toykaki Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Πια να παρω;;εως 70Ε οχι με καψουλες...αυτο που πρεπει να κοιταξω κυριος ειναι τα watt η τα bar? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εγω θα σου πρότεινα μια gaggia, αλλά είμαι εκτός του buget σου, αν τα διαθέσεις όμως δεν θα το μετανιώσεις http://www.skroutz.gr/c/2413/mixanes-Espresso.html?from=most-popular&keyphrase=Gaggia+Espresso βέβαια θα χρειαστείς και μύλο άλεσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Καλημέρα φίλε, Γνώμη μου να κοιτάξεις τα bar, που είναι πολύ σημαντικό! Τέλος γιατι όχι με κάψουλες;; Εχω αλλάξει 2-3 καφετιέρες και η Nespresso είναι η καλύτερη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Καλημέρα φίλε, Γνώμη μου να κοιτάξεις τα bar, που είναι πολύ σημαντικό! Τέλος γιατι όχι με κάψουλες;; Εχω αλλάξει 2-3 καφετιέρες και η Nespresso είναι η καλύτερη! Η Nespresso δεν φτιαχνει καφε, ειναι κατι σαν ροφημα. Αν θες να πιεις πραγματικο καφε εσπρεσο παρε μια καλη εσπρεσιερα εως 150-200€ και αλλα τοσα για μυλο. Οτιδηποτε αλλο, δεν πινεις καφε σωστο. Γεγονος!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Η Nespresso δεν φτιαχνει καφε, ειναι κατι σαν ροφημα. Αν θες να πιεις πραγματικο καφε εσπρεσο παρε μια καλη εσπρεσιερα εως 150-200€ και αλλα τοσα για μυλο. Οτιδηποτε αλλο, δεν πινεις καφε σωστο. Γεγονος!!! Συμφωνώ Ασε που σου στοιχιζει ο καφες οσο στην καφετέρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 http://www.espressoperfecto.com/best-espresso-machine-under-100/ εχω την delonghi ec151 http://www.skroutz.gr/s/6138656/Delonghi-EC151.html?keyphrase=delonghi+ec151 μια χαρα καφε φτιαχνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toykaki Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Μαλιστα.δηλαδη δεν υπαρχει κατι αξιολογο σε αυτα;γιατι δεν πινεις σωστο καφε;εχω δει την izzy cm6626A η rohnson r967.τι λετε απο τις 2; Επεξ/σία 6 Μαΐου 2016 από toykaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Εχω αυτή 2-3 χρόνια και ακόμα λειτουργεί απροβλημάτιστα.Κάθε 3 μήνες της κάνω καθαρισμό με κιτρικό οξύ(Το οποίο προτείνει το manual ως εναλλακτική αντί για ταμπλέτες) που το βρίσκω σε φαρμακείο και είναι πάμφθηνο. https://www.skroutz.gr/s/283901/Delonghi-EC155.html?from=catspan&keyphrase=EC+155 Σε καμία περίπτωση δεν θα αγόραζα μηχανή που παίρνει μόνο κάψουλες. Αν αγοράζαμε 2 καφέδες την ημέρα πχ 3€χ30=90€ καήκαμε... Επεξ/σία 7 Μαΐου 2016 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Οι gaggia είναι κορυφαίες στις entry cafe espresso, Βέβαια για να πιεις καφέ που φτιάχνουν στις καφετέριες θέλεις μεγαλύτερο μπάτζετ Αλλά και με 100/150 ευρώ κανείς δουλειά. Τις gaggia τις προτείνουν γιατί αντέχουν αλλιώς κινδύνευεις σε δύο τρία χρόνια να πας για άλλη. Gaggia με σωστή συντήρηση πας τουλάχιστον για πενταετία. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2016 από tornado Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Η gaggia των 100 ευρώ είναι ίδια με την philips saeco που είναι και πιο φθηνή οπότε δεν πολυαξίζει. Σε αυτά τα χρήματα οι επιλογές είναι: Delonghi EC155 και Saeco HD8323 ή αυτή που βάζει η lidl προσφορά ορισμένες φορές(αν την πετύχεις όμως). Παρόλα αυτά γενικά οι εσπρεσιέρες χαλάνε εύκολα. Είχα μια severin για μερικά χρόνια και χάλασε μετά την delonghi που άρχισε να μου κάνει "νερά" τελευταία. Οι ειδικοί λένε ότι η καλύτερη για οικιακή χρήση είναι η Gaggia Classic αλλά κοστίζει 280 ευρώ! Εγώ βέβαια έχω δώσει ήδη 80+70 ευρώ σε 6 χρόνια για τις πιο πάνω καφετιέρες. Ισως να ήμουν και άτυχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) παιδες δεν ξερω αν βρισκομαι στο καταλληλο θεμα..πηρα αυτη την καφετιερα Krups Solo XP5620 σας επισυναπτω και φωτογραφια.....το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να πετυχω καιμακι καλο .....παλιοτερα ειχα μια delonghi ec 151 και λογω του οτι χρειαζομουν και δευτερη ειπα να παρω καλυτερη απο την delonghi την krups .αλλα το θεμα ειναι οτι με τον ιδιο καφε ιδιο βαθμο αλεσης δεν μου βγαζει το ιδιο καιμακι οπως η delonghi ..βεβαια μπορω να πω μου τον βγαζει ποιο γευστικο τον καφε απο την delonghi αλλα χωρις το καιμακι το καλο που μου εκανε η delonghi και εχω ψιλοφρικαρει λιγο γιατι την πληρωσα 200 ευρω ενω την delonghi την ειχα πληρωσει 92 ευρω...εχει καποιο μυστικο την εχει κανεις την krups ??σας ευχαριστω για την βοηθεια εκ των προτερων εδω οι φωτογραφιες Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2017 από giannhs13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδια gagia = saeco philps εξαγοραστηκε και της χαλασαν την ποιοτητα . Στα λεφτα που διαθετει το παλικαρι ας δει καποια σαν και αυτη που βαζει κατα καιρους το lidl και ειναι πολυ αξιολογη ή την izzy 68χχ ή την Arielli KM-470BS . και βαζεις για πιο μετα στο προγραμμα και εναν μυλο . Για να πιεις καλο καφε θελει Χρημα και χρονο για την παρασκευη του . Εχω εχω σκασει 700€ συνολικα σε καφετιρα & μυλο ( lelit) για να καταφερω ( μετα απο παιδεμα 6 μηνων ) να πιω αξιολογο καφε . Σε καψουλες κοιτα μoνο nespresso παιδες δεν ξερω αν βρισκομαι στο καταλληλο θεμα..πηρα αυτη την καφετιερα Krups Solo XP5620 σας επισυναπτω και φωτογραφια.....το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να πετυχω καιμακι καλο .....παλιοτερα ειχα μια delonghi ec 151 και λογω του οτι χρειαζομουν και δευτερη ειπα να παρω καλυτερη απο την delonghi την krups .αλλα το θεμα ειναι οτι με τον ιδιο καφε ιδιο βαθμο αλεσης δεν μου βγαζει το ιδιο καιμακι οπως η delonghi ..βεβαια μπορω να πω μου τον βγαζει ποιο γευστικο τον καφε απο την delonghi αλλα χωρις το καιμακι το καλο που μου εκανε η delonghi και εχω ψιλοφρικαρει λιγο γιατι την πληρωσα 200 ευρω ενω την delonghi την ειχα πληρωσει 92 ευρω...εχει καποιο μυστικο την εχει κανεις την krups ??σας ευχαριστω για την βοηθεια εκ των προτερων εδω οι φωτογραφιες κθε μηχανη εχει τα χουγια της . Πρεπει να παιξεις με μαρκα και το κοψιμο του καφε ωστε να δεις πποιος παιζει πιο καλα Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2017 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν σου φταίει η μηχανή. Το σωστό κόψιμο πρέπει να πετύχεις (εννοείται ότι βάζεις τα σωστά γραμμάρια καφέ, 15-20 κιλά πάτημα του καφέ με το ταμπερ) το οποίο θα είναι ιδανικό όταν ο καφές που θα βγει, περίπου 50ml, θα βγει σε περίπου 30 δευτερόλεπτα. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2017 από thanasisxask 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα