Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα lagdroid funboys πέρασαν σε νέα στάνταρ γραφικότητας. Όχι ότι τα κινέζικα αντιγράφουν το Iphone, αλλά το iphone μοιάζει με κινέζικα. Μιλάμε για ανάλυση, όχι αστεία.

Επί του θέματος: Φίλε ts, αν μπορείς να πάρεις iphone, το παιρνεις. Δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο. Δεύτερη επιλογή κάποιο windows ακριβώς επειδή το λειτουργικό του σε πολλά ακολουθεί τη φιλοσοφία του ios.

Μην ακούς τους 15χρονους wannabe χακερς. Ναι, και το ios και τα win είναι κλειστά λειτουργικά. Και αυτό είναι το τεράστιό τους πλεονέκτημα: Σε ασφάλεια, σταθερότητα, ταχύτητα, ποιότητα εφαρμογών.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 11/5/2016 στις 11:03 ΠΜ, vanmour είπε

Tα lagdroid funboys πέρασαν σε νέα στάνταρ γραφικότητας. Όχι ότι τα κινέζικα αντιγράφουν το Iphone, αλλά το iphone μοιάζει με κινέζικα. Μιλάμε για ανάλυση, όχι αστεία.

Επί του θέματος: Φίλε ts, αν μπορείς να πάρεις iphone, το παιρνεις. Δεν συγκρίνεται με κάτι άλλο. Δεύτερη επιλογή κάποιο windows ακριβώς επειδή το λειτουργικό του σε πολλά ακολουθεί τη φιλοσοφία του ios.

Μην ακούς τους 15χρονους wannabe χακερς. Ναι, και το ios και τα win είναι κλειστά λειτουργικά. Και αυτό είναι το τεράστιό τους πλεονέκτημα: Σε ασφάλεια, σταθερότητα, ταχύτητα, ποιότητα εφαρμογών.

Το ότι αναφέρεις πως τα windows έχουν ποιότητα στις εφαρμογές τους είναι από άλλο ανέκδοτο.

Και ναι η μπροστινή όψη του Iphone μοιάζει με κινέζικο του σωρού. Δεν είναι τυχαίο που η Apple έβγαζε διαφημίσεις με το μαύρο για να μην κάνουν μπαμ τα bezels.

Όσο για τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται απάντηση. Είναι θέμα αξιοπρέπειας.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 11/5/2016 στις 11:03 ΠΜ, vanmour είπε

Γραφεις που γραφεις τις υπολοιπες ανακριβειες, αλλα αυτη εδω εδειξε πως σκεφτεσαι σαν 10χρονο:

τα windows mobile εχουν σταθεροτητα(Μαλλον δεν ειδες τα 10 πως τρεχουν και τι προβληματα εχουν βγαλει σε lumia 950 κλπ) και ποιοτητα εφαρμογων, επειδη ειναι κειστο λειτουργικο.

Τελος, φανταζομαι τα επιχειρηματα σου ισχυουν και στα desktop λειτουργικα:

Τα windows λογω οτι ειναι κλειστο λειτουργικο προσφερουν μεγαλυτερη σταθεροτητα και ασφαλεια απο το Linux.

Για καποιον λογο ομως η πλειονοτητα των servers τρεχουν *nix λειτουργικα. Το ιδιο και το router που εχεις σπιτι σου.

Ισως δεν σκεφτονται οπως ενα 10χρονο που διατυπωνει τις παραπανω αποψεις...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα τελικά σήμερα αγόρασα το iPhone 6s Plus ...
Νομίζω δε χρειάζεται να πω πολλά η περισσότερη το κινητό το ξερεται ...
Αυτή η αρχοντιά πάντως που σου δίνει το IOS ρε παιδιά δε συγκρίνεται με το android... Και κάτι άλλο ... Αυτό που λέτε ότι το iPhone είναι σαν κινεζικό από που το βγαζεται αυτό το συμπέρασμα ; Εμένα πάντως μου φαίνεται από της πιο ποιοτικές συσκευές ...
ΥΓ. Πάντως οι κατασκευαστές του insomnia έχουν φτιάξει την εφαρμογή μόνο για κατόχους iPhone ... (Η εφαρμογή για το android δε παλεύετε ...) μπορώ να ξαναγράψω πάλι από το κινητό...

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 12/5/2016 στις 12:52 ΜΜ, billvwrulez είπε

Αυτή η αρχοντιά πάντως που σου δίνει το IOS ρε παιδιά δε συγκρίνεται με το android... Και κάτι άλλο ... Αυτό που λέτε ότι το iPhone είναι σαν κινεζικό από που το βγαζεται αυτό το συμπέρασμα ; Εμένα πάντως μου φαίνεται από της πιο ποιοτικές συσκευές ...

ΥΓ. Πάντως οι κατασκευαστές του insomnia έχουν φτιάξει την εφαρμογή μόνο για κατόχους iPhone ... (Η εφαρμογή για το android δε παλεύετε ...) μπορώ να ξαναγράψω πάλι από το κινητό...

Καλοριζικο!

Ποια εκδοση gb πηρες;

Κανενας δεν ειπε οτι δεν ειναι ποιοτικη συσκευη το iPhone 6s plus. Το προβλημα του ειναι τα τεραστια bezel που η apple ακουγεται οτι θα καταφερει να τα μειωσει σε 2χρονια. Μεχρι τοτε, απλα τυγχανει να εχει μεγαλα bezel οπως εχουν τα φθηνα κινητα.

Δημοσ.

Δυστυχώς πήρα τα 16GB (670E) το επόμενο 64GB έβγαινε 795Ε!!! Έλεος!!! Αλλά ρε παιδιά και τα 670 για μένα ήταν παρά παρά πολλά όποτε για τα 64 δε το συζητώ καν ....
Αυτό με τα bezels που λέτε μήπως η Apple το κάνει επίτηδες γιατί όλα τα iPhone τα είχαν ...

Δημοσ.
  Στις 12/5/2016 στις 3:22 ΜΜ, billvwrulez είπε

Δυστυχώς πήρα τα 16GB (670E) το επόμενο 64GB έβγαινε 795Ε!!! Έλεος!!! Αλλά ρε παιδιά και τα 670 για μένα ήταν παρά παρά πολλά όποτε για τα 64 δε το συζητώ καν ....

Αυτό με τα bezels που λέτε μήπως η Apple το κάνει επίτηδες γιατί όλα τα iPhone τα είχαν ...

Κριμα εν ετει 2016 να δινεις σχεδον 700€ και να παιρνεις κινητο με 16GB χωρο που δεν αναβαθμιζεται κ σε λιγο καιρο θα ειναι προβλημα...

Δημοσ.
  Στις 13/5/2016 στις 2:05 ΠΜ, haHa είπε
Ο χρήστης billvwrulez είπε:

Κριμα εν ετει 2016 να δινεις σχεδον 700€ και να παιρνεις κινητο με 16GB χωρο που δεν αναβαθμιζεται κ σε λιγο καιρο θα ειναι προβλημα...

H Αλήθεια είμαι ότι αν ήταν πάνω από 16gb δε θα με χάλαγε αλλά και τώρα έχω περάσει όλες τις εφαρμογές που θέλω (γύρω στις 30) και μου έχει μείνει 9.5 Gb ελεύθερος χώρος αν τις φωτογραφίες τις μεταφέρεις τότε εντάξει δεν έχεις θέμα .... Ανάλογα καίνε την χρήση του καθενός βέβαια εμένα πιστεύω και το 16αρι με καλύπτει ...
Δημοσ.
  Στις 12/5/2016 στις 3:44 ΜΜ, haHa είπε

Σκέψου ότι άλλοι σκέφτονται αν θα δώσουν 185 ευρώ για τα 16gb του Moto X 2nd Gen... Τί να πεις; 

Billvwrulez, αφού βολεύεσαι εσύ και θεωρείς ότι άξιζε μια τέτοια αγορά για ένα κινητό ακριβότερο του S7, δεν πέφτει σε κανέναν μας λόγος.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 12/5/2016 στις 12:52 ΜΜ, billvwrulez είπε

Κρίνει λειτουργικό βάση της εφαρμογής του ινσομνια. Τρανταχτό παράδειγμα πελάτη της apple. Τεχνικές γνώσεις επιπέδου γιδοβοσκου, αλλά εκεί, τηλέφωνο 16gb 700€... Που στο δεύτερο βίντεο που θα τραβήξει θα βγει low memory σηματακι...

Από την άλλη δεν καταλαβαίνω πως κάποιος έχει να δώσει 700€ για τηλέφωνο, αλλά όχι 800... Αλλά τι να πει κανείς, ο καθένας υπεύθυνος για τις οικονομίες του... Χαλαλι, αφού προσφέρει αρχοντιά...

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 12/5/2016 στις 3:22 ΜΜ, billvwrulez είπε

Κακή αγορά. Τα 16GiB είναι πολύ λίγα στις μέρες μας. Θα το δεις σε λίγο καιρό. Αν σου ήταν όντως πολλά ακόμα και τα 670€ έπρεπε να αφήσεις την ιδέα του iPhone στην άκρη.

Τα bezels είτε σου αρέσουν, ή όχι. Έτσι είναι το σχέδιο του iPhone. Προτιμάς bezel-less τηλέφωνα ή με αρκετό whitespace; Διαλέγεις και παίρνεις. Εγώ προτιμώ με παραπάνω whitespace, τα bezel-less μου δείχνουν πολύ "στριμωγμένα". Αλλά αυτό είν' το γούστο μου.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι ουτε κι γω θα δινα αυτα τα χρηματα για να παρω το συγκεκριμενο αλλα ο καθενας παιρνει οτι του αρεσει. Τουλαχιστον το συγκεκριμενο κινητο τηλεφωνο θα ειναι δυνατο και μεσα στον ανταγωνισμο για πολλα χρονια ακομη. Τι να λεμε τωρα. Σιγα μη συγκρινω καμερα gaming ηχο οθονη και λογισμικο γενικοτερα του iPhone με τα κινεζικα που ολοι στηριζετε εδω μεσα. Δηλαδη να παρω ενα κινητο το οποιο δε ξερω ποτε θα εκραγει η τι σοι προβλημα θα μου βγαλει; Νομιζω οτι ο καθενας σκεφτεται με διαφορετικο τροπο. Με γεια σου αδερφε!!!

• Like 1
Δημοσ.

Για τα κινέζικα μιλάμε για τιμές που παίζουν γύρω στα 200 ευρώ. Δεν λέμε για τις τιμές που παίζει το Iphone όπου υπάρχουν φθηνότερες και πολύ καλύτερες προτάσεις από android.

Δημοσ.

Κι απο μενα που ειμαι χρονια χρηστης και fan των iphone, θα σου πω να μη πας για 16αρι. Με τα νεα ios σου μενουν 12. Εχει αυξηθει το μεγεθος των καλων εφαρμογων, και τραβαει πολυ καλες φωτο και βιντεο που πιανουν και πολυ χωρο. Θα πρεπει συνεχεια να το αδειαζεις. Πηρα 6 64gb και ξεγνοιασα, ασχετα που εχω μονιμως καμια 20αρια αδεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...