billvwrulez Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Έχεις κάνει hard reset μετά την αναβάθμιση σε Lollipop; Δεν μου έχει εμφανίσει ποτέ διακοπή σε κάμερα και σε facebook και στον browser που χρησιμοποιώ τον Dolphin ζήτημα είναι να το έχει κάνει 2-3 φορές και η συσκευή έχει κλείσει στα χέρια μου 2 χρόνια ακριβώς. Τί να σου πω... πήγαινε στα 16gb και στο itunes. Η αληθεια ειναι οτι hard reset δεν εκανα .. αλλα και παλι ειναι λογικη αυτη καθε φορα να πρεπει να κανεις reset ??? Οπως ειπα σε γεινκες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απο το ΝΟΤΕ 3 (ειδικα για τα 400Ε !! που το πηρα) αλλα η αληθεια ειναι οτι το android εχει θεματακια ... με το iphone 4s πραγματικα δυο χρονια που το ειχα δεν ειδα καμια διαφορα στην αποδοση του , δεν μου ειχε κολησει ουτε μια φορα και φυσικα δε μου ειχε κανει επανεκκινση ποτε !! Δεν ειναι ετσι. Ενδεικτικα: Το iphone 6s plus ειναι στα ~800€ ενω το galaxy s7 edge ειναι στα 640€ . Και μιλαμε για το iphone που εχει βγει εδω και 8 μηνες, ενω το s7 edge ειναι μολις 1-2 μηνων. Αν μαλιστα συγκρινεις το iphone 6s plus στα 800€ με ναυαρχιδες που βγηκαν την ιδια περιόδο, θα δεις οτι οι αλλες ναυαρχιδες ειναι σχεδόν στην μισή τιμη. Πχ huawei nexus 6p στα 470€ και moto x style στα 375€ έναντι των 800€ του iphone 6s plus . Προσπαθησε να κανεις λοιπον σωστες συγκρισεις και να κοιτας εκδοσεις χωρητικοτητας που εχουν νοημα γιατι διαφορετικα κινδυνευεις να προβεις σε πολυ κακη αγορα(πχ να παρεις 16gb κινητο με ~700€). Και ετσι παλι τα samsung θεωρω οτι εχουν ακριβυνει υπερβολικα παλια νομιζω οτι ηταν αρκετα φθηνοτερα .. Τωρα οσον αφορα για HUAWEI και ΜΟΤΟROLA δε τα κοιταω καν ... (προσωπικη μου αποψη παντα )
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Τωρα οσον αφορα για HUAWEI και ΜΟΤΟROLA δε τα κοιταω καν ... (προσωπικη μου αποψη παντα ) Οπως ειπα κ πριν φιλε,αν θες να δεις σωστη λειτουργια του ανδροιδ θα πας σε κατι στοκ οπως το Huawei nexus 6p η το motorola x style..Αυτα που απορριπτεις δλδ!! Το nexus ειναι nexus,ασχετα αν γραφει Huawei .... Κ η motorola ας μην εχει το ονομα (μιας κ δεν δινει δις σε διαφημισεις κ μαρκετινγκ) εχει την χαρη ομως που δεν εχουν αλλες πασιγνωστες εταιριες..Η Motorola δινει συσκευες των 150 που δουλευουν καλυτερα απο αλλες που κανουν 300!! Πιστευω οτι το iphone ειναι αυτο που σου ταιριαζει ¨)
Belisarius Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Η αληθεια ειναι οτι hard reset δεν εκανα .. αλλα και παλι ειναι λογικη αυτη καθε φορα να πρεπει να κανεις reset ??? Οπως ειπα σε γεινκες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απο το ΝΟΤΕ 3 (ειδικα για τα 400Ε !! που το πηρα) αλλα η αληθεια ειναι οτι το android εχει θεματακια ... με το iphone 4s πραγματικα δυο χρονια που το ειχα δεν ειδα καμια διαφορα στην αποδοση του , δεν μου ειχε κολησει ουτε μια φορα και φυσικα δε μου ειχε κανει επανεκκινση ποτε !! Και ετσι παλι τα samsung θεωρω οτι εχουν ακριβυνει υπερβολικα παλια νομιζω οτι ηταν αρκετα φθηνοτερα .. Τωρα οσον αφορα για HUAWEI και ΜΟΤΟROLA δε τα κοιταω καν ... (προσωπικη μου αποψη παντα ) Το hard reset δεν είναι κάθε τρεις και λίγο. Όταν κανείς μεγάλη αναβάθμιση είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να κάνεις hard reset. Πολλοί αγνοούν αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια και στο τέλος γράφουν για κολλήματα που δεν αντιμετωπίζουν οι υπόλοιποι. Δεν είναι τυχαίο που σε ρώτησα, ουσιαστικά ήταν ρητορική η ερώτηση, φαινόταν ότι δεν είχες κάνει. 1
billvwrulez Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Οπως ειπα κ πριν φιλε,αν θες να δεις σωστη λειτουργια του ανδροιδ θα πας σε κατι στοκ οπως το Huawei nexus 6p η το motorola x style..Αυτα που απορριπτεις δλδ!! Το nexus ειναι nexus,ασχετα αν γραφει Huawei .... Κ η motorola ας μην εχει το ονομα (μιας κ δεν δινει δις σε διαφημισεις κ μαρκετινγκ) εχει την χαρη ομως που δεν εχουν αλλες πασιγνωστες εταιριες..Η Motorola δινει συσκευες των 150 που δουλευουν καλυτερα απο αλλες που κανουν 300!! Πιστευω οτι το iphone ειναι αυτο που σου ταιριαζει ¨) Κοιτα η αληθεια ειναι οτι τωρα λιγο που κοιταξα το Motorola φαινεται ενδιαφερον ... ειδικα σε αυτη τη τιμη ....
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Κοιτα η αληθεια ειναι οτι τωρα λιγο που κοιταξα το Motorola φαινεται ενδιαφερον ... ειδικα σε αυτη τη τιμη .. Εγω πιστευω αφου θεωρεις καλυτερο το ιος,τοτε παρε καποιο iphone για να μην λες μετα οτι εκανες παλι λαθος με το ανδροιδ Δες κ το hard reset που λεει ο φιλος μιας κ καποιες φορες ειναι απαραιτητο να το κανεις οταν μεταπηδας απο το ανδροιδ 4 στο 5 κτλ
billvwrulez Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εγω πιστευω αφου θεωρεις καλυτερο το ιος,τοτε παρε καποιο iphone για να μην λες μετα οτι εκανες παλι λαθος με το ανδροιδ Δες κ το hard reset που λεει ο φιλος μιας κ καποιες φορες ειναι απαραιτητο να το κανεις οταν μεταπηδας απο το ανδροιδ 4 στο 5 κτλ Κοιτα ισως εχω βαρεθει λιγο android.... και οπως ειπα σε συγκριση με το IOS μου φαινεται καλυτερο το IOS γιαυτο και ειπα για iphone ... απο την αλλη θα ηθελα να δοκιμασω και κατι διαφορετικο οπως ... Microsoft Lumia 950 XL (32GB) https://www.skroutz.gr/s/7634034/Microsoft-Lumia-950-XL-32GB.html τι λετε ???
Belisarius Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Αν βαρέθηκες το android, στα wp θα αρχίσεις τα χασμουρητά πριν φτάσεις σπίτι.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Microsoft Lumia 950 XL (32GB) https://www.skroutz.gr/s/7634034/Microsoft-Lumia-950-XL-32GB.html τι λετε ??? Καποιοι τα γουσταρουν κ καποιοι οχι (τα wp) Aν δεν σε ενδιαφερει τοσο το οτι δεν εχουν πολλες εφαρμογες, τοτε εισαι οκ πιστευω...Θα εχεις δωρεαν πλοηγο χωρις συνδεση στο ιντερνετ(ελπιζω να υπαρχει ακομα),πολυ καλη καμερα,εχω ακουσει εχει καλη μπαταρια,καλη οθονη,επεκταση μνημης,δυνατο ηχειο,ραδιο,θα βρεις καποια καλα παιχνιδια αν ασχολεισαι,λογικα τα 10αρια δεν εχουν καποιο προβλημα κ πηγαινουν μπαλα.. Σε αυτα τα λεφτα κ σε αυτο το μεγεθος μιας κ δεν σε ενδιαφερει το nexus 6p η το moto x τοτε για εμενα το 950xl ειναι μια καλη προταση για ΕΣΕΝΑ
Belisarius Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δωρεάν πλοηγο χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ μπορεί να έχει και τώρα, η μπαταρία είναι μέτρια, λογικά τα 10 άρια έχουν προβλήματα (περισσότερα στο τοπικ της συσκευής στο myphone). Μόνο η κάμερα του είναι πολύ καλή. Μηδέν εις το πηλικον. 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δωρεάν πλοηγο χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ μπορεί να έχει και τώρα, η μπαταρία είναι μέτρια, λογικά τα 10 άρια έχουν προβλήματα (περισσότερα στο τοπικ της συσκευής στο myphone). Μόνο η κάμερα του είναι πολύ καλή. Μηδέν εις το πηλικον. Αυτο απο που προκυπτει;; Αναφερουν προβληματα τα παιδια στο myphone;;;Εχεις διαβασει κατι;; Εγω διαβαζω καλα λογια κ για την μπαταρια
billvwrulez Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Λίγο που κοίταξα πάντως τις κριτικές για το 950XL είδα Καλές κριτικές όσο για τις εφαρμογές που αναφέρατε λένε ότι πλέον έχει πάρα πολλές και συνέχεια ανανεώνονται με καινούριες ... Όπως είπα επειδή είχα Android και κάπως το ψιλό βαρέθηκα συν τα ψιλο προβλήματακια που είχε θα ήθελα να πάω σε κάτι άλλο ... Οπότε τα Windows με ψιλό ενθουσιάζουν αλλιώς στη σίγουρη λύση του IOS μιας και που το ξανά είχα στο παρελθόν ...
Belisarius Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Λίγο που κοίταξα πάντως τις κριτικές για το 950XL είδα Καλές κριτικές όσο για τις εφαρμογές που αναφέρατε λένε ότι πλέον έχει πάρα πολλές και συνέχεια ανανεώνονται με καινούριες ... Όπως είπα επειδή είχα Android και κάπως το ψιλό βαρέθηκα συν τα ψιλο προβλήματακια που είχε θα ήθελα να πάω σε κάτι άλλο ... Οπότε τα Windows με ψιλό ενθουσιάζουν αλλιώς στη σίγουρη λύση του IOS μιας και που το ξανά είχα στο παρελθόν ... Σε παρακαλώ πάρε wp και ανέστησε αυτό το θέμα σε δύο μήνες με τις εντυπώσεις σου.
billvwrulez Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Χαχαχα το σκέφτομαι σοβαρά .. κοίταξα και λίγο στο myphone κάτι θεματακια με τα updates από τι κατάλαβα έχουν ..
BACK12345 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Παντως δεν αξιζει να παρεις wp σε τετοια τιμη... Τωρα αν το θες μονο και μονο για να δοκιμασεις το λειτουργικο παω πασο
ziaba Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Λίγο που κοίταξα πάντως τις κριτικές για το 950XL είδα Καλές κριτικές όσο για τις εφαρμογές που αναφέρατε λένε ότι πλέον έχει πάρα πολλές και συνέχεια ανανεώνονται με καινούριες ... Όπως είπα επειδή είχα Android και κάπως το ψιλό βαρέθηκα συν τα ψιλο προβλήματακια που είχε θα ήθελα να πάω σε κάτι άλλο ... Οπότε τα Windows με ψιλό ενθουσιάζουν αλλιώς στη σίγουρη λύση του IOS μιας και που το ξανά είχα στο παρελθόν ... τι προβληματα ειχες στο android και δεν μπορεσες να τα λυσεις? + να ξερεις οτι τα ios δεν ειναι android ειναι πολυ κλειστο λειτουργικο εχει πολλους περιορισμους οπως τα windows που σκεφτεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα