Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και δύο μέρες το smartphone μου(μοντελο=τίτλος θέματος) έχει νεκρώσει. Ξαφνικά εκεί που πήγα να πάρω τηλέφωνο έκλεισε κ από τότε δεν ξανά άνοιξε ποτέ. Εάν το συνδέσω στο φορτιστή ανάβει απλά το led και τίποτα άλλο. Δοκίμασω το power button + vol down για 2-3 λεπτά κρατημένα (η πιο γνωστή λύση στο ιντερνετ) αλλά δεν. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον τίποτα? έχει καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Τι 3 δευτερολεπτα τι 3 λεπτά τι 3 ώρες να το χω τίποτα δε γίνεται. Επίσης οταν το συνδέω στο pc δε το αναγνωρίζει για να φλασάρω τη ρομ, εγγύηση τέλος

Δημοσ.

Αυτο που λεω ... Ασε τα πληκτρα στα 3". Να δεις αν θα μπει σε recovery. Εσυ περιμενεις να μπει ενω κρατας πατημενα τα πληκτρα. Πολλες συσκευες ομως πρεπει να τα αφησεις για να μπει. Επισης για το pc που δεν το "βλεπει". Εχεις drivers;;. Τι windows εχεις;;

Δημοσ.

Δοκίμασα κ τα 3'' δε κάνει κάτι. Αρχικά το έβλεπε κανονικά το pc και σε windows 10 και σε linux, πλεον πουθενά τίποτα. Δε βλέπω να υπάρχει επιστροφή...

Δημοσ.

Kανονικά άναβε κ η οθονη οταν το εβαζα για φορτισμα και ηταν κλειστο, πλεον μονο το led. Θα δοκιμάσω κ σε 7αρια 32bita

Δημοσ.

Εμενα μου εκανε κατι παρομοιο το Μοτο G 2nd gen και δοκιμασα να το καλεσω και αναψε κανονικα η οθονη. Μετα του εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων και εστρωσε. Για δες μηπως και!

Δημοσ.

Επειδή έτυχε και σε μένα κάτι παρόμοιο στο moto g 1 gen..ήθελε πολύ ώρα φόρτιση η μπαταρία για να ανάψει η οθόνη.Για δοκίμασε να το αφήσεις όλο το βράδυ να φορτίσει μήπως και.. 

• Like 1
Δημοσ.

Ψάξε μήπως και βρεις πουθενά απι φιλο/γνωστο αλλη μπαταρία να δοκιμασεις

Δεν είναι αποσπώμενη η μπαταρία του, αλλά και εγώ προς τα κει πάω, χαλασμένη μπαταρία

Δημοσ.

Αν παλι δεν γινει τιποτα(στον φορτιστη του ολη νυχτα) προσπαθησε να βρεις κανενα φορτιστη με 1,5-2 amber μηπως παρει μπρος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...