Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραφεις που γραφεις τις υπολοιπες ανακριβειες, αλλα αυτη εδω εδειξε πως σκεφτεσαι σαν 10χρονο:

τα windows mobile εχουν σταθεροτητα(Μαλλον δεν ειδες τα 10 πως τρεχουν και τι προβληματα εχουν βγαλει σε lumia 950 κλπ) και ποιοτητα εφαρμογων, επειδη ειναι κειστο λειτουργικο.

Τελος, φανταζομαι τα επιχειρηματα σου ισχυουν και στα desktop λειτουργικα:

Τα windows λογω οτι ειναι κλειστο λειτουργικο προσφερουν μεγαλυτερη σταθεροτητα και ασφαλεια απο το Linux.

Για καποιον λογο ομως η πλειονοτητα των servers τρεχουν *nix λειτουργικα. Το ιδιο και το router που εχεις σπιτι σου.

Ισως δεν σκεφτονται οπως ενα 10χρονο που διατυπωνει τις παραπανω αποψεις...

Για το 950 έγινε OS update καθώς και firmware update και συνεχίζει να παρει ενημερώσεις. Επίσης στο 930 με preview που είμαι δεν έχω θέμα.
  • Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ο χρήστης billvwrulez είπε:

Παιδιά καλησπέρα τελικά σήμερα αγόρασα το iPhone 6s Plus ... 

Νομίζω δε χρειάζεται να πω πολλά η περισσότερη το κινητό το ξερεται ... 

Αυτή η αρχοντιά πάντως που σου δίνει το IOS ρε παιδιά δε συγκρίνεται με το android... Και κάτι άλλο ... Αυτό που λέτε ότι το iPhone είναι σαν κινεζικό από που το βγαζεται αυτό το συμπέρασμα ; Εμένα πάντως μου φαίνεται από της πιο ποιοτικές συσκευές ...

ΥΓ. Πάντως οι κατασκευαστές του insomnia έχουν φτιάξει την εφαρμογή μόνο για κατόχους iPhone ... (Η εφαρμογή για το android δε παλεύετε ...) μπορώ να ξαναγράψω πάλι από το κινητό...

Κρίνει λειτουργικό βάση της εφαρμογής του ινσομνια. Τρανταχτό παράδειγμα πελάτη της apple. Τεχνικές γνώσεις επιπέδου γιδοβοσκου, αλλά εκεί, τηλέφωνο 16gb 700€... Που στο δεύτερο βίντεο που θα τραβήξει θα βγει low memory σηματακι...

Από την άλλη δεν καταλαβαίνω πως κάποιος έχει να δώσει 700€ για τηλέφωνο, αλλά όχι 800... Αλλά τι να πει κανείς, ο καθένας υπεύθυνος για τις οικονομίες του... Χαλαλι, αφού προσφέρει αρχοντιά...

Γιδοβοσκος είσαι εσύ μάλλον που το μυαλό σου είναι τόσο που δε καταλαβαίνεις τι σου γίνεται ....

Δημοσ.

Γιδοβοσκος είσαι εσύ μάλλον που το μυαλό σου είναι τόσο που δε καταλαβαίνεις τι σου γίνεται ....

Πες μου που είμαι λάθος, να σου πω και συγνώμη, να σε πω και άρχοντα. Γιατί προφανώς αν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται, 700€ το 2016 για συσκευή 16gb, δεν τα δίνεις...

Δημοσ.

Πες μου που είμαι λάθος, να σου πω και συγνώμη, να σε πω και άρχοντα. Γιατί προφανώς αν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται, 700€ το 2016 για συσκευή 16gb, δεν τα δίνεις...

Ξέρεις ότι συμφωνώ μαζί σου αλλά μετά από κάποιο σημείο δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Το σωστό ήταν να πούμε την γνώμη μας (προσωπικά γράφω στο τοπικ επιλογής κινητών ό,τι θα έλεγα και σε φίλους μου). Από εκεί και πέρα δεν κάνουμε κουμάντο στην τσέπη του καθενός, ούτε είναι υποχρεωμένος να αγοράσει αυτό που προτείνουμε. Ναι μεν κάποια περιστατικά ΄΄σου ανάβουν τα λαμπάκια΄΄ αλλά σε μια δεύτερη ανάγνωση φιλοσόφησε το και απλώς γέλα πίσω από την οθόνη σου. Ποιός ο λόγος να εκνευριστείς για κάποιον που αγόρασε συσκευή με 16gb 670 ευρώ; Γελάς και πας παρακάτω, δεν χρειάζονται ούτε χαρακτηρισμοί, ούτε τπτ. Στο λέω γιατί κι εγώ την έχω πατήσει έτσι και τα παίρνω με κάτι κλινικές περιπτώσεις αλλά ούτε έχει νόημα, ούτε από την τσέπη μας βγαίνουν. (δεν μιλάω για την συγκεκριμένη περίπτωση το ξεκαθαρίζω)

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα τελικά σήμερα αγόρασα το iPhone 6s Plus ...

Νομίζω δε χρειάζεται να πω πολλά η περισσότερη το κινητό το ξερεται ...

Αυτή η αρχοντιά πάντως που σου δίνει το IOS ρε παιδιά δε συγκρίνεται με το android... Και κάτι άλλο ... Αυτό που λέτε ότι το iPhone είναι σαν κινεζικό από που το βγαζεται αυτό το συμπέρασμα ; Εμένα πάντως μου φαίνεται από της πιο ποιοτικές συσκευές ...

ΥΓ. Πάντως οι κατασκευαστές του insomnia έχουν φτιάξει την εφαρμογή μόνο για κατόχους iPhone ... (Η εφαρμογή για το android δε παλεύετε ...) μπορώ να ξαναγράψω πάλι από το κινητό...

Καλα χαλαρωσε με την πολλη αρχοντια μην σε καταβαλει... ολα ειναι στο μυαλο μας και θα απομυθοποιουμε.
Δημοσ.

Εγω βασικα δεν εχω προβλημα απο το να παει σε Iphone 6s plus παρολο που οντως τοσα χρηματα ειναι κοροιδια να μην πας σε 64gb μοντελο(γιατι δεν εχουν τα iphone card slot,τα παραπονα στην αγαπητη Apple...).Το μονο κριμα για μενα ειναι το κινητο να κοστιζει ακριβοτερα απο ολοκληρο τον υπολογιστη :(

• Like 2
Δημοσ.

Ήξερα ότι υπήρχαν HATERS για το iPhone αλλά τόσο φανατικοί δε το περίμενα

post-361417-0-36448200-1463414588_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...