giorgos1966 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ενταξει θα το δω κ αυτο.Στο αλλο θεμα που εχω ανοιξει μου προτεινε ενας φιλος μας αυτη https://www.skroutz.gr/s/7097176/XFX-Radeon-R7-370-2GB-R7-370P-2DF5.html?from=favorites_popup την καρτα γραφικων.Θα ηθελα κ τη δικη σου γνωμη εαν μπορεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εγω θα ελεγα οχι. Αυτη η καρτα γραφικων οπως ειδα απο μια προχειρη αναζητηση θελει προτεινομενο τροφοδοτικο 500 w εσενα ειναι 450.σιγουρα την σηκωνει το δικο σου μιας και δεν ειναι κανενα κινεζικο αλλα δεν θα προτεινα σε καποιον κατι που υπαρχει πιθανοτητα να μην δουλεψει σωστα. Περιμενε να δεις και τι θα σου πουν οι αλλοι. Η καρτα ειναι σε καλη τιμη και σιγουρα θα την επερνα αν εστηνα κανενα συστημα με τετοιο bugdet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλημερα.Τωρα το πρωι και ενω σερφαριζα απλα στο facebook μου εβγαλε μυνημα οτι υπαρχουν κατι προβληματα στον υπολογιστη και θα γινει επανεκινηση...Τι κανω τωρα;Ποτε δεν μου το ειχε βγαλει.Να θελει και αλλο κατεβασμα το ρευμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλημερα.Τωρα το πρωι και ενω σερφαριζα απλα στο facebook μου εβγαλε μυνημα οτι υπαρχουν κατι προβληματα στον υπολογιστη και θα γινει επανεκινηση...Τι κανω τωρα;Ποτε δεν μου το ειχε βγαλει.Να θελει και αλλο κατεβασμα το ρευμα; off topic και on topic- εσύ για ποιον λόγο θες OC?δεν τρέχει το μωράκι μια χαρά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 off topic και on topic- εσύ για ποιον λόγο θες OC?δεν τρέχει το μωράκι μια χαρά? Ελα ντε τι το ηθελα;Μου κολαγε καποιες στιγμες σε καποια βαρια προγραμματα επεξεργασιας κ ειπα να τον δυναμωσω.Μπορω να τον επαναφερω οπως ηταν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 ετσι οπως εισαι με το ρευμα κατεβασε την συχνοτητα σου στα 3.9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 ετσι οπως εισαι με το ρευμα κατεβασε την συχνοτητα σου στα 3.9 Καλησπερα.Να ηξερα κ που ειναι να κατεβασω την συχνοτητα... φιλε μου.Μη με βρισεις.Τωρα τα μαθαινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 απο τα screenshot Pου ανεβασες πανε εκει που λεει cpu clock ratio και κατεβασε το μεχρι εκει που θα λεει απο κατω στο cpu frequency 3.9. Να ξερεις ενα πραγμα. θεμα με την ταχυτητα του επεξεργαστη σου ΔΕΝ εχεις. ακομη και στα 3.5 να τον εχεις ειναι αρκετα δυνατος.Κολληματα απο εκει δεν θα εχεις. δεν ειναι οπως παλια που ειχαμε καθυστερηση λογω cpu (1 core). Το θεμα ειναι οτι κατα την διαρκεια του video editing εχεις ΜΑΛΛΟΝ υψηλη θερμοκρασια στα vrm και σου μειωνουν την ταχυτητα της cpu για προστασια. εκει δημιουργειτε το προβλημα. Επειδη μελος με ιδια μητρηκη με εσενα ειχε παρομια προβληματα στο παρελθον και τελικα εφταιγε η μητρηκη προσπαθω να καταλαβω αν φταινε οι θερμοκρασιες ή εχει καποιο θεμα η μητρηκη σου και θα χρειαστει να την πας για αλλαγη στη εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 απο τα screenshot Pου ανεβασες πανε εκει που λεει cpu clock ratio και κατεβασε το μεχρι εκει που θα λεει απο κατω στο cpu frequency 3.9. Να ξερεις ενα πραγμα. θεμα με την ταχυτητα του επεξεργαστη σου ΔΕΝ εχεις. ακομη και στα 3.5 να τον εχεις ειναι αρκετα δυνατος.Κολληματα απο εκει δεν θα εχεις. δεν ειναι οπως παλια που ειχαμε καθυστερηση λογω cpu (1 core). Το θεμα ειναι οτι κατα την διαρκεια του video editing εχεις ΜΑΛΛΟΝ υψηλη θερμοκρασια στα vrm και σου μειωνουν την ταχυτητα της cpu για προστασια. εκει δημιουργειτε το προβλημα. Επειδη μελος με ιδια μητρηκη με εσενα ειχε παρομια προβληματα στο παρελθον και τελικα εφταιγε η μητρηκη προσπαθω να καταλαβω αν φταινε οι θερμοκρασιες ή εχει καποιο θεμα η μητρηκη σου και θα χρειαστει να την πας για αλλαγη στη εγγυηση. Ελα φιλε μου καλησπερα κ παλι.Εσυ οτι μου πεις να κανω εφ οσον ειχες την καλη διαθεση απο την αρχη να με βοηθησεις.Να το παμε παλι στα 3.5 η να τον αφησουμε στα 4.1.Οτι ειναι καλυτερο θελω για να μην εχω θεματα και να δουλευει καλα.Το σιγουρο ειναι οτι θα πρεπει να βαλω αλλη καρτα γραφικων πολυ καλυτερη.Η μητρικη που εχω την αγορασα μετα/νη πριν 2 χρονια.Οποτε δεν εχει μαλλον εγγυηση. Το κατεβασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 γιατι θελεις να ταλεπορεις το τσιπακι σου;;;;η μητρικη σου δεν ειναι για πολλα ...η δεν μπορεις να παρεις αλλη βαλε το cpu στοκ με οτι ποιο χαμηλο βολτ μπορεις χωρις το turbo ανοιχτο και κανε την δουλεια σου οπως πριν. το κουτι σου εχεις ανεμιστήρα η ειναι με ενα μονο;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 γιατι θελεις να ταλεπορεις το τσιπακι σου;;;;η μητρικη σου δεν ειναι για πολλα ...η δεν μπορεις να παρεις αλλη βαλε το cpu στοκ με οτι ποιο χαμηλο βολτ μπορεις χωρις το turbo ανοιχτο και κανε την δουλεια σου οπως πριν. το κουτι σου εχεις ανεμιστήρα η ειναι με ενα μονο;;;; Εχω ενα εμπρος κ ενα πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 φιλε μου εκατσα και διαβασα τα μυνηματα που εγραψα απο την αρχη γιατι και εγω δεν θυμομουν τι ειχα πει ακριβως. ΣΕ κανενα σημειο δεν ειπα να το πας στα 4.1 οχι οτι ειναι κατι κακο απλα δεν σου ειπα κανε αυτο και μετα να σου πω να κανεις το αντιθετο. απο την αρχη σου λεω κοψε ρευμα. μετα γραφεις οτι το πηγες στα 4.3 μετα 4.1 και αφου ειδα οτι το εβαλες 4.1 σου ξαναειπα κοψε ρευμα. εφοσον δεν ειναι σταθερο το συστημα σου εκει αν κοψεις και το βαλεις στα 3.9 θα εισαι 99% σταθερος με τοσο ρευμα. αυτο ειπα. θα το ξαναδιαβασω το θεμα μηπως ειπα τιποτα που σε μπερδεψε αλλα ετσι πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Καλημερα.Το ανεβασμα του επεξεργαστη μονος μου ειπα να τον ανεβασω κ εκει μπλεχτηκα...Τωρα εδω στα 3.9 που ειμαι μεχρι στιγμης δεν παρουσιαζει κατι. Θα το παρακολουθησω και θα ενημερωσω. Εδω που ειμαι τωρα,ζοριζεται ο επεξεργαστης καθολου ωστε να μικρυνει η διαρκεια ζωης του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 ο επεξεργαστης αν δεν δοσεις ταση παραπανω απο οτι εχει ως safe και τα temps ειναι μεσα στο οριο που δινει δεν εχεις κανενα προβλημα. το προβλημα θα ειναι στα vrm της μητρικης που δεν θα μπορουν να ανταπεξελθουν στο κλοκαρισμα λογο οτι ειναι λιγα για να κλοκαρις 125w tdp επεξεργαστη μπορει να παρεις την μητρικη στα χερια. αν θελεις να κλοκαρις αλλαξε μητρικη αν μπορεις οικονομικα να παρεις καποια asus gigabyte με 8+2 6+2 φάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μένω εδώ ως έχω στα 3.9.Αργοτερα κοιτάζω για μητρική πολύ καλύτερη. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι η κάρτα γραφικών για τώρα. Αλλά ποια; Ιδού το ερώτημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα