Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δε καταλαβαίνω το γίνετε, ενώ από msconfiq στην επιλογή αυτόματη εκκίνηση safe mode δουλεύει κανονικά, όταν πηγαινω στις ρυθμίσει αποκαταστασης αντιμετώπιση προβλημάτων επιλογές για προχωρημένους και έπειτα ρυθμίσεις εκκίνησης όταν κάνω επανεκκίνηση επανεκινητε αλλά μετά κλείνει η οθόνη και μαύρη μαυριλα πλάκωσε δεν ανοίγει κανένα μενού επιλογών και όχι μονο αυτό αλλά και επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση που επιλέγω πάλι το ίδιο πράγμα γίνετε, το συμβαίνει ρε παιδιά γιατί γίνετε αυτό? Έχω κάνει update κτλπ και στη καρτα γραφικών που τοποθετησα προσφάτως, τι μπορεί να φταίει??

Δημοσ.

Αν έχεις συνδεδεμένες δύο οθόνες πάνω, υπάρχει μια πιθανότητα τα Windows να δίνουν σήμα στην οθόνη που δεν το περιμένεις, μετά την εκκίνηση και την έχεις κλειστή. Αν έχεις δύο οθόνες πάνω, δοκίμασε να εκκινήσεις το σύστημα και με τις δύο ανοιχτές, και άλλαξε την κύρια οθόνη από τις ρυθμίσεις μετά.

ΥΓ: Το αναφέρω σαν extra παράμετρο γιατί κάτι τέτοιο είχε συμβεί σε εμένα.

Δημοσ.

Πωω εντάξει φιλε μου με έσωσες αυτό ήταν τελικά, τώρα πειράζει που έκανα απότομη διακοπή επειδή τον εκλεισα απ τον διακοπτη την ώρα που έκανε αυτοματη επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση και νόμιζα ότι είχε κολλήσει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...