Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε 6s plus ... από την άλλη ρε παιδιά δεν είναι κοροϊδία πόσο ακριβά έχουν τα 64 gb και τα 128 ???

Γιαυτο και εδω και χρονια η apple τρωει κραξιμο απο τους android κατοχους μιας και σε αρκετα android,μεταξυ των αλλων υπαρχει η επιλογη για micro sd αλλα και αρκετα μοντελα ξεκινανε απο 32gb χωρο και οχι 16...

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν εχεις σοβαρο θεμα με το κινητο μπορεις να περιμενεις το note 6. Η μεταβαση απο το εργαλειο note στο iphone δεν ειναι αρκετα καλη. Με το iphone θα δυσκολευτεις σε αρκετα θεματα. Εκτος αν εχεις κουραστει απο το android για καποιο λογο και θες να πας στο iOS. Διαφορετικα κατα την γνωμη μου δεν αξιζει.

Δημοσ.

Μια χαρά δεν είναι ακόμα το Note 3?

Εχω το NOTE 3 δυο χρονια , πριν το NOTE ειχα το iphone4s αλλα 2 χρονια οποτε εχω εμπειρια και απο τα δυο κινητα οποτε εχουμε και λεμε...

Παιδια το android με το IOS δε συγκρινοντε ... το ios ειναι πολυ καλυτερο .... οπως και να εχει το android εχει θεματακια (κολληματα κα) 2 δυο χρονια με iphone δεν ειχα το παραμικρο θεμα .. με το NOTE 3 αν και το κινητο ειναι πραγματικα πολυ καλο δε παυει καποιες στιγμες να κολλαει και να εχει κατι bugs .... με αndroid πρεπει να κανεις μια στο τοσο format γιατι με το καιρο γινεται ολο και πιο αργο ...

Βασικα πιο κοροιδια ειναι η 16GB εκδοση στα ~700€ εν ετει 2016.

Οσο αφορα τα λεφτα πριν καποια χρονια η διαφορα σε χρηματα μεταξυ iphone και ενα κορυφαιο android ηταν τεραστια .... (πχ οταν πηρα το NOTE 3 το οποιο ηταν απο τα κορυφαια η τιμη του ηταν 400Ε !! και το αναλογο iphone τοτε 5s ... 600+ Ε) εκτος απο το οτι σαν κινητα τα Iphone σε θεμα οθονης ειχαν μεινει πολυ πισω ... (4' ιντσες και το NOTE 3 ειχε 5.7)

Πλεον βλεπω οτι τα samsung εχουν αν οχι πιο ακριβη, την ιδια τιμη με τα iphone !!!

Δημοσ.

Εχω το NOTE 3 δυο χρονια , πριν το NOTE ειχα το iphone4s αλλα 2 χρονια οποτε εχω εμπειρια και απο τα δυο κινητα οποτε εχουμε και λεμε...

Παιδια το android με το IOS δε συγκρινοντε ... το ios ειναι πολυ καλυτερο .... οπως και να εχει το android εχει θεματακια (κολληματα κα) 2 δυο χρονια με iphone δεν ειχα το παραμικρο θεμα .. με το NOTE 3 αν και το κινητο ειναι πραγματικα πολυ καλο δε παυει καποιες στιγμες να κολλαει και να εχει κατι bugs ...

Καλα δεν νομιζω οτι μια συσκευη της σαμσουνγκ ειναι κ το καλυτερο αντιπροσωπευτικο δειγμα του ανδροιδ 

Δοκιμασε κ μια συσκευη της motorola/htc/google-nexus κ ισως αλλαξεις γνωμη !!  Ισως να μην αγγιζει την σταθεροτητα του ios αλλα σιγουρα θα ειναι καλυτερα τα πραγματα ΄)

• Like 1
Δημοσ.

Καλα δεν νομιζω οτι μια συσκευη της σαμσουνγκ ειναι κ το καλυτερο αντιπροσωπευτικο δειγμα του ανδροιδ 

Δοκιμασε κ μια συσκευη της motorola/htc/google-nexus κ ισως αλλαξεις γνωμη !!  Ισως να μην αγγιζει την σταθεροτητα του ios αλλα σιγουρα θα ειναι καλυτερα τα πραγματα ΄)

Η αληθεια ειναι οτι εκτος απο SAMSUNG δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο σε android ...

Δημοσ.

Από τα bugs που λες, μπορείς να αναφέρεις κάποιο; Έχεις δοκιμάσει να βάλεις Nova Prime και να αντικαταστήσεις τις εφαρμογές dialer, sms, συλλογή με άλλες από το store? Καθαρίζεις την cache μια φορά το μήνα τουλάχιστον;

Δημοσ.

Από τα bugs που λες, μπορείς να αναφέρεις κάποιο; Έχεις δοκιμάσει να βάλεις Nova Prime και να αντικαταστήσεις τις εφαρμογές dialer, sms, συλλογή με άλλες από το store? Καθαρίζεις την cache μια φορά το μήνα τουλάχιστον;

Μερικες φορες μου λεει η καμερα διακοπηκε ... εκει που ειμαι στο ιντερνετ μου γραφει το ιντερνετ διακοπηκε στο facebook το ιδιο και μερικες φορες οταν δε μου δουλευει σωστα θελει επανεκκινηση ...

Να τονισω οτι ολα αυτα φυσικα δε συχνα αλλα μια στο τοσο ... Η διαφορα με το IOS ειναι οτι δε συνεβαινε ποτε ...

Δημοσ.

Μερικες φορες μου λεει η καμερα διακοπηκε ... εκει που ειμαι στο ιντερνετ μου γραφει το ιντερνετ διακοπηκε στο facebook το ιδιο και μερικες φορες οταν δε μου δουλευει σωστα θελει επανεκκινηση ...

Να τονισω οτι ολα αυτα φυσικα δε συχνα αλλα μια στο τοσο ... Η διαφορα με το IOS ειναι οτι δε συνεβαινε ποτε ...

Έχεις κάνει hard reset μετά την αναβάθμιση σε Lollipop; Δεν μου έχει εμφανίσει ποτέ διακοπή σε κάμερα και σε facebook και στον browser που χρησιμοποιώ τον Dolphin ζήτημα είναι να το έχει κάνει 2-3 φορές και η συσκευή έχει κλείσει στα χέρια μου 2 χρόνια ακριβώς. Τί να σου πω... πήγαινε στα 16gb και στο itunes.

Δημοσ.

Το 6s plus να παρεις. Αφου θα δωσεις που θα δωσεις αρκετα χρηματα δωσε λιγα παραπανω και σιγουρα θα μεινεις ευχαρισυημενος. Οσον αφορα την υπολοιπη συζητηση νομιζω δεν υπαρχει θεμα συγκρισης λογισμικων. Σαφεστατα το ios ειναι πολυ πιο σταθερο. Και οντως το note 3 τρωει αρκετα κολληματακια πολλες φορες. Προσωπικα παρ ολα αυτα θα πηγαινα σ ενα s7 edge. Φοραει και επεξεργαστη της ιδιας της samsung οποτε δυσκολα θα βρεις καποιο προβλημα(κολλημα) μπροστα σου. Οπως και στα υπολοιπα μοντελα της samsung που φορουν exynos επεξεργαστη. Υπαρχει σαφεσταση βελτιωση(βλεπε πχ a5 2016 s6 κτλ). Εφοσον ομως ενδιαφερεσαι αποκλειστικα για iphone μονοδρομος το 6s plus!

Δημοσ.

Θα σου προτεινα htc 10 ειναι απο τα πιο σταθερα android γενικα τα htc το μονο μειονεκτιμα ηταν η καμερα των μοντελων αλλα πια δεν ισχυει κατι τετοιο μπορεις να δεις και εδω το raking που εχει ολα τα κινητα που υπαρχουν αυτη την στιγμη. 

http://www.dxomark.com/Mobiles/HTC-10-camera-overview-A-great-all-rounder-for-stills-and-video

Δημοσ.

Ήμουν περίπου στην ίδια φάση και γενικότερα αυτόν τον καιρό σκέφτομαι τι κινητό θα έπαιρνα. Με καλύπτει πλήρως το Note 3, αλλά πλέον το έχω κοντά 2.5 χρόνια και λίγο έχω βαρεθεί.

Δεν θα έπαιρνα iPhone (πάντα για το Plus μιλάμε) επειδή:

1) Έχει μικρότερη οθόνη από το Note 3 και είναι μεγαλύτερο σαν συσκευή με πολύ μεγάλα Bezels.

2) Είναι απίστευτα ακριβό.

Θα έπαιρνα iPhone μόνο για την αλλαγή και την ταχύτητα απόκρισης του.

Κοιτούσα και το Huawei Mate 8, που έχει μεγαλύτερη οθόνη από του Note 3, αλλά κάτι σαν να με χάλασε και σε αυτό... 

Δημοσ.

Εγώ δεν θα σου πω ποιο να προτιμήσεις, θα σου πω ότι ήμουν στην ίδια φάση.
Από Note 3 που το είχα 2 χρόνια περίπου πήγα σε iphone 6. Το μετάνιωσα πικρά και ένα μήνα αργότερα πήρα το Galaxy S6 που έχω κοντά στο 9μηνο τώρα. Προσωπικά η τεράστια διαφορά μου είχε φανεί στην οθόνη. Και στα χρώματα λόγω του ότι το Note είχε amoled, αλλά και στην ανάλυση. Απλά οι οθόνες τους δεν συγκρίνονταν.
Αν έπρεπε οπωσδήποτε να ξανακάνω αλλαγή, θα πήγαινα στο 6s plus και πουθενά παρακάτω.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια το android με το IOS δε συγκρινοντε ... το ios ειναι πολυ καλυτερο .... οπως και να εχει το android εχει θεματακια (κολληματα κα) 2 δυο χρονια με iphone δεν ειχα το παραμικρο θεμα .. με το NOTE 3 αν και το κινητο ειναι πραγματικα πολυ καλο δε παυει καποιες στιγμες να κολλαει και να εχει κατι bugs .... με αndroid πρεπει να κανεις μια στο τοσο format γιατι με το καιρο γινεται ολο και πιο αργο ...

Οσο αφορα τα λεφτα πριν καποια χρονια η διαφορα σε χρηματα μεταξυ iphone και ενα κορυφαιο android ηταν τεραστια .... (πχ οταν πηρα το NOTE 3 το οποιο ηταν απο τα κορυφαια η τιμη του ηταν 400Ε !! και το αναλογο iphone τοτε 5s ... 600+ Ε) εκτος απο το οτι σαν κινητα τα Iphone σε θεμα οθονης ειχαν μεινει πολυ πισω ... (4' ιντσες και το NOTE 3 ειχε 5.7)

Πλεον βλεπω οτι τα samsung εχουν αν οχι πιο ακριβη, την ιδια τιμη με τα iphone !!!

Δεν ειναι ετσι. Ενδεικτικα:

Το iphone 6s plus ειναι στα ~800€  ενω το galaxy s7 edge ειναι στα 640€ 

Και μιλαμε για το iphone που εχει βγει εδω και 8 μηνες, ενω το s7 edge ειναι μολις 1-2 μηνων.

Αν μαλιστα συγκρινεις το iphone 6s plus στα 800€ με ναυαρχιδες που βγηκαν την ιδια περιόδο, θα δεις οτι οι αλλες ναυαρχιδες ειναι σχεδόν στην μισή τιμη. 

Πχ huawei nexus 6p στα 470€ και moto x style στα 375€ έναντι των 800€ του iphone 6s plus .

Προσπαθησε να κανεις λοιπον σωστες συγκρισεις και να κοιτας εκδοσεις χωρητικοτητας που εχουν νοημα γιατι διαφορετικα κινδυνευεις να προβεις σε πολυ κακη αγορα(πχ να παρεις 16gb κινητο με ~700€).

• Like 1
Δημοσ.

To android εχει βελιτωθει σε παρα πολλα σημεια πλεον και εχει γινει πιο ομαλο

+ οτι δινεις για παραδειγμα συσκευη σαμσουνγκ με τη χειροτερη rom

οπως προαναφερθηκε αν δεις συσκευες τωρινες (νεξους 6ρ πχ) με  στοκ ανδροιδ ειναι πολυ καλα απο θεμα επιδοσεων

Το 6s plus να παρεις. Αφου θα δωσεις που θα δωσεις αρκετα χρηματα δωσε λιγα παραπανω και σιγουρα θα μεινεις ευχαρισυημενος. Οσον αφορα την υπολοιπη συζητηση νομιζω δεν υπαρχει θεμα συγκρισης λογισμικων. Σαφεστατα το ios ειναι πολυ πιο σταθερο. Και οντως το note 3 τρωει αρκετα κολληματακια πολλες φορες. Προσωπικα παρ ολα αυτα θα πηγαινα σ ενα s7 edge. Φοραει και επεξεργαστη της ιδιας της samsung οποτε δυσκολα θα βρεις καποιο προβλημα(κολλημα) μπροστα σου. Οπως και στα υπολοιπα μοντελα της samsung που φορουν exynos επεξεργαστη. Υπαρχει σαφεσταση βελτιωση(βλεπε πχ a5 2016 s6 κτλ). Εφοσον ομως ενδιαφερεσαι αποκλειστικα για iphone μονοδρομος το 6s plus!

εγω γιατι εχω ακουσει τα αντιθετα για τις επιδοσεις του α5 2016? :X

• Like 1
Δημοσ.

Κακά τα ψέματα τώρα και πέρα από το κόστος και τις αντιπαλότητες, σαν το iOS λειτουργικό δεν έχει κανένα android ούτε θα αποκτήσει σύντομα. Αυτό το λειτουργικό αξίζει να το πληρώσεις μερικά ευρώ παραπάνω. Το 5s που είναι 3ων χρόνων όπως το Note 3 συνεχίζει να είναι εξαιρετικά λειτουργικό με σχεδόν όλα τα features που προσφέρει το ios 9.3. Το note 3 το σταμάτησαν πριν 1,5 χρόνο.

Στα 5 χρόνια καλής υποστήριξης (1 update / μήνα) σε αντίθεση με τα 2 χρόνια μέτριας υποστήριξης (1 update / έτος) που σου δίνουν τα android όπως τα samsung (βγάζω εκτος τα nexus) κρύβεται το value for money.

Όταν ο αδερφός μου με iphone 4s που το πήρε τις πρώτες μέρες που βγήκε και από τότε το κάνει συνέχεια update και δε το έχει κάνει factory reset ούτε μια φορά, δηλαδή το παλικάρι έχει κινητό που από το iOS 6 πήγε στο 9.3 όπου οι αλλαγές είναι τεράστιες και συνεχίζει να είναι εντελώς λειτουργικό αν και 1 δευτερόλεπτο πιο αργό χωρίς ούτε ένα wipe cache ρε φίλε, σε αντίθεση με εμένα με το s6 που το cache wipe το έχω για "πρωϊνό" και το factory reset για το κάθε "Κυριακάτικο τραπέζι" όταν αρχίζει κάτι να κρασάρει.

Όμορφο - Απλό - λειτουργικότητα - παραγωγικότητα. 

Ακόμη και οι παραπάνω επιλογές που σου προσφέρει το android και είναι το κύριο χαρακτηριστικό που χρησιμοποιούμε εμείς που τα υποστηρίζουμε ως αντιπαράθεση με αυτούς που υποστηρίζουν το ios δεν είναι και πάντα χρηστικές.

Κι εγώ στο galaxy το s6 μου έχω βάλει από Launchers μέχρι και να αλλάξω όλες τις εφαρμογές στις stock της google μέχρι κι εγώ δε ξέρω τι έως ότου κατέληξα να το κάνω μη λειτουργικό. Κάθε φορά που ξεκινάω να χρησιμοποιώ όλες τις επιλογές καταντάει μη λειτουργικό και τελικά καταλήγω μετά από αυτό μου το "παιχνίδι" να γυρνάω το κινητό σε όλα τα εργοστασιακά του για να μπορώ να κάνω αυτό που είναι προγραμματισμένο να κάνει.

Μέχρι και root - custom rom και τα πάντα έκανα και τελικά έφτασα στο σημείο να πω, τέλεια τώρα είναι σταθερό και σε διαχείριση μπαταρίας - multitasking κτλ, σχεδόν σαν το ios. 

Υ.Γ Είναι προσωπική μου άποψη, απ τη δικιά μου οπτική και εμπειρία, απλά μου αρέσει η τεχνολογία και δοκιμάζω τα πάντα

(Συγκρίνω μονάχα τα δυο λειτουργικά και όχι τα υπόλοιπα μην αρχίσετε να με βρίζεται μιλώντας για ram-2k οθόνες και 400 megapixel κάμερες)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...