Acrobatis7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Τερμα θυματα οι περισσοτεροι... Κατι για την apple λιγο. Η εταιρια καποτε ηταν ετσι. Οπως και ολες οι μεγαλες αξιοπιστες εταιριες. Μετα ηρθε η πολυεθνικοτητα και η παγκοσμια αγορα και ολα γιναν κουλουβαχατα! VW Γερμανικη εταιρια - αξιοπιστη. Πφφφ... Με τουρμπινα απο Πολωνια και κομπρεσορα απο Μεξικο. Και ποιος ξερει τα αλλα απο που. (Το ξερω εκ των εσω. Και οποιος εχει αμφιβολιες να παει να τσεκαρει τα SN του επι τοπου πριν ποσταρει) Μια χαρα οι κινεζοι. Στελνουν κινητο απο την αλλη ακρη του κοσμου και βγαζουν λεφτα. Κινητο που φτιαξαν οι ιδιοι. Τεσπα. Και τα Ουκι ειναι τερατα μπαταριας. Για αυτο το παιρνεις. Το καθε ενα εχει το σκοπο του. Παρε ΑιΦον για να λερωθει το βρακακι της 10 χρονια μικροτερης γκομενας απεναντι. Παρε και ουκι και φορτιζε τα ΑιΦονς για μια βδομαδα. Τεσπα. Ακυρη εχει γινει η κουβεντα. Για ακομα μια φορα... Και γω με το SV1000S καθομουν διπλα σε 911. Τι σημαινει αυτο? Οτι ειναι καλυτερο το SV? Αλλο πραμα ειναι!!!! Δεν μπορω αλλο αυτη τη παραλογια... Μου θυμιζει οταν ημουν πιτσιρικας και επαιζα υπερ-ατου... Ε το Ουκι σε παρομοια φαση, το ξεφτιλιζει το υπερ-ατου! ΤΕΛΟΣ. ΠΣ. Προσφατα το Insomnia εβγαλε ποστ που λεει για 29ετη ερευνα συμφωνα με την οποια προκυπτει πως τα ποσοστα καρκινου στον εγκεφαλο ειναι στα επιτρεπτα ορια εως και του λαθους βαση της χρησης του κινητου. Και αναφεροντας 29ετη ερευνα, προφανως δεν ειχαν ΑιΦονς τοτε! Αιντε...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Θα πάρω από τα ακριβά ,που λυγίζουν,σπάνε,αν δε το φτιάξω με γνήσια κινέζικα ανταλλακτικά από το ίδιο εργοστάσιο που φτιάχνει τα ούκιτελ,κλειδώνει και μου κλέβουν τις προσωπικές μου φωτογραφίες από το ασφαλέστατο κλάουντ. Μοιράσου τις ανυσηχίες σου σε κανά μηλοφόρουμ,παίζει και να συμφωνήσετε. Αλλά πάλι θα σας την λέει παιδάκι δημοτικού. Δεν θα μπορούσες να το πεις καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις