Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω το ΝΟΤΕ 3 περιπου 2μιση χρονια και σκεφτομαι να μεταβω σε iphone ...

Λογω το οτι συνηθισα την μεγαλη οθονη σκεφτομαι να παω στο Plus και ειμαι μεταξυ 6 Plus και 6s Plus ..

Αξιζει η διαφορα χρηματων για το 6s Plus ??? (απο την αλλη μου περναει και απο το μυαλο και το iphone 6s και ας εχει μιρκοτερη οθονη)

Oποτε τι λετε απο ΝΟΤΕ 3 ---> i) Iphone 6 Plus

ii)Iphone 6s

iii)Iphone 6s Plus 

????

YΓ. α) Το 6 plus με το 6s εχει πανω κατω τα ιδια λεφτα οποτε τι λετε ??

β) αξιζει τα +70Ε για το 6s Plus ???

Δημοσ.

Κοίτα αν είναι να δώσεις 700 για το 6 plus μην κολλάς στα 70 σίγουρα αξίζουν για το 6s plus

-είναι 2αρα ram, πολύ γρηγορότερος επεξεργαστής, 3d touch, πολύ καλύτερο μέταλλο πίσω (ώστε να μη λυγιζει γιατί μου έχει τύχει να πάω για service κάποιο iPhone και από τους 5 που ήμασταν στη σειρά οι 2 είχαν πάει το 6 plus που τους λυγισε στη τσέπη)

-Η διαφορά από το 6s με το 6s plus είναι η full HD και μεγαλύτερη οθόνη και νομίζω το stabilization. Αν έχεις 5.7 δύσκολα θα είσαι στις 4.7 αλλά θα έχεις καλύτερη φορητότητα.

Εγώ λέω 6s plus

Πάντως θα σου πρότεινα να περιμένεις άλλους 4 μήνες να βγει το 7 έτσι κι αλλιώς καλοκαίρι είναι τώρα αν το πάρεις θα φοβάσαι να το παίρνεις μαζί σου σε θάλασσες και βουνά. Επίσης για το 7 θα δώσεις τα ίδια λεφτά πάνω κάτω που θα δώσεις και για αυτό τώρα και μπορεί να είναι και πολύ καλύτερο.

Δημοσ.

Παιδιά καταλαβαίνω αυτό που λέτε αλλά το 7 θα βγει λογικά σε 6 μήνες και θα έχει 850Ε ... το plus 6s τώρα έχει 675Ε. Θα μου πείτε να περιμένω λίγο μετά να πέσει η τιμή και όταν πέσει μετά θα είναι να βγει το 7s ....

Με λίγα λόγια ένας κύκλος είναι και δε τελειώνει ποτέ αυτό ..

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι σε σκέψη ....εκτός από το μέγεθος το plus δεν έχει άλλη διαφορά σε σχέση με το 6s .. ?

Δημοσ.

Παιδιά καταλαβαίνω αυτό που λέτε αλλά το 7 θα βγει λογικά σε 6 μήνες και θα έχει 850Ε ... το plus 6s τώρα έχει 675Ε. Θα μου πείτε να περιμένω λίγο μετά να πέσει η τιμή και όταν πέσει μετά θα είναι να βγει το 7s ....

Με λίγα λόγια ένας κύκλος είναι και δε τελειώνει ποτέ αυτό ..

To iphone 6s plus εχει ~800€ στην εκδοση με 64GB. 

Η συζητηση για τοσο ακριβο(~675€) κινητο με μονο 16GB εν ετει 2016 δεν εχει νοημα, ειδικα για εσενα που προερχεσαι απο κινητο με περισσοτερη μνημη/microsd.

Οποτε βγάλε απο το μυαλο σου τις εκδοσεις με μονο 16gb(διαθεσιμα γυρω στα 11-12gb) που δεν επεκτεινονται.

Είμαι σε σκέψη ....εκτός από το μέγεθος το plus δεν έχει άλλη διαφορά σε σχέση με το 6s .. ?

Εχει καλυτερη μπαταρια/αυτονομια, καλυτερη καμερα λογω οπτικου σταθεροποιητη  κ λιγο καλυτερη οθονη(υψηλοτερο ppi). 

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε 6s plus ... από την άλλη ρε παιδιά δεν είναι κοροϊδία πόσο ακριβά έχουν τα 64 gb και τα 128 ???

Δημοσ.

Οπότε 6s plus ... από την άλλη ρε παιδιά δεν είναι κοροϊδία πόσο ακριβά έχουν τα 64 gb και τα 128 ???

ειναι αλλα απο τη στιγμη που περνεις iphone το αποδεχεσε

• Like 1
Δημοσ.

Από τη στιγμή που πας να πάρεις iphone αποδεχεσαι την κοροϊδία ... Τώρα το αν τα έχεις τα λεφτά ,προφανώς και δεν είναι θέμα ...

Δημοσ.

Βασικα πιο κοροιδια ειναι η 16GB εκδοση στα ~700€ εν ετει 2016.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα πιο κοροιδια ειναι η 16GB εκδοση στα ~700€ εν ετει 2016.

Γενικώς είναι κορόιδια τα iPhone πλοία έκδοση κι αν πάρουμε :-P

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...