Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω μπαταρία σε ένα MacBook Pro 17 inches early 2010 unibody. Έχει δοκιμάσει κανείς τη μπαταρία που πουλά ο Δήσιος στο battery.gr; Είναι αξιόπιστη;

Δημοσ.

Είχα πάρει μια για 15αρι και ηταν μάπα...

Τι πρόβλημα σου παρουσίασε δηλαδή; Και για ποιο μοντέλο 15 ιντσών μιλάς; Χρονιά;

Δημοσ.

δώσε κάτι παραπάνω και πάρε κάτι άλλο.Εγώ που έβαλα σε ένα macbook pro eraly 2008 το μετάνιωσα.Μετά από 1 χρόνο και κάτι έπαψα να έχω μπαταρία

Δημοσ.

Παιδιά έχω ήδη δώσει πολλά παραπάνω... Το μοντέλο μου είναι πια obsolete και δεν μπορούσα μέσω infoquest να βρω μπαταρία. Έτσι πήγα στο ihomeservice όπου μου είπαν ότι φέρνουν γνήσιες. Όμως η μπαταρία που μου έβαλαν είχε από την αρχή πρόβλημα στον μετρητή, με αποτέλεσμα αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ειδικά στο standby mode όπου το laptop έσβηνε ή μετά από wake έκανε crash βγάζοντας γκρι οθόνη. Μετά από 1 μήνα αναμονή και πολλές δοκιμές συμβιβάστηκα με μια grade 2 original που μου βρήκαν δεν ξέρω που. Εγώ όμως πλήρωσα 190 ευρώ, για μια μπαταρία που δεν κοστίζει πάνω από 90 άντε 100 ευρώ με τα μεταφορικά.

Δημοσ.

Και γιατι το συζητας και δε ζητας αντικατασταση απο το καταστημα που την πηρες; Δηλαδη οι επισημοι την αυθεντικη ποσο την πουλανε και εδωσες τοσα για grade 2?

Δημοσ.

Και γιατι το συζητας και δε ζητας αντικατασταση απο το καταστημα που την πηρες; Δηλαδη οι επισημοι την αυθεντικη ποσο την πουλανε και εδωσες τοσα για grade 2?

Προφανώς δεν κατάλαβες. Η Apple δεν δίνει πια καινούργιες μπαταρίες. Η λύση που μου προτάθηκε από το ihomeservice ήταν ότι έχουν νέα original από προμηθευτή από Κίνα. Μετά από 4 μπαταρίες που δοκίμασαν καμιά δεν δούλευε σωστά. Έτσι αναγκάστηκα να δεχθώ τη λύση grade 2 που τώρα μου δουλεύει άψογα, απλώς έχω χάσει 2000 mAh σε σχέση με μια καινούργια και μου μένουν άλλοι 400 κύκλοι περίπου. Επειδή λοιπόν ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΝΕΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ και εφόσον οι original OEM τελικά μόνο original δεν ήταν, τι θες να κάνω; Αρχικά πλήρωσα τα 190 ευρώ για γνήσια..., αλλά εννοούσαν OEM. Η Apple δεν με καλύπτει... Να το αφήσω χωρίς μπαταρία το μηχάνημα; Ούτως ή άλλως και τη μεταχειρισμένη 170 θα μου την χρέωναν, οπότε δεν ασχολήθηκα για τη διαφορά, αφού έγινε τόση μανούρα και μου έκαναν και έναν καθαρισμό. Ούτως ή άλλως και για αυτούς ταλαιπωρία αποδείχθηκε η όλη φάση, άλλο αν εγώ πλήρωσα το κάτι παραπάνω.

Τέλος πάντων έκανα τώρα και μια παραγγελία για μπαταρία nupower της newertech. Για να είμαι ειλικρινής ήδη ζήτησα να μου ακυρώσουν τελικά την παραγγελία με email, διότι διαβάζω αντικρουόμενα reviews για τις μπαταρίες αυτές, αν και μάλλον πρέπει να είναι οι καλύτερες από τρίτο κατασκευαστή. Αν τελικά δεν δεχθούν την ακύρωση και μου έρθει η μπαταρία θα σας ενημερώσω αν τελικά δουλεύει καλά. Εντωμεταξύ αν υπάρχει κάποιος με παρόμοια εμπειρία παρακαλώ πολύ να μας πει.

Δημοσ.

Στο ιδιο μηχάνημα, φίλου , ειχα πάει πριν δυο χρονια στην infoquest , που ειναι επισημο service Apple και μου αλλάξανε την μπαταρία με original  που ηρθε απο Βέλγιο στα 190 ευρώ δινοντας την παλια. Εσύ σε ποιον το πήγες?

Στην info quest , στον Κηφισό Αθήνα? Περιεργο...

Τελος πάντων Δησιος δεν δουλεύει σιγουρα και OEM απο ebay κανει δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το έχω πει πολλές φορές... ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η INFOQUEST ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΑΛΙΑ. Πήγα στην infoquest και δεν με εξυπηρέτησαν γιατί το laptop μου είναι άνω των 5 ετών! Σε αυτό βέβαια δεν φταίει η infoquest, αλλά η πολιτική service της Apple!

Δημοσ.

Απο ebay για 2 αλλης μαρκας laptop που εχω παρει ειχαν πολυ μειωμενες αποδοσεις. Πηρα refund βεβαια αλλα ηταν τραγικες

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς τις μπαταρίες nupower?

Ήθελα να πάρω εγώ πριν κανά μήνα για το macbook pro late 08, αλλά τελικά (ευτυχώς) μου έδωσε ένας φίλος τη δικιά του (καινούρια) που είχε πάρει για το δικό του mac από τον Δήσιο, αλλά τελικά δεν την χρησιμοποίησε . 

Η εν λόγω μπαταρία του Δήσιου δουλεύει άψογα, κρατάει περίπου 1.5 ώρα (όσο και η original που είχε πάνω καινούριο δλδ) και γενικά δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα μέχρι τώρα.

Στο θέμα του Δήσιου, υπάρχει κι εγγύηση ενός έτους καλής λειτουργίας. Προσωπικά να τονίσω πως το laptop δεν το δουλεύω ιδιαίτερα με μπαταρία. Απλά η OEM που είχε φούσκωνε. Συνεπώς, χρειαζόμουν μπαταρία αφενός για να έχω ρεύμα σε περίπτωση διακοπής, ενώ αφετέρου μου παρουσίασε τελευταία κάποια θέματα όταν μετά από διακοπή ρεύματος και χωρίς μπαταρία δεν άναβε (ήθελε PRAM reset κλπ).

Φυσικά, πλέον το δουλεύω και χωρίς ρεύμα για να δουλεύει και η μπαταρία. Ως γνωστόν, αν είναι συνεχώς στο ρεύμα δεν είναι σωστό.

Γενικότερα, μετά από ένα χρόνο λειτουργίας διαβάζω αρνητικά σχόλια για όλες τις μπαταρίες, είτε τύπου OEM, είτε nupower, κλπ κλπ. Οπότε...

Δημοσ.

Παιδιά το έχω πει πολλές φορές... ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η INFOQUEST ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΑΛΙΑ. Πήγα στην infoquest και δεν με εξυπηρέτησαν γιατί το laptop μου είναι άνω των 5 ετών! Σε αυτό βέβαια δεν φταίει η infoquest, αλλά η πολιτική service της Apple!

Χμ, εχω μια αμφιβολια για αυτο....

Πριν απο 2 εβδομαδες πηγε ενα φιλαρακι μου το backup machine του για αλλαγη μπαταριας, και μια χαρα την αντικατεστησαν...

Μbp mid 2009 17''..... 

Σε apple store το πηγε φυσικα.  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Αν υπαρχει η δυνατοτητα να παει σε apple store εξωτερικου ειναι η καλυτερη λυση, δε το συζηταμε

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω τέτοια δυνατότητα. Πάντως και σε μαγαζιά του εξωτερικού που έψαχνα, μπαταρία καινούργια για το 17άρι μου δε βρίσκω (Megamac, Bookyard κ.α.). Τα apple stores δυστυχώς είναι όνειρο τρελό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...