Arkoudelos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Καλημέρα, Έβαλα ένα καινούργιο τροφοδοτικό (Super Flower Leadex Gold 650W 80plus) χτες το απόγευμα στο pc μου και παρατήρησα ότι ακόμα και όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός κάνει ένα απαλό ήχο. Επειδή το έχω πάνω σε ups το pc το σύνδεσα και απευθείας στη πρίζα χωρίς όμως καμμία διαφορά. Όταν ανάβω το pc ή ακόμα βάζω κάποιο απαιτητικό παιχνίδι δεν δυναμώνει ό ήχος, απλά συνεχίζει το ίδιο βιολί. Δοκίμασα να συνδέσω τα καλώδια του σε άλλες υποδοχές (είναι full modular) χωρίς πάλι διαφορά. Είναι φυσιολογικό αυτό; Κανονικά όταν σβήνω το pc δε θα έπρεπε να μην ακούγεται τίποτα από το τροφοδοτικό; Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί είμαι τελείως άσχετως με τέτοια θέματα ΕΔΙΤ: Να προσθέσω ότι ακόμα και όταν πατήσω το διακόπτη του psu στο off δε διακόπτεται ο ήχος. Βίντεο όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός:
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 πακετο και πισω θα λεγα χωρις να ξερω τι ειναι...καινουριο το πηρες φανταζομαι ετσι?
Arkoudelos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ολοκαίνουργιο από το e-shop με τις ζελατίνες του είναι. Μιας μέρας όλο και όλο
SaFiS Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Για φύσημα απο προβληματικό πυκνωτή μου ακούγεται. Πίσω όπως είναι και απαιτείς DOA, γιατί αλλιώς θα φας βδομάδα και βάλε για τα πήγαινε έλα στο service... 1
BurgerDictator Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 βγαλτο οσο προλαβαινεις...μου χει καει τροφοδοτικο σε παρομοια κατασταση
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ναι απο το φίλτρο είναι. Έχει τάση, γιατί θεωρητικά δεν έχει φορά το AC. Λογικά αν γυρίσει την πρίζα ανάποδα (τους ακροδέκτες) δεν θα ακούγεται. Ο διακόπτης κλείνει απλά το κύκλωμα. Μπορεί να είναι πριν ή μετά τα ηλεκτρονικά κυκλώματα, ανάλογα σε ποιον ακροδέκτη κόβει. Eίναι μόνο ένας με τάση L1, και ο άλλος είναι Ν. Δεν έχουμε τριφασικό. 6
Arkoudelos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Έφυγε πίσω άκλαφτο για έλεγχο & επιστροφή. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Όχι τίποτα άλλο ήθελα να σιγουρευτώ πριν το γυρίσω πίσω. Προσευχή τώρα να ξεμπερδέψω asap. Πήγα για Super Flower και βγήκα Coil Whine! την ωρα που ειναι εκτος ρευματος? Εκτός ρεύματος δεν έκανε κανένα ήχο. Με σβηστό το pc και ενωμένο το καλώδιο στη πρίζα με το διακόπτη του κλειστό έκανε το θόρυβο στο βίντεο.
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Πολύ Coil Whine έχει τελευταία το eshop. Ένα Seasonic και ένα Be Quiet Straight Power το οποίο αλλάχτηκε και πάει για αλλαγή και το 2ο Be Quiet.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 πριν κανα μηνα πηρα τ be quiet 300 watt αλλα ειναι οκ...βεβαια η χρηση ειναι γελοια αλλα δεν νμζ να εχει σχεση...απλα ετυχε σε σενα!
benign Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Έφυγε πίσω άκλαφτο για έλεγχο & επιστροφή. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Όχι τίποτα άλλο ήθελα να σιγουρευτώ πριν το γυρίσω πίσω. Προσευχή τώρα να ξεμπερδέψω asap. Πήγα για Super Flower και βγήκα Coil Whine! Εκτός ρεύματος δεν έκανε κανένα ήχο. Με σβηστό το pc και ενωμένο το καλώδιο στη πρίζα με το διακόπτη του κλειστό έκανε το θόρυβο στο βίντεο. Σε ολους συμβαινει καποια ατυχια ποτε ποτε φιλε μου.Εγω για αυτο εχω ενα φτηνο αλλα αξιοπρεπες δευτερο psu για back up και για να μην μεινω χωρις pc.
Arkoudelos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μου το αντικαταστήσανε και είχε και το δεύτερο το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Το επέστρεψα πίσω και αυτό μου κόψανε πιστωτικό από το e-shop για να πάρω άλλο. Πείτε καμμιά πρόταση από 550W και πάνω μπικοζ αι γουιλ θροου δε #$%# aουτ οφ δε μπαλκόνι 1
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Aυτό εδώ? http://www.e-shop.gr/psu-seasonic-g-550-gold-550w-p-PER.640369 1
Arkoudelos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Seasonic και ωραίο στα spec. Πολύ καλό. Δε νομίζω ότι θα χρειαστώ και παραπάνω watt με μια κάρτα γραφικών και χωρίς OC. Το έχω υπόψιν. Ευχαριστώ! Πλάκα πλάκα η καινούργια σειρά της Corsair RMx λέει τίποτα; http://www.e-shop.gr/psu-corsair-rmx-series-rm550x-550w-80-plus-gold-certified-fully-modular-p-PER.643191
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα