Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mόνο το digital controller χάνουνε, το zero rpm mode και το link ;)

Η μόνη ουσιαστική διαφορά τους είναι το corsair link. Kαι τα δύο είναι διάδοχοι του RM.

Quote από το review του RM550x από hardware insights:

The Corsair RM550x is the newest model of the semi-passive fully-modular Corsair RMx series made by Channel Well Technology. It is basically an evolution of the older RM series but the RMx platform has undergone some major changes. While it is still only 80 PLUS Gold certified (@115 V and the certification is not public yet) as the RM, it is now covered by 7-year warranty. The RMx units are now also specified for continuous operation at 50 °C (previously only 40 °C).

Quote από το preview του HX750i από hardware insights:

Just recently we published a review of the Corsair RM550x. The RMx series is based on the RMi, it is basically the same but lacks the Link functionality. And the RMi is in turn based on the HXi series, just with lower efficiency.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mόνο το digital controller χάνουνε, το zero rpm mode και το link ;)

Δεν έχω κοιτάξει ποιες είναι οι διαφορές. Δεν έχω ασχοληθεί καθλολου με τα RMx και γενικά με την νέα σειρά των RM.

Δημοσ.

Ξαναδιάβασε το παραπάνω post μου. Πάρε τα χρήματα πίσω είναι η γνώμη μου. Πολλές προβληματικές παρτίδες φαίνεται να έχει το eshop. Πάρε τροφοδοτικό από άλλο κατάστημα.

Από θόρυβο?

Είναι εντελώς αθόρυβο στο pc τής υπογραφής μου,όταν το pc σβήνει το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού συνεχίζει να δουλεύει για περίπου 30" και άν δεν κολλήσεις το αυτί σου δίπλα στο τροφοδοτικό απλά δεν το ακούς.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έτυχε να είναι 2/2 με coil wine τροφοδοτικά από το e-shop δε σημαίνει πως τα superflower δεν είναι καλά τροφοδοτικά. Εμένα μου φαίνονται ύποπτες οι παρτίδες του καταστήματος και πραγματικά απορώ πως συνεχίζετε και ψωνίζετε από εκεί με τόσα που έχουν ακουστεί για το κατάστημα και εδώ μέσα ειδικά αλλά και γενικότερα...

Αν δε θέλεις superflower πήγαινε σε EVGA χωρίς να εννοώ πως το πρώτο δεν είναι καλό, άσε που αυτές οι 2 συνεργάζονται. Δε πειράζει και αν δεν είναι ετοιμοπαράδωτο αν πρέπει να περιμένεις και λίγο και να τελειώνεις κάνε υπομονή, αλλιώς πήγαινε όπου να'ναι πάλι και καλά ξεμπερδέματα...

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έτυχε να είναι 2/2 με coil wine τροφοδοτικά από το e-shop δε σημαίνει πως τα superflower δεν είναι καλά τροφοδοτικά. Εμένα μου φαίνονται ύποπτες οι παρτίδες του καταστήματος και πραγματικά απορώ πως συνεχίζετε και ψωνίζετε από εκεί με τόσα που έχουν ακουστεί για το κατάστημα και εδώ μέσα ειδικά αλλά και γενικότερα...

Αν δε θέλεις superflower πήγαινε σε EVGA χωρίς να εννοώ πως το πρώτο δεν είναι καλό, άσε που αυτές οι 2 συνεργάζονται. Δε πειράζει και αν δεν είναι ετοιμοπαράδωτο αν πρέπει να περιμένεις και λίγο και να τελειώνεις κάνε υπομονή, αλλιώς πήγαινε όπου να'ναι πάλι και καλά ξεμπερδέματα...

To 650 P2 της EVGA θα παραγγείλω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αρκετά στησίματα/ξεστησίματα έχω ρίξει σε μια βδομάδα μέσα. Απλά με το Super Flower μου έκανε μεγάλη εντύπωση η δική μου περίπτωση τη στιγμή που πουθενά δεν έχω διαβάσει αναφορά για coil whine, doa κτλ για το Leadex Gold 650W. Τώρα για μένα απλά έτυχε, δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς και από την άλλη είναι γεγονός ότι ΚΑΜΜΙΑ εταιρεία σε τροφοδοτικά δε στερείται κακών παρτίδων για αυτό και ένα κριτήριο αγοράς είναι πάντα η καλή εγγύηση. Και πάλι δεν έχω κάτι με το συγκεκριμμένο κατάστημα. Μου το αλλάξανε 2 φορές το τροφοδοτικό μέσα σε 3 μέρες και όταν απαίτησα τα χρήματα μου πίσω τα πήρα χωρίς έκτροπα. Θεωρώ ότι φερθήκανε κομπλέ για τα δικά μου τουλάχιστον δεδομένα.

Τώρα για τα SP τα εκθειάζουνε ακόμα και site του τύπου OC3D, που είναι γνωστό πόσο παράξενοι γκρινιαροκαρμίριδες είναι, και για να πούνε αυτοί καλό λόγο κάτι έχει κάνει σωστό η εταιρεία. Το ξέρω ότι η EVGA συνεργάζεται τόσο με τη Seasonic όσο και με τη Super Flower για τις σειρές των τροφοδοτικών της και για μένα τουλάχιστον δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο καλά είναι τα SP. Απλά στρέφομαι σε άλλη εταιρεία για ψυχολογικούς λόγους. :devil:

Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πριν: Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Όλα καλά! :-)

• Like 1
Δημοσ.

To 650 P2 της EVGA θα παραγγείλω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αρκετά στησίματα/ξεστησίματα έχω ρίξει σε μια βδομάδα μέσα. Απλά με το Super Flower μου έκανε μεγάλη εντύπωση η δική μου περίπτωση τη στιγμή που πουθενά δεν έχω διαβάσει αναφορά για coil whine, doa κτλ για το Leadex Gold 650W. Τώρα για μένα απλά έτυχε, δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς και από την άλλη είναι γεγονός ότι ΚΑΜΜΙΑ εταιρεία σε τροφοδοτικά δε στερείται κακών παρτίδων για αυτό και ένα κριτήριο αγοράς είναι πάντα η καλή εγγύηση. Και πάλι δεν έχω κάτι με το συγκεκριμμένο κατάστημα. Μου το αλλάξανε 2 φορές το τροφοδοτικό μέσα σε 3 μέρες και όταν απαίτησα τα χρήματα μου πίσω τα πήρα χωρίς έκτροπα. Θεωρώ ότι φερθήκανε κομπλέ για τα δικά μου τουλάχιστον δεδομένα.

Τώρα για τα SP τα εκθειάζουνε ακόμα και site του τύπου OC3D, που είναι γνωστό πόσο παράξενοι γκρινιαροκαρμίριδες είναι, και για να πούνε αυτοί καλό λόγο κάτι έχει κάνει σωστό η εταιρεία. Το ξέρω ότι η EVGA συνεργάζεται τόσο με τη Seasonic όσο και με τη Super Flower για τις σειρές των τροφοδοτικών της και για μένα τουλάχιστον δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο καλά είναι τα SP. Απλά στρέφομαι σε άλλη εταιρεία για ψυχολογικούς λόγους. :devil:

Όπως έγραψε και ένας φίλος πιο πριν: Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Όλα καλά! :-)

Φιλική συμβουλή και δε στο λεώ για να στη πω να ξέρεις ότι όταν λέμε ότι ένα κατάστημα δεν είναι σωστό δεν έχει κάποιος να κερδίσει κάτι εκτός από το ενημερώσει και τον υπόλοιπο κόσμο να μη τη πατήσεις και αυτός. Μη περιμένεις να τη πατήσεις για να σταματήσεις να αγοράζεις από το συγκεκριμένο. Αν σκεφτόμασταν έτσι τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνονται αξιολόγησεις στα καταστήματα θα πέρναμε όλοι από παντού μέχρι να τη πατήσουμε και μετά θα σταματούσαμε.Εγώ από τους συγκεκριμένους μετά από όσα έχω ακούσει δε πρόκειται να πάρω ούτε USB και άποψη μου είναι ότι για τα τροφοδοτικά που πήρες 2/2 coil wine κάτι μου βρωμάει με δεδομένο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα στο κομμάτι αυτό όπως πχ η CORSAIR...

Φιλικά πάντα!!!

Δημοσ.

με δεδομένο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα στο κομμάτι αυτό όπως πχ η CORSAIR...

Ποιός είναι ο όγκος των δεδομένων που βγαίνει αυτό το πόρισμα(σίγουρα σε σχέση με τα corsair είναι μηδαμινή),από τη στιγμή που η παρουσία της εν λόγω εταιρείας είναι ''χθεσινή'' στην Ελλάδα και η πλάκα είναι ότι το eshop που κατηγορείς την έφερε .

• Like 2
Δημοσ.

Το πόρισμια το αν ένα τροφοδοτικό είναι καλό ή όχι το μόνο σίγουρο είναι οτί δε βγαίνει από την αγορά της Ελλάδας αλλά από όλο το κόσμο εκτός αν εσένα σε αφορά μόνο η Ελλάδα. Όσο για το τι κατάστημα είναι το e-shop αυτό το ξέρει ο καθένας μας καλύτερα και πόσες φορές έχει αποδειχθεί οτί φέρνει ακόμα και ανακατασκευασμένα προϊοντα τα οποία δε καλύπτονται από εγγύηση αλλά απλά ευελπιστούν να μη χαλάσουν.

Όσο αναφορά τη Corsair το έχω ξανά πει είμαι μεγάλος fan της αλλά το τελευταίο καιρό στο χώρο των τροφοδοτικών είναι συνεχώς στα προβλήματα.

Ο όγκος των δεδομένων λοιπόν για εμένα προκύπτει από διάβασμα και από εδώ μέσα αλλά και από ξένα sites στα οποία μπορείς να δεις πολλά παραδείγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα ο όγκος δεδομένων σου είναι ελάχιστος,γιατί και εδώ μέσα την έμαθαν ''εχθές'',όταν την έφερε το eshop, αλλά και στο εξωτερικό όταν την επέλεξε για oem η evga,γι'αυτό νά'χεις ανοιχτό μυαλό και όταν φταίει το σαμάρι να μη βαράμε το γομάρι.

Υ.Γ Στ΄@ρχ@δι@ μου τό'χω γραμμμένο το eshop αφού δεν είμαι μέτοχος και επίσης θεωρώ τους ''fan'' των εταιρειών, ανεξαιρέτως .....

Αν ο χρόνος των 10 χρόνων περίπου που η συγκεκριμένη εταιρεία βρίσκεται στο χώρο δε σου αρκεί για να καταλάβεις τι γίνεται δικό σου το πρόβλημα και όχι δικό μου. Όσο για σαμάρια και γομάρια όταν έχεις δώσει δικαιώματα όπως το συγκεκριμένο κατάστημα εγώ τουλάχιστον μέχρι αποδείξεως του εναντίον θα κατηγορώ το e-shop και το κάθε e-shop μετά από αυτά που έχω διαβάσει και έχω δει.Αυτό που με τα κάποια καταστήματα έχετε ακούσει τα απίστευτα πράγματα και ακόμα κάποιοι έχουν την άποψη ότι μπορεί και να μη φταίνε δε το καταλαβαίνω...Στην Ελλάδα είσαι και για να το έχεις στο νου σου εδώ ο καθένας κοιτάζει να δει πως θα σε κοροϊδέψει και όχι να σε εξυπηρετήσει...

Όσο αναφορά τους χαρακτηρισμούς για τους οποίους αναφέρεσαι δε θα μπω καν στη διαδικασία να σου απαντήσω, απλά μάθε να μη προσβάλλεις το κόσμο που δεν είναι της ίδιας άποψης με τη δική σου.

Δημοσ.

αντικειμενικά τη γνωρίζω σαν εταιρεία αρκετό χρονικό διάστημα και άποψη άρχισα να δημιουργώ από διάφορες αναφορές χρηστών για τη χρήση των τροφοδοτικών της. Αν θέλεις να το οριοθετήσουμε χρονικά μπορώ να σου πω τουλάχιστον μια 6 ετία. 

Δεν είπα πως την έμαθα από όταν βγήκε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι για εμένα τουλάχιστον ο καιρός που διαβάζω για αυτή δεν είναι ένα δείγμα για να μπορώ να βγάλω μια πρώτη άποψη. Ποτέ δεν είπα ότι δε μπορεί να φταίει η παρτίδα, αλλά όσο καιρό τη παρακολουθώ δεν έχει γενικά παρουσιάσει αισθητά παραδείγματα για coil wine πόσο μάλλον 2/2 που αναφέρει ο TS.

Επειδή έχω δει από το κατάστημα όμως τα απίστευτα απλά αναφέρω ότι για εμένα είναι θέμα του καταστήματος. Δε θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο για το e-shop. Ωστόσο το πλατύναμε πολύ το θέμα και δε βρίσκω λόγο παραπάνω, έχεις την άποψη σου έχω τη δική μου. Δεκτή από μένα η δική σου.

Στα ίσια ,πότε την έμαθες την superflower;

''Στην Ελλάδα είσαι και για να το έχεις στο νου σου εδώ ο καθένας κοιτάζει να δει πως θα σε κοροϊδέψει και όχι να σε εξυπηρετήσει...''

Και κάτι επ'αυτού, ή απαίδευτος είσαι  ή   .... για να τσουβαλιάζεις όλους τους ανθρ'ώπους έτσι.

Πάλι είναι δική σου άποψη όσο για το χαρακτηρισμό πάλι δε θα μπω στη διαδικασία να σου απαντήσω. Όχι δε τσουβαλιάζω όλα τα καταστήματα αλλά το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς έχει στο μυαλό της την απατεωνιά. Αν θεωρείς ότι είμαι αυτό που αναφέρεις είναι δικαίωμα σου και δε θα στο αλλάξω εγώ, αλλά απο τις προσωπικές μου εμπειρίες όσο αναφορά τις αγορές επίτρεψε μου να έχω δική μου άποψη πάνω στο θέμα. Αν θέλεις κάνε μια αναζήτηση να δεις θέματα που έχω αναφέρει εδώ μέσα και είναι και άλλα πολλά ακόμα τα οποία δεν έχουν προέλθει από το ίδιο κατάστημα.

Δε τσουβαλιάζω λοιπόν όλα τα καταστήματα αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό με ελάχιστες για μένα εξαιρέσεις.

Δημοσ.

Για να μην κουράζουμε και την διαχείρηση,οι απόψεις μας είναι διαφορετικές(όπως και εσύ είπες πρίν) και τέλος από μένα.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά δε πήρα το P2 (λόγω διαστάσεων, placement των sockets, εγγύηση από κατάστημα στη περιοχή μου) αλλά αυτό που πήρα δούλεψε κρέμα χωρίς coil whine, μουρμούρες και άλλες ιστορίες.

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και δε ξανανοίγω το case για καμμιά δεκαετία μετά από όλα αυτά :-)

• Like 3
Δημοσ.

Τελικά δε πήρα το P2 (λόγω διαστάσεων, placement των sockets, εγγύηση από κατάστημα στη περιοχή μου) αλλά αυτό που πήρα δούλεψε κρέμα χωρίς coil whine, μουρμούρες και άλλες ιστορίες.

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και δε ξανανοίγω το case για καμμιά δεκαετία μετά από όλα αυτά :-)

Ποιο πηρες? Αν δεν ανοιγεις το case καθε 2 μηνες να φυσηξεις με blower θα χαλασουν ολα. :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...