haHa Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν το διατύπωσα πολύ σωστά βασικά. Έχει πιο όμορφα εικονίδια το iOS. Δες πως είναι το Messages στο Motorola και πως είναι στο Apple. Τα Bezels το λέω πάντα, είναι τουλάχιστον αστεία. Το Note 3 είναι συσκευή τριών ετών και έχει μεγαλύτερη οθόνη με μικρότερο σώμα από το iPhone. Τα εικονιδια αλλαζουν στο android, αλλα το ασχημο-στατικο interface του ios με πολλα εικονιδια που το κανει υπερφορτωμενο ωστε να μην μπορεις να δεις το wallpaper δεν αλλαζει. Χαρακτηριστικη ειναι η default εικονα που θα δει ο χρηστης οταν πρωτολειτουργησει το iphone: υπεροφρτωμενο interface σε αντιθεση με το λιτο του motorola. 1
ChimairaX Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Φίλε μου, πριν μεταβείς, δώσε μια ευκαιρία να περάσεις στο Note 3 κάποια custom Rom.Θα σου πρότεινα την Phonesis Rom. http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-phronesis-rom-v1-0-stable-feature-t3241910 Την έχω κοντά στο 6μηνο. Σαφώς πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης, μηδενικά κολλήματα, τρομερή διαχείρηση μπαταρίας συγκριτικά με την stock, άλλου επιπέδου ταχύτητες, και δυνατότητες S6 Edge & Note 5. Από την στιγμή που πήρα το Note 3 το έχω με customs, και πραγματικά απορώ πότε επιτέλους θα το αλλάξω! Δεν με πάει να το αλλάξω γιατί δεν αξίζει. Γιατί από θέμα hardware (πέρα της κάμερας που οκ δε συμβαδίζει με την εποχή) έχει και θα έχει ακόμα ζωή. Το stock λογισμικό του Note 3 είναι outdated και λογικό να σου την σπάει. Από το s6 και μετά η Samsung έχει κάνει μεγάλα βήματα προς τα εμπρός στο android. Δοκίμασε την Phonesis, κι αν μείνεις πάλι απογοητευμένος πήγαινε στο iPhone. Αν και πιστεύω δεν θα μείνεις απογοητευμένος και θα δεις ότι το Note 3 σου τελικά είναι πιο ισχυρό από όσο νομίζεις. 2
StigmaX Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν το διατύπωσα πολύ σωστά βασικά. Έχει πιο όμορφα εικονίδια το iOS. Δες πως είναι το Messages στο Motorola και πως είναι στο Apple. Τα Bezels το λέω πάντα, είναι τουλάχιστον αστεία. Το Note 3 είναι συσκευή τριών ετών και έχει μεγαλύτερη οθόνη με μικρότερο σώμα από το iPhone. Τα εικονίδια και γενικότερα το τι βλέπεις στην οθόνη είναι το μόνο εύκολο να αλλάξεις. Ούτε root χρειάζεται, ούτε ρομ. Έχει άπειρα icon packs στο playstore. Αφού έχεις το note, δοκίμασε να του κάνεις ένα lifting, na δεις τι μπορείς να κάνεις. Δοκίμασε ας πούμε τα Nox, πολύ ομορφα και minimal icon για τις βασικές αλλά και τις περισσότερες δημοφιλείς εφαρμογές.
Belisarius Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Τζάμπα νομίζω γίνεται κουβέντα ειδικά για custom rom κτλ. Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά δεν είχε κάνει ούτε hard reset μετά την αναβάθμιση σε Lollipop εξ ου και τα μικροκολλήματα. Ας πάει σε Iphone, στη τελική από την τσέπη μας βγαίνουν;
billvwrulez Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Βασικα οταν λεω οτι το Iphone ειναι ωραιο δεν εννοω μονο εξωτερικα αλλα και το λογισμικο IOS ... Φίλε μου, πριν μεταβείς, δώσε μια ευκαιρία να περάσεις στο Note 3 κάποια custom Rom.Θα σου πρότεινα την Phonesis Rom. http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-phronesis-rom-v1-0-stable-feature-t3241910 Την έχω κοντά στο 6μηνο. Σαφώς πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης, μηδενικά κολλήματα, τρομερή διαχείρηση μπαταρίας συγκριτικά με την stock, άλλου επιπέδου ταχύτητες, και δυνατότητες S6 Edge & Note 5. Από την στιγμή που πήρα το Note 3 το έχω με customs, και πραγματικά απορώ πότε επιτέλους θα το αλλάξω! Δεν με πάει να το αλλάξω γιατί δεν αξίζει. Γιατί από θέμα hardware (πέρα της κάμερας που οκ δε συμβαδίζει με την εποχή) έχει και θα έχει ακόμα ζωή. Το stock λογισμικό του Note 3 είναι outdated και λογικό να σου την σπάει. Από το s6 και μετά η Samsung έχει κάνει μεγάλα βήματα προς τα εμπρός στο android. Δοκίμασε την Phonesis, κι αν μείνεις πάλι απογοητευμένος πήγαινε στο iPhone. Αν και πιστεύω δεν θα μείνεις απογοητευμένος και θα δεις ότι το Note 3 σου τελικά είναι πιο ισχυρό από όσο νομίζεις. Βασικα το κινητο δε θα το δωσω γιατι πιστευω ναι οτι ειναι καλο και δεν αξιζει να το δωσω για 200Ε οποτε θα το κρατησει η γυναικα ... και θα προσπαθησω να περασω καποια custom Rom ... (αν ειναι ευκολο βεβαια ) Τζάμπα νομίζω γίνεται κουβέντα ειδικά για custom rom κτλ. Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά δεν είχε κάνει ούτε hard reset μετά την αναβάθμιση σε Lollipop εξ ου και τα μικροκολλήματα. Ας πάει σε Iphone, στη τελική από την τσέπη μας βγαίνουν; Βασικα οταν με ρωτησες αν το εχω κανει hard reset δεν ηξερα τι ακριβως εννοεις .. και νομιζα οτι ειναι κατι αλλο απο αυτο που εκανα εγω αλλα απο οτι ειδα ναι το εχω κανει ... και να ειδα διαφορα... απλα το εκανα πριν ενα χρονο και τωρα νομιζω οτι θελει παλι ...
haHa Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Βασικα οταν λεω οτι το Iphone ειναι ωραιο δεν εννοω μονο εξωτερικα αλλα και το λογισμικο IOS ... Βασικα το κινητο δε θα το δωσω γιατι πιστευω ναι οτι ειναι καλο και δεν αξιζει να το δωσω για 200Ε οποτε θα το κρατησει η γυναικα ... και θα προσπαθησω να περασω καποια custom Rom ... (αν ειναι ευκολο βεβαια ) Βασικα οταν με ρωτησες αν το εχω κανει hard reset δεν ηξερα τι ακριβως εννοεις .. και νομιζα οτι ειναι κατι αλλο απο αυτο που εκανα εγω αλλα απο οτι ειδα ναι το εχω κανει ... και να ειδα διαφορα... απλα το εκανα πριν ενα χρονο και τωρα νομιζω οτι θελει παλι ... Παρε το moto x style ή το nexus 6p που ειναι σχεδον στα μισα χρηματα απο το iPhone, εχουν καλυτερες οθονες και θα παιρνουν αναβαθμισεις για καιρο ενω το stock android που εχουν τα 2 κινητα ειναι κ εμφανισιακα και απο αποψη ομορφιας πιο κοντα στο ios απο οτι ειναι τα samsung. Τελος, δεν θα χρειαζεται να κανεις hard reset κλπ, ειναι τελειως απροβληματιστο το λογισμικο τους. Το motorola εχει καποιες εξυπνες και βολικες προσθηκες στο stock android: Touchless Controls,Active Display/Active Notifications,Quick Capture, infrared sensors κλπ. Active Display/Active Notifications: This may be our favorite new software feature introduced in Moto X. Moto X has a Super AMOLED display. And unlike an LCD display, in which all of the pixels are either on or off, individual pixels can be fired up on SAMOLED. That’s where these “Active Notifications” come in. When the phone’s simply resting, it’s not actually “sleeping.” You’ll see the time and a little lockscreen icon flash on every few seconds. That’s what Motorola calls “breathing.” It recognizes when you pull your phone out of your pocket and starts breathing. Or when you otherwise pick it up. And it’s smart enough to not do it in your pocket, or when the phone’s face-down. It’s black-and-white, and it uses less battery than waking up the phone with the power button, because only the pixels used to show the time are used, instead of waking the entire display. (Thanks, SAMOLED!) This subtle, simple feature works great — and saves battery life. Showing the time of day is just small potatoes, though. It’s notifications that really matter here. And the gist is that any app that uses notifications can show them on Active Display. First you get a little notification icon. E-mail, text message, Facebook, whatever. Tap, and you’ll see a preview of the notification either at the top or bottom of the display, depending on how much is going on. Some notification previews look cooler than others — Gmail can show thumbnails of the sender, for instance, while most others are straight text. Touchless Controls (ενω το κινητο ειναι με κλειστη οθονη, πχ ακουμπησμενο στο τραπεζι ή στο αυτοκινητο, μπορεις με μια φραση να το "ξυπνησεις" κ να του πεις να παρει ενα τηλεφωνο/να παιξει ενα τραγουδι/ να σου πει τον καιρο/ να κανει search κατι κλπ. Ολα αυτα χωρις να πατησεις κανενα κουμπι στο κινητο, ουτε καν για να ενεργοποιησεις την οθονη.) infrared sensors The new Moto X is equipped with four IR sensors on the front, which are there specifically to detect gestures and movement. Alarm going off, but not ready to get up? Simply wave your hand over to snooze it. Incoming call from that annoying neighbor? Do the same to silence it. You can also wave your hand to simply wake the phone up from sleep, which will prompt Moto Display by default. This lets you see the time and up to three notifications -- press and hold down on one to get a quick peek at what the notification is about. Quick Capture ”Quick Capture” is the name Motorola’s given to the shortcut of launching the camera app by twisting your write twice. It’s about the same motion as turning a doorknob. And we’ve found it surprisingly useful. On paper, it sounds silly. But in actuality, it’s great. And it works most of the time.
billvwrulez Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Παρε το moto x style ή το nexus 6p που ειναι σχεδον στα μισα χρηματα απο το iPhone, εχουν καλυτερες οθονες και θα παιρνουν αναβαθμισεις για καιρο ενω το stock android που εχουν τα 2 κινητα ειναι κ εμφανισιακα και απο αποψη ομορφιας πιο κοντα στο ios απο οτι ειναι τα samsung. Τελος, δεν θα χρειαζεται να κανεις hard reset κλπ, ειναι τελειως απροβληματιστο το λογισμικο τους. Το motorola εχει καποιες εξυπνες και βολικες προσθηκες στο stock android: Touchless Controls,Active Display/Active Notifications,Quick Capture, infrared sensors κλπ. Active Display/Active Notifications: Touchless Controls (ενω το κινητο ειναι με κλειστη οθονη, πχ ακουμπησμενο στο τραπεζι ή στο αυτοκινητο, μπορεις με μια φραση να το "ξυπνησεις" κ να του πεις να παρει ενα τηλεφωνο/να παιξει ενα τραγουδι/ να σου πει τον καιρο/ να κανει search κατι κλπ. Ολα αυτα χωρις να πατησεις κανενα κουμπι στο κινητο, ουτε καν για να ενεργοποιησεις την οθονη.) infrared sensors Quick Capture Οπως ειπα το Motorola Moto X Style (32GB) και το Huawei Nexus 6P (32GB) Mου αρεσαν αρκετα ... σε σχεση με το s7 edge και η τιμη τους ειναι παρα πολυ καλη .... τωρα αναμεσα σε αυτα τα δυο αν ηταν να προτιμησω καποιο νομιζω οτι το Motorola εχει προβαδισμα και απο αποψης τιμη και χαρακτηριστικων ... (το Motorola εχει 21 MP καμερα ?!?!?!)
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 οτι το Motorola εχει προβαδισμα και απο αποψης τιμη και χαρακτηριστικων ... (το Motorola εχει 21 MP καμερα ?!?!?!) Ναι εχει 21mp αλλα αυτο δεν σημαινει πως εχει κ καλυτερη καμερα απο το νεξους..Αν δεις reviews θα δεις οτι το νεξους σε νυχτερινες ληψεις ειναι πιο μπροστα απο το x style!! Γενικα το νεξους εχει μια πολυ δυνατη καμερα,οποτε αν δινεις μεγαλη βαση στην καμερα παρε το νεξους για εμενα κ νομιζω θα δεις κ καλυτερη αυτονομια!!
AntiCambeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 1)Καταρχήν μην πάρεις WP γιατί πιθανόν να απογοητευτείς.Θα άξιζε μόνο αν ήθελεςνα δώσεις λίγα χρήματα,πχ μέχρι 100€.Για τον λόγο οτι τα android μέχρι 100€ δεν αξίζουν.Απο τα 150€ και πάνω παίρνεις σχετικά καλό android πχ Moto G 2nd Gen η Samsung J5. 2)Σχετικά με το iphone αξίζει κυρίως για το σταθερό λειτουργικό του και ίσως για το design του και τα υλικά κατασκευής του αλλά πιθανόν να το βαρεθείς γιατί έχεις συνηθίσει το android που είναι παραμετροποιήσιμο και μπορείς να κάνεις πράγματα που στο Ios γίνονται δύσκολα η καθόλου. 3)Παίρνεις Nexus με τα μισά χρήματα απο οσα κοστίζει το iphone και έχεις «εργαλείο» και με υποστήριξη(updates). Αν το I-phone κόστιζε τα ίδια χρήματα με Nexus τότε θα άξιζε.
mahone1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Σοβαρα τωρα; Συγκρινουμε κινητα overall οπως s7 edge και iphone 6s plus με ενα nexus 6p περσινο μοντελο με εναν snapdragon 810 που παιρνει φωτια με το παραμικρο;
billvwrulez Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Σοβαρα τωρα; Συγκρινουμε κινητα overall οπως s7 edge και iphone 6s plus με ενα nexus 6p περσινο μοντελο με εναν snapdragon 810 που παιρνει φωτια με το παραμικρο;
mahone1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εγω σου ειπα να εβλεπες htc 10 αλλα αφου δεν θελεις παρε ενα iphone 6s plus να εισαι 100% σιγουρος μπορει να εχει λιγο καλυτερη καμερα το s7 edge αλλα οπως ειπες σαν την σιγουρια του IOS δεν εχει.
heavyrain Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 επειδη και εγω ειχα 4s (το οποιο εχω ακομα με το τελευταιο ios και σερνεται κανει επανεκκινησεις η κλεινει εφαρμογες στα καλακαθουμενα...δεν λεω βεβαια οτι δεν δουλευει, ειναι αξιοπρεπεστατο για συσκευη 5ετιας...αλλα μην λετε οτι δουλευει τελεια η με 1 δευτερολεπτο καθυστέρηση ... δεν ισχυει) μετα πηγα σε νοτε 3 (το οποιο κρατησα 1μιση χρονο το αλλαξα μονο και μονο γιατι ηθελα κατι μικροτερο) και τωρα σε s6 σε διαβεβαιωνω λοιπον ως κατοχος πολλων μηνων οτι το touchwiz ειναι ΥΠΕΡσταθερο μην ακους τον καθε ενα που δεν εχει πιασει τη συσκευη στα χερια του, ειναι πλεον εφαμιλλο του ios. Οσον αφορα τα τεχνικα δεν υπαρχει καν λογος ν αναφερθω. Αν διαθετεις τα 800€ καρφι στο iphone και εγω αυτο θα εκανα χωρις δευτερη σκεψη.
dimips Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Αν έχεις τα λεφτά για το iPhone παρ το κανένα Android δε το πιάνει ούτε θα το πιάσει ποτέ. Άλλο να είναι γρήγορο άλλο να πηγαίνει νερό όπως το iPhone 6s. Άλλο να κάνεις swipe down τα notification και να βλέπεις κάτι να πηγαίνει σαν 60fps κι άλλο να κατεβαίνει γρήγορα αλλά σαν 20fps. Άλλο να έχεις λειτουργικό που κρατάει η μπαταρια πάντα τις ίδιες ώρες κι άλλο να έχεις κάποιο που οπότε του καπνίσει θα σου τρώει το Android OS και το Google play services τη μπαταρία χωρίς λόγο. Άσε τους άλλους να λένε ότι διαολο βλέπουν στα reviews σίγουρα δεν το έχουν πιάσει στο χέρι ούτε θα το πιάσουν επειδή είναι προκατειλημμενοι, για να δουν τι θα πει να πηγαίνει κάτι νερό. Εγώ αν είχα λεφτά θα έπαιρνα το iPhone αλλά προς το παρόν βολεύομαι με s6.
heavyrain Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μαλλον εχεις κλωνο η δεν εχεις καν s6 για να τα λες αυτα... δεν εξηγειται αλλιως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα