Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 ^τελικα το turbo να το κλεισει? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Λοιπόν παιδια με τις προηγουμενες ρυθμισεις που ειχα κανει και ειχε παει στα 4,3GHz και μου εκανε παλαβα,φοβηθηκα μην καψω κατι και το ξαναεβαλα πισω στα 4.1GHz.(Με κατι αλλες ρυθμισεις που ειχα δει αλλα με τον 6300).Το εβαλα στο prime95 4 ωρες κ δεν μου εβγαλε error.Eαν εχετε χρονο δειτε τις φωτογραφιες της μητρικής μου με τις υπαρχουσες ρυθμισεις και τα αποτελεσματα απο τα αλλα προγραμματα να μου πειτε τη γνωμη σας.Εαν χρειαζεται να τον ανεβασουμε κι αλλο η να αλλαξω κατι η ετσι ειμαι ενταξει.Δεν ξερω για αυτο θελω την συμβουλη σας.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Εμενα και το 1,392 που φαινεται σαν μαξ στο hwmonitor μου φαινεται πολυ. Με 1,300 ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι σταθερος. Δοκιμασες να δεις αν με αυτες τις ρυθμισεις σου κανει τα κολληματα που εκανε πριν? Επεξ/σία 8 Μαΐου 2016 από AETOLOFITIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 με την μητρικη που εχεις μην περιμενεις και πολλα στο oc εχει 4+1 φασης οποτε και το ρευμα που δινεις ειναι αρκετα να σου κανει τρελα. This motherboard designs with Split Power Plane, 4+1 phase VRM to support AMD the latest 45nm AM3 Phenom™II/ Athlon™II processors, delivering the great performance enchantment to system and ultimate scalability hardware expending. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Great performance με 4+1 λέει η gigabyte . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Great performance με 4+1 λέει η gigabyte .Great performance λέει,δεν λέει τρελό overclock... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Great performance λέει,δεν λέει τρελό overclock... Από πότε ένα oc στα 4.2 σε 8320 είναι τρελό ; Μέχρι εκεί φτάνει το 4+1, απλά θα ζεσταίνονται λίγο τα vrm. Είναι ειρωνικός ο τρόπος που παρουσιάζουν οι κατασκευάστριες εταιρείες τα μοντέλα των μητρικών τους, superior το ένα great το άλλο, εκεί θέλω να καταλήξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εμενα και το 1,392 που φαινεται σαν μαξ στο hwmonitor μου φαινεται πολυ. Με 1,300 ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι σταθερος. Δοκιμασες να δεις αν με αυτες τις ρυθμισεις σου κανει τα κολληματα που εκανε πριν?Πώς θα το ρυθμίσω στα 1300 φίλε; Από που( μην κάνω λάθος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 ετσι οπως εισαι με το turbo Κλειστο πανε στο cpu vcore που ειναι στο +0.050 και αρχισε σιγα σιγα να το μειωνεις. δηλαδη πανε +0 και μετα -0.050 μεχρι το ελαχιστο σημειο που εισα σταθερος με prime. ετσι θα μειωσεις οσο το δυνατο το ρευμα σου σε αυτη την συχνοτητα το οποιο θα σου δινει ανεση σε θερμοκρασιες στα vrm τα οποια ζοριζονται. ετσι οπως εισαι τωρα σου κανει κολληματα οπως πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Το κατεβασα στα -0.025 και δειχνει ετσι τωρα στα προγραμματα.Με 1320v ειμαι από 1392v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 εκανες stress test Με prime να δεις αν εισαι σταθερος? Τα προβληματα σου λυθηκαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 εκανες stress test Με prime να δεις αν εισαι σταθερος? Τα προβληματα σου λυθηκαν? Θα το βαλω τωρα αλλα πρεπει να το αφησω παλι 3-4 ωρες;Δες και εδω φιλε μου την φωτο.Αυτο που παρατηρω ειναι οτι αλλαζει η τιμη συχνα (κοκκινο βελος)σε ολους τους πυρηνες. Ετσι πρεπει να αλλαζουν;Για κοληματα δεν ειδα κατι τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 αν κλεισεις τα Power savings και απο τις επιλογης παροχης ενεργιας βαλεις υψηλες επιδοσεις δεν θα ανεβοκατεβαινει. δεν ειναι προβλημα αυτο... εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει να ανεβοκατεβαινει και ετσι εκανα οτι εγραψα παραπανω. το prime ειναι απαραιτητο για να δεις αν εισαι σταθερος. καθε φορα που κανεις μια αλλαγη πρεπει να το τρεχεις καποια ωρα... αλλιως μπορει εκει που δεν το περιμενεις να αντιμετωπισεις ασταθεια, μπλε οθονη και να χασεις καποια εργασια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Το έβαλα κάνα 2ωρο κ δεν έδειξε κάτι παράξενο. Άρα λες να το αφήσω εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 ναι αφησε το. βεβαια οταν θα κανεις video editing θα δεις τι γινεται και εκει. αν σου ξανακανει τα ιδια σημαινει οτι μαλλον θα πρεπει να ριξεις και αλλο ρευμα και μαλλον να ριξεις και λιγο την συχνοτητα σου εκει. Σε μια asrock fatality πανω απο 1.25 ρευμα εβραζαν τα vrm και ειχα προβληματα. δες σε εσενα πως παει και αναλογα αποφασιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα