Paineegg1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Γεια σας παιδια, μιν με παρεξιγησετε για τα ορθογραφικα εχω δισλεξια ???????? Αποφασησα να στριμαρω στο λιγκ οφ λετζεντς, Ετσι λιπον εβαλα 50mb/s ταχυτητα απο τον οτε, Αγωρασα καλοδιο εδερνετ 15 μετρα, ανταπτορα με 8 θυρες εδερνετ και το συνδεσα στο πς μου! Η ταχυτητα ητανε χαλια, ειχα 3800 πινκ και κολαγαν τα παντα! Δεν ειχα αυτο το προβλημα με το ασυρματο! Παρακαλω βοηθια! "Το μοντεμ ειναι στο κατω διαμερισμα και εγω στο πανω γιαυτο πειρα 15 μετα καλοδιο"
vampirakos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Το pc σου συνδέεται απευθείας στο router? Τι ανταπτορα εννοείς; lan switch?
Paineegg1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ναι φιλε μου λαν σουιτς! Ναι συνδεετε κατευθιαν στο router
vampirakos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Το pc συνδέεται κατευθείαν στο router και όχι πρώτα στο switch, σωστά; αν όχι συνδεσε το απευθείας στο router. Το αλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το καλώδιο lan είναι πολυ φθηνό χωρίς καμία μόνωση και σου δημιουργεί προβλήματα, θα έλεγα να δοκιμάσεις καπιο αλλο καλώδιο καλύτερης ίσως ποιότητας
isay Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Πάρε τον υπολογιστή και πηγαινε τον δίπλα στο router. Βάλε το ιδιο καλώδιο (κανε το κουλούρα εν αναγκη) και δες τη συμπεριφορα. Μετά πάρε ένα άλλο καλώδιο καλύτερης ποιότητας και μικρού μήκους. Κάνε την ίδια δοκιμή. Ετσι θα καταλάβεις αν φταίει το καλώδιο, ο υπολογιστης, το router ή αν το 15αρι καλώδιο εχει χαμηλής ποιοτητας μονωση και περνά δίπλα από ισχυρά πεδία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα