύεται ο κόσμος!

FALD πλέον μόνο οι κορυφαίες έχουν, δηλαδή ελάχιστες.

Δημοσ.

Από που προκύπτει ότι είναι 43 ίντσες? Για την 49άρα δεν μιλάμε?

43 ιντσες ειναι η 6907 την οποια προτεινανε σε εναν φιλο παραπανω γιατι εξαντληθηκε η 6407.

Εγω ενω την παρηγγειλα απο το πλαισιο μου στειλανε μηνυμα οτι υπαρχει καποιο προβλημα με την πααγγελια μου και ευτυχως που τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα αρα δεν μπορω να την αγορασω και να δουμε καποιο αλλο μοντελο. Ζητησα καποια εκπτωση για την ταλαιπωρια δεν μου δωσανε και ακυρωσα την παραγγελια.

Μπηκα στο media markt και την παρηγγειλα απο εκει στην ιδια τιμη 449 για οσους ενδιαφερονται. δεν υπαρχει στην αθηνα αλλα υπαρχει σε καταστηματα της επαρχιας και θα μου ερθει σε 6-7 ημερες.

Δημοσ.

Για να μην δημιουργείται μπλέξιμο εμένα μου πρότειναν την 49UF6907 στα 470€ αντί για την 49UF6407 της αρχικής προσφοράς του θέματος που εξαντληθηκε. Και οι δύο 49" είναι. Την Τρίτη θα την παραδώσουν σπίτι και από την 32αρα 10ετιας που τα έχει παίξει θα τους φανεί λουκουμι.

Είδα σήμερα από κοντά και την 49UF6407 και μου φάνηκε μία χαρα ειδικά όταν προορίζεται για κοινο χωρις πολλες απαιτήσεις.

@danis1`

Η 43UF6907 που λες δεν αποτελεί προσφορά στα 449€ αφού παίζει έτσι και αλλιώς σε αυτή την τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...