xpapias Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ...Tι απαντανε για να γλιτωσουν το ξυλο; Για την ιστορία σε μια πτηση πριν 10 μερες για το Μάντσεστερ, και αφου ειχα κοιμηθεί σαν το ζωο σε ολη τη διάρκεια, αρχισε να μου κάνει ερωτήσεις ο διπλανος καγκουρας αν ειμαι city ή united. Δεν εχω καμια σχεση με το ποδοσφαιρο. Πανω στο ξυπνημα πρεπει απαντησα το 2ο (νομιζω ειναι πολυ πιο γνωστη - σωστά; ) και τοτε αρχισε να μου δειχνει τα τατουαζ που ειχε κανει σε ολο του το σωμα. Τι παιζει με τις 2 ομαδες; Ποια ειναι καλυτερη; Ποια εχει πιο πολιτισμενους οπαδους. Στην τελικη, σε ενα τετοιο σκηνικο με ποια απαντηση κινδυνεύουμε να φαμε περισσότερο ξυλο; Με λεστερ τη βγαζω καθαρη;
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Στην τελικη, σε ενα τετοιο σκηνικο με ποια απαντηση κινδυνεύουμε να φαμε περισσότερο ξυλο; Aν ο άλλος είναι απ' το Μάντσεστερ είναι πιο πιθανό να είναι σίτι οπότε λες σίτι για να μη τις φας, αν όχι λες γιουνάιτεντ, αν τώρα γίνει η στραβή άνοιξε θρεντ ξέρεις εσύ
xpapias Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Aν ο άλλος είναι απ' το Μάντσεστερ είναι πιο πιθανό να είναι σίτι οπότε λες σίτι για να μη τις φας, αν όχι λες γιουνάιτεντ, αν τώρα γίνει η στραβή άνοιξε θρεντ ξέρεις εσύ Που το στηριζεις αυτο; Ασχετος εδω!
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Στο ότι οι πιο πολλοί στο Μάντσεστερ είναι City, τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει.
lifeowner771 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Επρεπε να του φωναξεις δυνατα LIVERPOOL και μετα να τραγουδησεις το You'll Never Walk Alone 2
g_alkis Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Από τη στιγμή που δεν ήταν Κορεάτης, Πακιστανός, Φιλιππινέζος, φλωρούμπας Άγγλος οι πιθανότητες ήταν συντριπτικές να είναι City. Υ.Γ. Λίβερπουλ ρε νιαμού 3
xpapias Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Η united δεν έχει κατα πολυ καλυτερη/γνωστοτερη ομαδα;;;
Laurelien Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ή μπορείς απλά να πεις ότι δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και να αποφύγεις επιπλέον πιθανές επιπλοκές. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Η united δεν έχει κατα πολυ καλυτερη ομαδα;;; Φέτος όχι, είναι κάτω από τη Λέστερ για να καταλάβεις.. Οh wait.. όλες είναι κάτω από τη Λέστερ 1
thant Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δεν εχω καμια σχεση με το ποδοσφαιρο. Δεν ξερεις τι χανεις... ...Tι απαντανε για να γλιτωσουν το ξυλο; Πες οτι εισαι Μίλτον Κέινς Ντονς
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Πες οτι εισαι Μίλτον Κέινς Ντονς Αυτή η Μίλτον Κέινς Ντόνατς για πάπια είναι πολύ μπανάλ, τον έχω για πιο ψηλά. 1
*nenya* Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δεν ξερεις τι χανεις... Πες οτι εισαι Μίλτον Κέινς Ντονς Solihull Moors F.C. μόνο ρε X-) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα