Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Με την 390 τα 18 amp που βγαζει το psu μου ανα γραμμη θα ειναι ενταξει ή θελει πιο πολλα amp?Μηπως θελει να κανω κανα 2 σε 1 για να της δωσω πιο πολλα?

Δημοσ.

Καλημερα.Με την 390 τα 18 amp που βγαζει το psu μου ανα γραμμη θα ειναι ενταξει ή θελει πιο πολλα amp?Μηπως θελει να κανω κανα 2 σε 1 για να της δωσω πιο πολλα?

δε ξερω τι εννοεις να κανεις 2 σε 1 ...

αλλα αφου βγαζει 18 οπως λες ανα γραμμη σημαινει συνολο 36

λογικα η 390 θελει λιγοτερο ...μπορεις να το τσεκαρεις και στο google ποσα θελει ακριβως..

• Like 1
Δημοσ.

δε ξερω τι εννοεις να κανεις 2 σε 1 ...

αλλα αφου βγαζει 18 οπως λες ανα γραμμη σημαινει συνολο 36

λογικα η 390 θελει λιγοτερο ...μπορεις να το τσεκαρεις και στο google ποσα θελει ακριβως..

Εννοω να παρω πχ 2 μολεξ σε ενα 8πινο.εκανα μια ψαχτικη στο γουγλη αλλα δεν εβγαλα κ τρελη ακρη.
Δημοσ.

Εννοω να παρω πχ 2 μολεξ σε ενα 8πινο.εκανα μια ψαχτικη στο γουγλη αλλα δεν εβγαλα κ τρελη ακρη.

δε ξερω γιατι ακριβως το ψαχνεις το θεμα...

αν εχεις βαλει το 8πινο και το 6πινο κανονικα τοτε εισαι κομπλε...

• Like 1
Δημοσ.

δε ξερω γιατι ακριβως το ψαχνεις το θεμα...

αν εχεις βαλει το 8πινο και το 6πινο κανονικα τοτε εισαι κομπλε...

Διαβαζοντας απο δω κ απο κει καπου πηρε το ματι μου για 42 amp γιαυτο εχω προβληματιστει.Αλλα οκ μια γνωμη ηθελα.thx παντως.

Δημοσ.

Διαβαζοντας απο δω κ απο κει καπου πηρε το ματι μου για 42 amp γιαυτο εχω προβληματιστει.Αλλα οκ μια γνωμη ηθελα.thx παντως.

ναι 42 θελει οντως και 600βατ  τροφοδοτικο αλλα αναθεμα τωρα...δεν νομιζω να πεζει θεμα...ποσο μαλλον αν δεν εχεις καποιο προβλημα οτιδηποτε...

• Like 1
Δημοσ.

ναι 42 θελει οντως και 600βατ τροφοδοτικο αλλα αναθεμα τωρα...δεν νομιζω να πεζει θεμα...ποσο μαλλον αν δεν εχεις καποιο προβλημα οτιδηποτε...

Ε δυο μερες την εχω κ δεν την εχω δουλεψει τρελα ακομα περα απο λιγο unigine heaven κ quantum break.ελπιζω μονο να μην παρω τιποτα παραμασχαλα.

Δημοσ.

Ε δυο μερες την εχω κ δεν την εχω δουλεψει τρελα ακομα περα απο λιγο unigine heaven κ quantum break.ελπιζω μονο να μην παρω τιποτα παραμασχαλα.

δεν νομιζω ρε συ τι σκατα με 750βατ τροφοδοτικο να πεζει θεμα με τα αμπερ ...

αλλα τεσπα ας επικυρωσει και καποιος αλλος αν εχει καλυτερη γνωση πανω στο θεμα...

• Like 1
Δημοσ.

αλλα τεσπα ας επικυρωσει και καποιος αλλος αν εχει καλυτερη γνωση πανω στο θεμα...

Ελα μου ντε...ειναι βεβαια αρκετα γερικο.μιλαμε κοντα 8ετια!

Δημοσ.

Εγω.Ενα χρονο+ και δεν εχω θεμα.Απο το 2009 το εχω το τροφοδοτικο.Βεβαια θα το αλλαξω οπου να 'ναι αλλα αλλο θεμα αυτο.Μην αγχωνεσαι ομως,δεν εχεις θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις θέμα. Η κάρτα θέλει τουλάχιστον 20amp.Εσένα δίνει 18amp το τροφοδοτικό σε κάθε rail. 

Καλό είναι να πάρεις ένα με single rail. 

Δημοσ.

Εαν κανω τα 2 εξαπινα ενα κ το οκταπινο μονο του δεν θα της δωσω περισσοτερα αμπερ?

Δημοσ.

Έχεις θέμα. Η κάρτα θέλει τουλάχιστον 20amp.Εσένα δίνει 18amp το τροφοδοτικό σε κάθε rail. 

Καλό είναι να πάρεις ένα με single rail. 

Ε αφου χρειαζεται 20Α οπως λες και εμενα δινει 18χ2=36Α,που ειναι το προβλημα?

• Like 1
Δημοσ.

Άνετα μπορεί να παίζει. Ειδικά αν το τροφοδοτικό δεν είναι περιωπής ή είναι αρκετά παλιό...

Και αυτό δεν στο λέω θεωρητικά μόνο ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...