Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μιας και θα είναι το πρώτο μου αμάξι και είμαι σχετικά άπειρος με το θέμα..θα ήθελα από κάποιους που το έχουν να μου πουν τη οδική συμπεριφορά έχει αν κάποιος έχει κάνει ταξίδι με αυτό το αμάξι τη κατανάλωση έχει τη κόστος συντηρήσεις ( κτεο τέλη κυκλοφορίας ασφάλεια ) κτλπ κτλπ Χιλιόμετρα: 96.000 χμ Κυβικά: 1.000 cc Ίπποι: 84 bhp Χρονολογία 9 / 2008
townleader Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μιας και θα ειναι το πρώτο σου αμάξι έχω να κάνω τις παρακάτω παρατηρήσεις γιατί και εγώ το σκεφτόμουν κάποια περίοδο..τελικά πρόσφατα πήρε φίλος το 1000 cc με 71 ιππους του 2012 . Τα παρακάτω ειναι κάποια απο τα συμπεράσματα μου. - Δεν ειναι για να βγαίνεις στην Εθνική οδό, θα μπορέσεις να το κάνεις αλλα θα ταλαιπωρηθείς απο ανέμους. - Το 84 ps που θες ειναι turbo...συνεπάγεται κατανάλωση 7-8 λίτρα στην πόλη και ίσως η τουρμπίνα έχει τα θέματα της , πρέπει να την ελέγξεις . Προτίμησε το 71 ps αν θες να εισαι πιο σίγουρος . - Τελη νομιζω 55 ευρω το χρονο και ασφαλεια normal ΟΜΩΣ είναι το Νο1 αυτοκίνητο στις κλοπές!!! - Για το κέντρο της Αθήνας είναι φοβερό εργαλείο αλλα μέχρι εκεί . Βάλτα κάτω να δείς τις ανάγκες σου και καλή επιλογή !
Liverpool89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλο αμαξι αλλα σαν δευτερο. Πρωτο αμαξι ψαξε για κατι αλλο. Ειχα το 700αρη, σαν και σενα το πηρα για πρωτο αμαξι. Οταν ηθελα να παω σαλονικη μπορει να με προσπερνουσε και λεωφορείο. Κουνουσε παρα πολυ οταν φυσουσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα