kwstas_pap Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 σόρρυ παίδες αλλά δεν βρίσκω μια κατάλληλη κατηγορία για να τοποθετήσω αυτό το θέμα.. θέλω να αλλάξω το κουμπί της κουζίνας μου και δεν βρίσκω πουθενά πώς βγάζω το παλιό.. έχει κανείς σχετική εμπειρία να με βοηθησει; η κουζίνα είναι κάπως έτσι: http://www.xe.gr/spiti-kipos/kouzines,pitsos%7Cad-138203368.html?mode=photo και το κουμπί έτσι: http://www.ecomarketparts.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=33130 αν οι admin θεωρούν εντελώς άκυρο το θέμα ας το διαγράψουν.. κάπου θα βρω "στέγη" να πω τον πόνο μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Κατεβαζεις την ασφαλεια της κουζινας....ξεβιδώνεις το πανω καπακι γυρο γυρο εχει βιδες το σηκωνεις οσο μπορεις οπως ειναι μαζι με τα ματια.... σε ενα χαρτι σχεδιαζεις ποιο καλωδιο με χρωματα παει που, ξεβιδώνεις το κουμπι και μαζι με αυτο πας σε σχετικα μαγαζια για να βρεις το ιδιο.... ελπιζω να βοηθησα υ.γ. η κατηγορια που δημιουργησες το θεμα ειναι η καταλληλοτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas_pap Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 σε ευχαριστώ πολύ.. ήλπιζα να υπήρχε μαγικός συνδιασμός με στροφές που θα απελευθέρωνε το κουμπί από μπροστά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Το κουμπί θες να αλλάξεις η το διακόπτη? Το κουμπί απλά το τραβάς με δύναμη έξω. Ο διακόπτης απαιτεί άνοιγμα του καπάκιου όπως προανέφερθηκε. Να τονίσω όμως ότι η ηλεκτρική κουζίνα είναι μια συσκευή όπου περνάει πολύ ισχυρό ρεύμα 40Α!! και υπάρχουν παντού σημεία εκτεθημενα σε τάση. Δεν θα πρότεινα επεμβάσεις εκεί μέσα εάν δεν γνωρίζεις από ηλεκτρολόγικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα