sierrakos115 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 καλησπερα σε ολους.μετα απο φορματ σε σταθερο υπολογιστη δεν μπορουν τα windows να κανουν ενημερωσεις.ξεκιναω την διαδικασια και παραμενει στο να ψαχνει για ενημερωσεις αρκετες ωρες.εχω διαβασει-κανει χιλια δυο πραγματα που ειδα στο ιντερνετ αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.εκανα το pc 3 φορες φορματ με διαφορετικα cd windows αλλα παλι εχω το ιδιο αποτελεσμα.καθε συμβουλη βοηθεια θα την εκτιμουσα. ευχαριστω 1
Grim Ripper Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δεν έχουν κάτι τα windows, δυστυχώς το παθαίνουμε όλοι. Πόση ώρα το έχεις αφήσει να ψάχνει; 1
Grim Ripper Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Νομίζω είναι λίγες σε σχέση με άλλους. Απλά θα βγουν μόνες τους, δεν έχω κάτι άλλο να προτείνω. Υπάρχει και ένα update downloader αλλά δεν έβγαλα άκρη τι έκανε. http://download.wsusoffline.net/
sierrakos115 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 το εχω και και αυτο χωρις αποτελεσμα.κοιτωντας στις εγκατεστημενες ενημερωσεις εχει κανει 131 κατα την εγκατασταση των windows αλλα θυμαμαι απο παλια οτι αν κανεις ελενχο και δεν βρει κατι σου λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσημες ενημερωσεις.τωρα δεν κανει τιποτα,απλα συνεχιζει να ψαχνει.παω και στην διαχειριση συσκευων για να κανω απο εκει ενημερωση συσκευης πχ καρτας γραφηκων και παλι κανει το ιδια,απλα ψαχνει για ωρες.
sierrakos115 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 αχαχαχαχχα.....το εκανα και αυτο και στο τελειωμα της εγκαταστασης που θελει ενημερωσεις κολησε εκει 2-3 ωρες χωρις αποτελεσμα.
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 εμενα μου το έκανε ο τεχνικός windows 10 έχει dx12 full support μας συμφέρει
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 εμενα μου το έκανε ο τεχνικός windows 10 έχει dx12 full support μας συμφέρει αρκει να έχεις κάρτα που να το υποστηρίζει,διαφορετικά δεν... καλησπερα σε ολους.μετα απο φορματ σε σταθερο υπολογιστη δεν μπορουν τα windows να κανουν ενημερωσεις.ξεκιναω την διαδικασια και παραμενει στο να ψαχνει για ενημερωσεις αρκετες ωρες.εχω διαβασει-κανει χιλια δυο πραγματα που ειδα στο ιντερνετ αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.εκανα το pc 3 φορες φορματ με διαφορετικα cd windows αλλα παλι εχω το ιδιο αποτελεσμα.καθε συμβουλη βοηθεια θα την εκτιμουσα. ευχαριστω Ποιο το σύστημά σου; με το wsus δεν γίνονται οι ενημερώσεις; πετάει κάποιο error;
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 αρκει να έχεις κάρτα που να το υποστηρίζει,διαφορετικά δεν... Ποιο το σύστημά σου; με το wsus δεν γίνονται οι ενημερώσεις; πετάει κάποιο error; ναι έχω
sierrakos115 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 asrock H61M-IDE με εναν δυπηρινο στα 3 καρτα HD της μητρηκης 4 gb μνημη.επισεις παρατηρω οτι επεξεργαστης και μνημη ειναι παν απο το 50-60% με μονο ανοιχτω το chrome αρκει να έχεις κάρτα που να το υποστηρίζει,διαφορετικά δεν... Ποιο το σύστημά σου; με το wsus δεν γίνονται οι ενημερώσεις; πετάει κάποιο error; οχι απλα ξεκιναει και ψαχνει για ωρες
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 προσωπικά θα σου έλεγα να το αφήσεις να ολοκληρώσει αυτά που έχει να κάνει,είτε να βρεις ενα αντιτυπο του λειτουργικού με ολες τις ενημερώσεις περασμένες η τουλάχιστον να ειναι φετινό πχ. το wsus απλα ξεκινάει και κατεβάζει,κολλάει κάπου; βγαζει κάτι αλλο; Δινε περισσότερες πληροφορίες εαν θες δεν γίνεται να απαντάς έτσι και να καθυστερούμε γενικότερα. 1
sierrakos115 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 οχι φιλε μου δεν βγαζει κατι απλα κανει αναζητηση με τις ωρες.εγραψα πιο πανω οτι δεν κανει τιποτα απλα αναζητηση.δεν κατεβαζει κατι ουτε κολαει.
KINGLUCAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 οχι φιλε μου δεν βγαζει κατι απλα κανει αναζητηση με τις ωρες.εγραψα πιο πανω οτι δεν κανει τιποτα απλα αναζητηση.δεν κατεβαζει κατι ουτε κολαει. επειδή το πέρασα και εγώ αυτό το drama αστο και φύγε από το PC κάνει ΩΡΕΣ!!! εμενα έκανε 2 μέρες
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 οχι φιλε μου δεν βγαζει κατι απλα κανει αναζητηση με τις ωρες.εγραψα πιο πανω οτι δεν κανει τιποτα απλα αναζητηση.δεν κατεβαζει κατι ουτε κολαει. δώσε μια εικόνα απ το wsus ενω τρέχει. ποιο το σύστημά σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα