BACK12345 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 ευχαριστω πολυ παιδια θα το σκεφτω καλα, ηταν πολυ χρησιμη η βοηθεια σας μια τελευτια ερωτηση τωρα εχω το samsung galaxy fame που η sim του ειναι μεγαλη, ενω οποιο κινητο κι αν αγορασω τωρα θα παιρνει nanosim. τι πρεπει να κανω για να κρατησω τον ιδιο αριθμο; θα πας να στην κοψουνε αλλα επειδη νομιζω τωρα το εχουν σταματησει αυτο θα σου πουνε να δωσεις 5ευρω για να σου κανουν αντικατασταση με νεα σιμ με τον ιδιο αριθμο αλλα αμα ψαξεις σε κανα μικροτερο μαγαζι που επισκευαζει μπορει να στην κοψουν εκει τζαμπα εναλακτικα μπορεις να δοκιμασεις και μονος σου αλλα προσοχη μη τη χαλασεις
Stefo Papa Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 θα πας να στην κοψουνε αλλα επειδη νομιζω τωρα το εχουν σταματησει αυτο θα σου πουνε να δωσεις 5ευρω για να σου κανουν αντικατασταση με νεα σιμ με τον ιδιο αριθμο αλλα αμα ψαξεις σε κανα μικροτερο μαγαζι που επισκευαζει μπορει να στην κοψουν εκει τζαμπα εναλακτικα μπορεις να δοκιμασεις και μονος σου αλλα προσοχη μη τη χαλασεις λεω να μην το ρισκαρω το μονο που εχω να κανω ειναι να τους πω τον αριθμο του κινητου;
madnifestah Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 με την ταυτότητα σου θα πας φίλε και όλα θα τα κάνουν αυτοί.. θα δουν ποιο νούμερο έχεις κτλ.
Stefo Papa Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 οκ ευχαριστω πολυ ενας γνωστος μου πουλαγε το j3 σε αριστη κατασταση 50€ οποτε το πηρα. λετε καλα εκανα; επισης το j3 εχει 8 gb μνημη και λεω να παρω αλλα 8 gb. το j3 παιρνει microsd ετσι;
newsformobiles Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 οκ ευχαριστω πολυ ενας γνωστος μου πουλαγε το j3 σε αριστη κατασταση 50€ οποτε το πηρα. λετε καλα εκανα; επισης το j3 εχει 8 gb μνημη και λεω να παρω αλλα 8 gb. το j3 παιρνει microsd ετσι; Τα 8 που αναφέρεις δεν αυξάνονται. Άλλο η εσωτερική μνήμη, άλλο η sd card. Αν σε αφήνει η έκδοση android που έχεις, θα μπορείς να μεταφέρεις κάποιες εφαρμογές, αλλιώς μόνο φωτό και βίντεο.
Stefo Papa Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 οκ ευχαριστω πολυ παιδια με βοηθησατε παρα πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα