Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια μπορει να  με βοηθησει καποιος σε ενα παραξενο θεμα που  εχω?Ειναι σπαζοκεφαλια νομιζω..

Δημοσ.

πες μας τι προβλημα εχεις με το παιχνιδι ειχα και εγω μπορει να ειχα το ιδιο προβλημα στο ιδιο παιχνιδι με την ιδια συνδεση

Δημοσ.

με  fast path θα χασεις σε download... και εμενα τωρα δυο μερες μου κανει νερα για πολοστη φορα  ημουν σε interlive και επεζα με 90ms  και τους πηρα εχθες τηλ και τους ειπα τι παιζει με το ping και με εβαλαν fast path και παλι εχω μεγαλο ping και στο lol  και στο world of warcraft τωρα τι γινεται και εχουν μεγαλα ping δεν ξερω

Δημοσ.

με  fast path θα χασεις σε download... και εμενα τωρα δυο μερες μου κανει νερα για πολοστη φορα  ημουν σε interlive και επεζα με 90ms  και τους πηρα εχθες τηλ και τους ειπα τι παιζει με το ping και με εβαλαν fast path και παλι εχω μεγαλο ping και στο lol  και στο world of warcraft τωρα τι γινεται και εχουν μεγαλα ping δεν ξερω

το fast path θα βελτιωσει το ping.αν το ping ειναι πολυ μεγαλο λογω πιτα των γραμμων του παροχου ή ειναι μεγαλο λογω μεγαλης κινησης στο server τοτε δεν σημαινει οτι το fast θα σωσει την κατασταση.πχ το 100 ms θα γινει 80.αν εχεις 200 για καποιο λογο το να παει πχ 180 δεν θα αλλαξει τιποτα.θελει tracert/ping plotter για να δει καποιος που ανεβαινει το ping για να δει τι φταιει.

Δημοσ.

εχω fastpath vdsl 50αρα και εχω σταθερα 105 ms στο league of legends!!ενω στο counter strike εχω 30-40!!στο  speedtest μου βγαζει 8 ms!!το ωραιο ειναι οτι μολις κανω reset το ρουτερ to ms παει στο 60 οπως ηταν παντα!!μετα αμα μπω αλλο game παει παλι στο 105!!δεν βγαζω ακρη!!

Δημοσ.

εχω fastpath vdsl 50αρα και εχω σταθερα 105 ms στο league of legends!!ενω στο counter strike εχω 30-40!!στο  speedtest μου βγαζει 8 ms!!το ωραιο ειναι οτι μολις κανω reset το ρουτερ to ms παει στο 60 οπως ηταν παντα!!μετα αμα μπω αλλο game παει παλι στο 105!!δεν βγαζω ακρη!!

χαίρω πολύ 8ms με ελληνικό server είναι απόλυτα λογικό.

το 50αρι που έχεις ειναι φοιτητικό;

Δημοσ.

α.δοκιμη με ethernet.β.μηπως καποιος κατεβαζει κατι ή μηπως στο Pc σου τρεχει και τιποτε αλλο και για αυτο ξαναπαει στο 105?αλλιως πρεπει να δεις πριν και μετα με το Ping plotter ή me tracert που ανεβαινει το ping(σε ποιο hop)

Δημοσ.

οχι δεν ειναι φοιτητικο!!

με  ethernet ειναι!!και το ασυρματο οταν κλεισω δεν αλλαζει κατι!!δεν καταλαβαινω  τι γινετε οταν το κανω reset φτιαχνει και μετα παλι τα ιδια!!επισης  ειναι 105 ms σταθερο δεν ανεβοκατεβαινει!!

επισης το τεσταρα και με το ασυρματο σε λαπτοπ παλι τα ιδια κανει!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...