LouCi4er Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εαν κανω τα 2 εξαπινα ενα κ το οκταπινο μονο του δεν θα της δωσω περισσοτερα αμπερ? Ρε συ,μην ασχολεισαι,η καρτα σε στοκ ρολογια και στοκ ρευμα τραβαει το πολυ 220-240W,δλδ περιπου 18-20Α συνολικα.Το μεγιστο που θα τραβηξει η καρτα(υποθετικα) πριν γινει καρβουνο ειναι 150W( το ενα 8πινο)+75(το 6πινο)+75(απο το pci)=300W(25A).Αρα πανω απο 25Α εχεις μια καρτα κοκορετσι ενω εσενα (και εμενα) το τροφοδοτικο μπορει να της δωσει μεχρι 36Α.Λες να εχεις θεμα με το τροφοδοτικο? 1
kwstasps Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ρε συ,μην ασχολεισαι,η καρτα σε στοκ ρολογια και στοκ ρευμα τραβαει το πολυ 220-240W,δλδ περιπου 18-20Α συνολικα.Το μεγιστο που θα τραβηξει η καρτα(υποθετικα) πριν γινει καρβουνο ειναι 150W( το ενα 8πινο)+75(το 6πινο)+75(απο το pci)=300W(25A).Αρα πανω απο 25Α εχεις μια καρτα κοκορετσι ενω εσενα (και εμενα) το τροφοδοτικο μπορει να της δωσει μεχρι 36Α.Λες να εχεις θεμα με το τροφοδοτικο? Η συγκεκριμενη καρτα μονο στοκ μπορει να δουλεψει μιας και ειναι κλειδωμενη.παντως οσο την εχω δοκιμασει δεν φαινεται να πειναει απο ρευμα και φαινεται ανετη αλλα βλεπω τι λενε και τα παιδια στην προηγουμενη σελιδα και δεν εχουν και αδικο.ξερω γω?
vagos456 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εαν κανω τα 2 εξαπινα ενα κ το οκταπινο μονο του δεν θα της δωσω περισσοτερα αμπερ? Δεν ξέρω για ποιο τροφοδοτικό μιλάς,και που ακριβώς δίνει rail. Θέλω manual για να σου πω με σιγουριά. 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 42 amp αμα τραβουσε θα σημαινει οτι καταναλωνει 500 βατ. Που δεν προκειται 1
kwstasps Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω για ποιο τροφοδοτικό μιλάς,και που ακριβώς δίνει rail. Θέλω manual για να σου πω με σιγουριά. http://www.legitreviews.com/images/reviews/348/thermaltake750_label.jpg Δεν ξερω αν βγαλεις ακρη με την φωτο.
vagos456 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 http://www.legitreviews.com/images/reviews/348/thermaltake750_label.jpg Δεν ξερω αν βγαλεις ακρη με την φωτο. Είδα κάτι review αλλά δεν λέει που πάει το κάθε rail. Αλλά απ ότι κατάλαβα το ένα πάει στον επεξεργαστή στο άλλο στις κάρτες,το άλλο στα sata και το άλλο στα molex. Εάν δεις πρόβλημα όταν παίζεις παιχνίδια,δηλαδή crashαρίσματα,restart, παίρνεις ένα 6πινο που από πίσω είναι molex,και το συνδέεις στα molex. και το άλλο το 8πινο κανονικά στις κόκκινες θύρες.
Occultist Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καλές όλες οι αναλύσεις για το πόσο μπορεί να τραβάει η κάρτα και πόσο μπορεί να δίνει το τροφοδοτικό - μόνο που όλα αυτά είναι υπεραπλουστευμένα και στην πράξη είναι τόσοι οι παράγοντες, που βγάζουν έξω τις περισσότερες αναλύσεις μαναβικής. Δεν αποκλείω το να δουλεύει, με κάποιον τρόπο, κάτι εκτός προδιαγραφών, τελικά, αλλά άμα αρχίσεις να βλέπεις διάφορα προβλήματα, που δεν κρίνω σκόπιμο να τα απαριθμήσω αυτήν την στιγμή (δεν είναι τόσο σύντομη λίστα), να ξέρεις που να ψάξεις, τουλάχιστον. Γιατί αρκετοί εδώ πέρα έχουν ένα pc μπουρδ$!ο, σε σύνθεση και σε χρήση, και μετά έρχονται (με υφάκι, κιόλας) και κλαίγονται και ψάχνουν για χαρτορίχτρες - να δουν τι φταίει... Προσωπικά, δεν θα κρατούσα σύνθεση για την οποία δεν καλύπτω ούτε τις ονομαστικές απαιτήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα