Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Εψαξα στη σελιδα της IBM για τεχνικα χαρακτηριστικα τον παραπανω φορητο αλλα ...λογω αγγλικων μου μαλλον μπερδευτηκα.Οποιος μπορει ας μου πει δυο λογια για το φορητο αυτο γιατι ενδιαφερεται ενας συναδελφος και ζηταει τη γνωμη μου.Τον βρισκει 1200 ευρω.Ευχαριστω. Βασικα ενδιαφερει αν εχει καρτα δικτυου, pc card, modem ενσωματομμενο , usb θυρες , flopy τι καρτα γραφικων εχει και οτι αλλο νομιζεται βασικο.Απο οτι καταλαβα ειναι στα 2.4 με 256 μνημη και 40αρι δισκο.
dpolal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Γειά σου φίλε Γιάννη. Πώς πήγε το ταξίδι; Όλα καλά; Λοιπόν για τον φίλο σου βρήκα το παρακάτω link: http://www-3.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-50572 Εκεί περιγράφονται τα specs για όλα τα μοντέλλα της σειράς G40. Ανάλογα με αυτό που θέλει να αγοράσει μπορεί να δεί τί περιλαμβάνει. Σε χαιρετώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Γειά σου φίλε Γιάννη.Πώς πήγε το ταξίδι; Όλα καλά; Λοιπόν για τον φίλο σου βρήκα το παρακάτω link: http://www-3.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-50572 Εκεί περιγράφονται τα specs για όλα τα μοντέλλα της σειράς G40. Ανάλογα με αυτό που θέλει να αγοράσει μπορεί να δεί τί περιλαμβάνει. Σε χαιρετώ. Σε ευχαριστω φιλε μου...Απο οτι καταλαβα το G40 ειναι σειρα ολοκληρη και οχι συγκεκριμενο μοντελο.Οποτε πρεπει να ψαξω ποιο ακριβως ειναι απο το διαφημιστικο που το ειδα...Αν γραφει.....???? Για το ταξιδι ολα καλα εκτος το οτι με σταματησανε με ρανταρ με 152χλμ αλλα ευτυχως τη γλυτωσα με μισα αληθεια και μισα ψεματα!!!!
Jaco Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Απ' ότι έχω ακούσει από ένα φίλο που έχουν πάρει στην εταιρία του μερικούς IBM, ενώ έχουν πολύ καλά υποσυστήματα (οθόνη, κάρτα γραφικών κ.λ.π.), οι σκληροί δίσκοι τους είναι υπερβολικά αργοί και πάνε όλο το σύστημα πίσω... Όσο για την κλίση, θα σου στείλω μια ολόκληρη με PM... 152 είπαμε...;;; Ok...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Όσο για την κλίση' date=' θα σου στείλω μια ολόκληρη με PM... 152 είπαμε...;;; Ok... [/quote'] Ναι,ναι και μαλλον ...εχανε και λιγο το ρανταρ !!!!
dpolal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Καλά τα ΙΒΜ φίλε μου, τα δουλεύουμε χρόνια στην εταιρεία που εργάζομαι αλλά δυστυχώς είναι πολύ ακριβά και άν θελήσεις να αναβαθμήσεις θα βάλεις το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη σου. Προειδοποίησε τον φίλο σου ότι αν και καλά μηχανήματα από άποψη αξιοπιστίας είναι γενικά πολύ ακριβά. Τυχερός είσαι με την κλήση πάντως. Φτηνά την γλύτωσες, γιατί αν σε πήγαινε δικαστήριο θα έσκαγες πάνω από 300 ευρώ :ο . Τόσο έχει πάει η ταρίφα.
orck Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 το μονο που εχω να πω οτι ο επεξεργαστης του ειναι ο απλος P4 που φορανε ολοι οι υπολογιστες γραφειου (δηλαδη ξεχνας spped step κλπ) και μιλαμε για 2003 που υπαρχουν οι pentium modile (centrino) με wifi και μεγαλη αυτονομια το μειονεκτημα αυτου του επεξεραστη ειναι οτι απαιτει μεγαλη μπαταρια και δεν ειναι πραγματικο φορητο απλα ειναι ενα πισι με ογκο φορητου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.