Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν ο άλλος είναι απ' το Μάντσεστερ είναι πιο πιθανό να είναι σίτι οπότε λες σίτι για να μη τις φας, αν όχι λες γιουνάιτεντ, αν τώρα γίνει η στραβή άνοιξε θρεντ ξέρεις εσύ

+1000

...Tι απαντανε για να γλιτωσουν το ξυλο;

...

Οτι δε βλέπεις μπαλα, τόσο δύσκολο ειναι; 

Δημοσ.

Θεϊκό θεματάκι! Γενικά στην Αγγλία παίζουν πολλά ντερμπάκια μίσους...μερικά από αυτά υπάρχουν στο παρακάτω λινκ http://www.football-land.gr/2015/03/ta-megalitera-ntermpi-tis-agglias/ και 2-3 ακόμα θα βρείτε στο δευτερο λινκ http://www.metrosport.gr/article/ta-megalitera-ntermpi-misous-stin-anglia-pics τα περισσότερα είναι για "τοπικούς λόγους" υπάρχουν και για αγωνιστικούς λόγους όπως το Leeds-United , ωραία ιστοριούλα είναι και η παρακάτω http://www.betsellers.com/forum/3073/mk-ntons-gouibledon-e-istoria .

Γενικά όποιος έχει όρεξη να το ψάξει..θα βρει στην Αγγλία τουλάχιστον 20 ομάδες με μεγάλες κόντρες και όλες από πίσω έχουν μια ιστορία.

Δημοσ.

Ειχα στα σκαριά κι αλλο thread αλλα ομολογουμενως με αποθαρρυνετε.

άνοιξε ένα που να ξεκινα με "Γιατί τόσο μένος ... "

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

...Tι απαντανε για να γλιτωσουν το ξυλο;

Για την ιστορία σε μια πτηση πριν 10 μερες για το Μάντσεστερ, και αφου ειχα κοιμηθεί σαν το ζωο σε ολη τη διάρκεια, αρχισε να μου κάνει ερωτήσεις ο διπλανος καγκουρας αν ειμαι city ή united.

Δεν εχω καμια σχεση με το ποδοσφαιρο. Πανω στο ξυπνημα πρεπει απαντησα το 2ο (νομιζω ειναι πολυ πιο γνωστη - σωστά; ) και τοτε αρχισε να μου δειχνει τα τατουαζ που ειχε κανει σε ολο του το σωμα.

Τι παιζει με τις 2 ομαδες; Ποια ειναι καλυτερη; Ποια εχει πιο πολιτισμενους οπαδους.

Στην τελικη, σε ενα τετοιο σκηνικο με ποια απαντηση κινδυνεύουμε να φαμε περισσότερο ξυλο;

Με λεστερ τη βγαζω καθαρη;

Αλήθεια φοβασαι μην φας ξυλο ή κανεις πλάκα; Δεν ασχολούμαι με αθλητικά ή βλεπω μόνο Εθνική Ελλάδος πες. αλλα και αναποδη ομαδα να έλεγες δεν νομίζω ένας hooligan να πλάκωνε ένα τουρίστα όσο βλαμμενος και να ναι. Οι Άγγλοι ακόμα και hoοligans φοράνε παντελόνια. Βαριόταν μέσα στην πτήση και σου έδειχνε κάτι να σε τρολάρει,..σιγά. Περισσότερο πιστεύω κινδυνεύεις απο τους Ελληνες τέτοιους παρα τους ξένους.

Δηλαδή στο Μιλάνο που έχει την Ιnter και την Milan ή στο Λονδίνο που έχει Arsenal και Chelsea ή στην Μαδρίτη που έχει Real & Αtletico...τι θα κάνεις θα ανοίξεις απο ένα thread;  :-D :-D

Δημοσ.

Πριν πολλά, πολλά χρόνια που είχα επισκεφτεί την Αγγλία (συγκεκριμένα Loughborough) μου είχε εξηγήσει ένας τυπάς ότι η City είναι πολύ πιο φημοφιλής μέσα στην Αγγλία από ότι η United. Ενώ έξω συμβαίνει το ανάποδο.

Safe bet πάντως είναι το "δεν ασχολούμαι", ή "ΑΕΚ", μαζί με την απαραίτητη δήλωση ότι είσαι τουρίστας. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...