Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Βρήκα ένα macbook pro στη σελίδα flip2store.  Είναι mid-2014, retina, 13.3, 256 SSD, i7 3GHz, 8GB RAM .. 14 κύκλοι φόρτισης (Μεταχειρισμένο). 

Το 'χουν βάλει 1.219 € ... Η τιμή είναι καλή αξίζει ;

Δημοσ.

δεν αγοραζεις ποτε προιον αξιας χωρις να το ελεγξεις...

και στην παραπανω περιπτωση προπληρωνεις και θα στο στειλουν με κουριερ... 

Δημοσ.

Απο καταστημα θα το παρω μεταχειρισμενο, οχι μεταχειρισμενο απο ιδιωτη! Πιστευεις το δινουν ετσι και δεν το εχουν ελεγξει;

Δημοσ.

Απο καταστημα θα το παρω μεταχειρισμενο, οχι μεταχειρισμενο απο ιδιωτη! Πιστευεις το δινουν ετσι και δεν το εχουν ελεγξει;

Χωρίς να το έχεις ελέγξει εσύ ο ίδιος για να κρίνεις τη λειτουργικότητά του εννοεί..

Αν είναι να δώσεις 1200+ γιατι να μην πάρεις καινούριο από σκρουτζομάγαζο;

απλά θα παρεις το μοντελο του 2015 με 128 σκληρο και ι5.. εγω αυτο θα εκανα..

Δημοσ.

Πιστευεις αξιζει να περιμενω τα καινουργια μοντελα; Δεν θα ερθουν με πιο αυξημενες τιμες;

καλησπερα σας,

όλα τα μηχανήματα μας έχουν το δικαίωμα υπαναχώρησης των 14 ημέρων αν προκληθεί οποιοδήποτε πρόβλημα.

Επιστρέφετε σε εμάς το μηχάνημα για έλεγχο, κι αν διαπιστωθεί πρόβλημα, σας επιστρέφεται το ίδιο μηχάνημα επισκευασμένο

και αν δεν επισκευάζεται, παίρνετε τα χρήματά σας πίσω ή όποιο άλλο μηχάνημα επιθυμείτε σε αντικατάσταση.

Πέραν τούτου, έχουμε πολύ αυστηρό workflow όπου ελέγχονται τα μηχανήματα για τυχόν πρόβλήματα.

Επισης μου ειπαν αυτο! Οποτε δεν ειναι μια καλη επιλογη ; Τι λετε ;

Δημοσ.

Πιστευεις αξιζει να περιμενω τα καινουργια μοντελα; Δεν θα ερθουν με πιο αυξημενες τιμες;

καλησπερα σας,

όλα τα μηχανήματα μας έχουν το δικαίωμα υπαναχώρησης των 14 ημέρων αν προκληθεί οποιοδήποτε πρόβλημα.

Επιστρέφετε σε εμάς το μηχάνημα για έλεγχο, κι αν διαπιστωθεί πρόβλημα, σας επιστρέφεται το ίδιο μηχάνημα επισκευασμένο

και αν δεν επισκευάζεται, παίρνετε τα χρήματά σας πίσω ή όποιο άλλο μηχάνημα επιθυμείτε σε αντικατάσταση.

Πέραν τούτου, έχουμε πολύ αυστηρό workflow όπου ελέγχονται τα μηχανήματα για τυχόν πρόβλήματα.

Επισης μου ειπαν αυτο! Οποτε δεν ειναι μια καλη επιλογη ; Τι λετε ;

κατα βάση κρατάνε ίδιες τις τιμές κάθε χρόνο.. απλά αν θελεις να πεσει θα περιμενεις λιγο καιρο.. γιατι λογικα θα ξεκινησει στα 1600..

τωρα τι να σου πω.. ακριβεις ημερομηνιες κυκλοφοριας δεν υπαρχουν.. οσον αφορα τα χαρακτηριστικα του μονο σε εικασιες μπορεις να βασιστεις για το τι θα ισχυει και τι οχι..

όσον αφορά το μεταχειρισμένο που είπες, τι να σου πω.. δεν εχω προηγουμενη εμπειρια.. προσωπικα θα ημουν υπερπροσεκτικος!

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...