Stefo Papa Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 καλησπερα, πριν μερικες μερες αποφασισα να ψαξω για καινουριο κινητο γιατι αυτο που εχω τωρα αρχισε να τα φτυνει και κατεληξα στο samsung galaxy j3. ωστοσο στο skroutz εχει δυο j3 που η μονη διαφορα τους, εκτος απο το οτι ο επεξεργαστης στο ενα ειναι 1200MHz ενω στο αλλο 1500, ειναι οτι στο ενα γραφει single και στο αλλο dual. μπορει καποιος να μου εξηγησει την διαφορα τους και να μου προτεινει το καλυτερο απο τα δυο ή να μου προτεινει καποιο αλλο κινητο εως 150€; ευχαριστω
Belisarius Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δεν χρειάζεται να σκοτίζεσαι για το J3. Πας καρφί για J5. 2
newsformobiles Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δεν χρειάζεται να σκοτίζεσαι για το J3. Πας καρφί για J5. Με 1.5 Ram/8GB Rom!? Στα 150€ χτυπάς αυτό -> Xiaomi Redmi 3 Pro, με 3GB Ram/32GB Rom ή εάν θέλεις και πιο φθηνό, στα 130€ περίπου, το Xiaomi Redmi 3, με 2/16GB.
Belisarius Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Με 1.5 Ram/8GB Rom!? Στα 150€ χτυπάς αυτό -> Xiaomi Redmi 3 Pro, με 3GB Ram/32GB Rom ή εάν θέλεις και πιο φθηνό, στα 130€ περίπου, το Xiaomi Redmi 3, με 2/16GB. Υπάρχει κόσμος που καλώς ή κακώς δεν αγοράζει από Κίνα. Μιλάμε πάντα για Ελλάδα. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει από Κίνα και να πάρει το όποιο ρίσκο του αναλογεί το γράφει και απαντάμε ανάλογα.
newsformobiles Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Υπάρχει κόσμος που καλώς ή κακώς δεν αγοράζει από Κίνα. Μιλάμε πάντα για Ελλάδα. Αν κάποιος θέλει να αγοράσει από Κίνα και να πάρει το όποιο ρίσκο του αναλογεί το γράφει και απαντάμε ανάλογα.Συμφωνώ, αλλά ο φίλος μας εδώ δεν γράφει ότι δεν θέλει από Κίνα. Και είναι λίγο κοροϊδία, κατ' εμέ, να πάρεις τέτοια υποδεέστερα κινητά....
BACK12345 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Συμφωνώ, αλλά ο φίλος μας εδώ δεν γράφει ότι δεν θέλει από Κίνα. Και είναι λίγο κοροϊδία, κατ' εμέ, να πάρεις τέτοια υποδεέστερα κινητά.... Δε το γραφει αλλα για να εχει καταλληξει στο j3 προφανως ενοει απο ελλαδα Οσο για το j3 αστο οπως σου ειπανε και παρε το j5 ή moto g 3 ή p8 lite
newsformobiles Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δε το γραφει αλλα για να εχει καταλληξει στο j3 προφανως ενοει απο ελλαδα Οσο για το j3 αστο οπως σου ειπανε και παρε το j5 ή moto g 3 ή p8 lite Εγώ του έδωσα μία άλλη καλύτερη ενναλακτική. Ας διαλέξει αυτός.... (επίσης μπορεί να κατάληξε στο j3 γιατί κανείς δεν του είπε τι ενναλακτική λύση έχει )
Stefo Papa Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 θα προτιμουσα να αποφυγω κινητα απο κινα και γενικα θα ηθελα απο γνωστες εταιριες τι λετε για αυτο; http://www.skroutz.gr/s/6192918/Samsung-Galaxy-Grand-Prime-8GB.html μπορει καποιος να μου εξηγησει σε τι αναφερεται το single και dual και ποια η διαφορα τους;
newsformobiles Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 θα προτιμουσα να αποφυγω κινητα απο κινα και γενικα θα ηθελα απο γνωστες εταιριες τι λετε για αυτο; http://www.skroutz.gr/s/6192918/Samsung-Galaxy-Grand-Prime-8GB.html μπορει καποιος να μου εξηγησει σε τι αναφερεται το single και dual και ποια η διαφορα τους; Μια χαρά γνωστές εταιρείες είναι. Εσύ διαλέγεις...
BACK12345 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 θα προτιμουσα να αποφυγω κινητα απο κινα και γενικα θα ηθελα απο γνωστες εταιριες τι λετε για αυτο; http://www.skroutz.gr/s/6192918/Samsung-Galaxy-Grand-Prime-8GB.html μπορει καποιος να μου εξηγησει σε τι αναφερεται το single και dual και ποια η διαφορα τους; Ειναι πολυ γνωστες αλλα μονο στους geeks, ο μεσος καταναλωτης δε τισ εχει ακουστα παρ ολα αυτα ομως ειναι κορυφαιες (xiaomi, huawei κλπ) οποτε μην κολας εκει Το σαμσουνγκ που λες καλυτερα μεινε μακρια του για να μη σπασεις τα νευρα σου Το dual απλα σημαινει dual sim
newsformobiles Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ειναι καλυτερο να εχω 2 sim;Έχεις τώρα 2 sim!? Υπάρχει η πιθανότητα να έχεις 2ο νούμερο!? Μπορείς να έχεις μίασιμ με καλό πακέτο internet και η άλλη για κλήσεις και sms.
Paolistas_22 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Απο Ελλαδα μεχρι 150€ πηγαινεις κατευθειαν σε samsung galaxy j5 η moto g 3rd generation! Το grand prime δε σου το προτινω για κανενα λογο ειναι πολυ κατωτερο για το κοστος του.
Belisarius Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ειναι πολυ γνωστες αλλα μονο στους geeks, ο μεσος καταναλωτης δε τισ εχει ακουστα παρ ολα αυτα ομως ειναι κορυφαιες (xiaomi, huawei κλπ) οποτε μην κολας εκει Το σαμσουνγκ που λες καλυτερα μεινε μακρια του για να μη σπασεις τα νευρα σου Το dual απλα σημαινει dual sim Μπορείς να το γράψεις και στο τοπικ του κινητού στο myphone?
Stefo Papa Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 ευχαριστω πολυ παιδια θα το σκεφτω καλα, ηταν πολυ χρησιμη η βοηθεια σας μια τελευτια ερωτηση τωρα εχω το samsung galaxy fame που η sim του ειναι μεγαλη, ενω οποιο κινητο κι αν αγορασω τωρα θα παιρνει nanosim. τι πρεπει να κανω για να κρατησω τον ιδιο αριθμο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα