Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...Tι απαντανε για να γλιτωσουν το ξυλο;

Για την ιστορία σε μια πτηση πριν 10 μερες για το Μάντσεστερ, και αφου ειχα κοιμηθεί σαν το ζωο σε ολη τη διάρκεια, αρχισε να μου κάνει ερωτήσεις ο διπλανος καγκουρας αν ειμαι city ή united.

Δεν εχω καμια σχεση με το ποδοσφαιρο. Πανω στο ξυπνημα πρεπει απαντησα το 2ο (νομιζω ειναι πολυ πιο γνωστη - σωστά; ) και τοτε αρχισε να μου δειχνει τα τατουαζ που ειχε κανει σε ολο του το σωμα.

Τι παιζει με τις 2 ομαδες; Ποια ειναι καλυτερη; Ποια εχει πιο πολιτισμενους οπαδους.

Στην τελικη, σε ενα τετοιο σκηνικο με ποια απαντηση κινδυνεύουμε να φαμε περισσότερο ξυλο;

Με λεστερ τη βγαζω καθαρη;

Δημοσ.

Στην τελικη, σε ενα τετοιο σκηνικο με ποια απαντηση κινδυνεύουμε να φαμε περισσότερο ξυλο;

Aν ο άλλος είναι απ' το Μάντσεστερ είναι πιο πιθανό να είναι σίτι οπότε λες σίτι για να μη τις φας, αν όχι λες γιουνάιτεντ, αν τώρα γίνει η στραβή άνοιξε θρεντ ξέρεις εσύ

Δημοσ.

Aν ο άλλος είναι απ' το Μάντσεστερ είναι πιο πιθανό να είναι σίτι οπότε λες σίτι για να μη τις φας, αν όχι λες γιουνάιτεντ, αν τώρα γίνει η στραβή άνοιξε θρεντ ξέρεις εσύ

Που το στηριζεις αυτο;

Ασχετος εδω!

Δημοσ.

Από τη στιγμή που δεν ήταν Κορεάτης, Πακιστανός, Φιλιππινέζος, φλωρούμπας Άγγλος οι πιθανότητες ήταν συντριπτικές να είναι City.

Υ.Γ. Λίβερπουλ ρε νιαμού

• Like 3
Δημοσ.

Ή μπορείς απλά να πεις ότι δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και να αποφύγεις επιπλέον πιθανές επιπλοκές.

• Like 1
Δημοσ.

Η united δεν έχει κατα πολυ καλυτερη ομαδα;;;

Φέτος όχι, είναι κάτω από τη Λέστερ για να καταλάβεις..  Οh wait.. όλες είναι κάτω από τη Λέστερ

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω καμια σχεση με το ποδοσφαιρο.

Δεν ξερεις τι χανεις...

...Tι απαντανε για να γλιτωσουν το ξυλο;

Πες οτι εισαι Μίλτον Κέινς Ντονς

Δημοσ.

Αυτή η Μίλτον Κέινς Ντόνατς για πάπια είναι πολύ μπανάλ, τον έχω για πιο ψηλά.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερεις τι χανεις...

Solihull Moors F.C. μόνο ρε X-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...