Ghost_Rider Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 'Οπως αναφερει ο τιτλος ειναι οι μονες που δεν εγκαθιστω ποτε μου.Υπαρχει καποιο ζητημα εαν δεν τις εγκαταστησω ποτε??Ολες οι υπολοιπες απαραιτητες ασφαλως και ειναι εγκατεστημενες να σημειωσω.
tsakonas Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Λογικα οχι, εκτος και αν καποια απο αυτες επηρρεαζει καποια εφαρμογη...
Ghost_Rider Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Λογικα οχι, εκτος και αν καποια απο αυτες επηρρεαζει καποια εφαρμογη... προς ωρας δεν εχω παρατηρησει καποια ΄ανωμαλια΄ ολες οι εφαρμογες μου ΄τρεχουν΄ ομαλα
tsakonas Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αρα εισαι οκ.. καμια φορα ομως ειναι drivers και χρειαζονται αναβαθμιση
Ghost_Rider Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αρα εισαι οκ.. καμια φορα ομως ειναι drivers και χρειαζονται αναβαθμιση α ετσι...επειδη στη διαχειριση συσκευων δεν μου βγαζει καποιο 'θαυμαστικο' η δεν παιζει ρολο αυτο?
Ghost_Rider Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Το θαυμαστικο το βγαζει μονο οταν εχει προβλημα. α ωραια ηθελα να το σιγουρεψω...ευχαριστω καλη σου μερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα