Highlander Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Hello. Είχα βρει στο παρελθόν και μου έκανε εντύπωση μια εταιρία που φτιάχνει sites - eshops και στο ποιοι είμαστε είχαν τους εαυτούς τους σχεδιασμένους σαν troll. Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν θυμάμαι ποια ήταν. Αν κάποιος την έχει δει και τη θυμάται, ας το γράψει. Ευχαριστώ Edit: Μετά από 3 ώρες ψάξιμο τη βρήκα! Radical Elements Γαμώ το στανιό μου ώρες ώρες με τα κολλήματα που τρώω. ΟΙ Mods, ή σβήστε το ή κλειδώστε το ή κάντε ότι θέλετε τέλος πάντων. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2016 από Highlander
DjVassel Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Πως σου ηρθαν ομως;, Απο facebook page κτλ δε τους βλεπω ιδιαιτερα οργανωμενους
Highlander Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν θυμάμαι από που. Απλά μου είχε κάτσει στο about αυτό που είχαν. Ούτε εγώ έχω ΦουΜπου.
paparovic Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Το θυμάμαι αυτό, πολύ καλή ιδέα... αλλά ούτε εγώ θυμάμαι το όνομα. Είναι σαν τις πολύ έξυπνες/διασκεδαστικές διαφημίσεις που θυμάσαι τι έγινε αλλά όχι ποιόν διαφημίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα