Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ακουστώ πολυ χαζός και εγώ αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις τον πύργο του pc σου και να το πας σε ενα σπίτι φίλου σου, να το δοκιμάσεις, να κάνεις τα ίδια πράγματα που κάνεις στο σπίτι και να δεις αν κλείνει. Μια φορά μου έτυχε κάτι παρόμοιο, και χωρίς να είχε κανένα απολύτως πρόβλημα το pc έκλεινε στο σπίτι όπου ήταν, όταν το πήρα για να δω τι παίζει όλα ήταν μια χαρά χωρίς κανένα κλείσιμο, τελικά δεν έφταιγε το pc αλλά η αστάθεια του ρεύματος στο συγκεκριμένο σπίτι.

Δημοσ.

Άσχετο αλλά μιας και έχεις 10 ο τρόπος για να μπεις safe mode είναι ο ακόλουθος: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/start-your-pc-in-safe-mode

Απλά αν δεν το έχεις κάνει είναι λίγο ψάξιμο σε σχέση με το γνωστό F8 των 7.

Κοίτα μάλλον hardware είναι, αν δεν σου κολαει σε safe mode είναι πιθανόν vga η psu όταν ζοριζονται. Αν κολαει και σε safe τότε μπορεί να είναι οτιδήποτε και μόνο βγάζοντας ένα ένα κομμάτι και δοκιμάζοντας θα καταλάβεις τι είναι.

Δημοσ.

Τότε δεν είναι θέμα με drivers. Μάλλον κάποιο από hardware κάνει τη δουλειά.

Παίξε λίγο με τα γραφικά. Τρέξε το Heaven Benchmark αντί για παιχνίδια ή ένα παιχνίδι και ταυτόχρονα όλα τα υπόλοιπα που κάνεις όπως αναφέρεις στο αρχικό σου post για αρκετή ώρα και συνεχώς να κάνεις αυτές τις εναλλαγές.

Αλλά έχω από τα συμπώματα και επειδή δεν στο κάνει συνεχώς θα πόνταρα ότι φταίει το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Θα ακουστώ πολυ χαζός και εγώ αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις τον πύργο του pc σου και να το πας σε ενα σπίτι φίλου σου, να το δοκιμάσεις, να κάνεις τα ίδια πράγματα που κάνεις στο σπίτι και να δεις αν κλείνει. Μια φορά μου έτυχε κάτι παρόμοιο, και χωρίς να είχε κανένα απολύτως πρόβλημα το pc έκλεινε στο σπίτι όπου ήταν, όταν το πήρα για να δω τι παίζει όλα ήταν μια χαρά χωρίς κανένα κλείσιμο, τελικά δεν έφταιγε το pc αλλά η αστάθεια του ρεύματος στο συγκεκριμένο σπίτι.

3-4 μήνες το pc το έχω στο σπίτι, παλιά ήταν στις γιαγιάς μου που μένει ένα τετράγωνο δίπλα και είχα φέρει ηλεκτρολόγο να ελεγχεί τη μπρίζα.

Άσχετο αλλά μιας και έχεις 10 ο τρόπος για να μπεις safe mode είναι ο ακόλουθος: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/start-your-pc-in-safe-mode

Απλά αν δεν το έχεις κάνει είναι λίγο ψάξιμο σε σχέση με το γνωστό F8 των 7.

Κοίτα μάλλον hardware είναι, αν δεν σου κολαει σε safe mode είναι πιθανόν vga η psu όταν ζοριζονται. Αν κολαει και σε safe τότε μπορεί να είναι οτιδήποτε και μόνο βγάζοντας ένα ένα κομμάτι και δοκιμάζοντας θα καταλάβεις τι είναι.

Ναι, το ανακάλυψα πριν λίγο πως γίνεται.

Τότε δεν είναι θέμα με drivers. Μάλλον κάποιο από hardware κάνει τη δουλειά.

Παίξε λίγο με τα γραφικά. Τρέξε το Heaven Benchmark αντί για παιχνίδια ή ένα παιχνίδι και ταυτόχρονα όλα τα υπόλοιπα που κάνεις όπως αναφέρεις στο αρχικό σου post για αρκετή ώρα και συνεχώς να κάνεις αυτές τις εναλλαγές.

Αλλά έχω από τα συμπώματα και επειδή δεν στο κάνει συνεχώς θα πόνταρα ότι φταίει το τροφοδοτικό.

Μια φόρα που προσπαθούσα να προκαλέσω το πρόβλημα, είχα ανοίξει 8-10 βιντεο στο youtube, dota, smite (full γραφικα), μουσική & βίντεο στα windows και το πρόγραμμα 3d. Πραγματικά δεν έγινε τίποτα.

Θα κοιτάξω να βρώ απο κάποιον τροφοδοτικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update: Δεν μπορεσα να βρω απο κάποιον τροφοδοτικό, όποτε κοίταξα για καινούργιο.

Το site της Corsair μου προτίνει αυτά σε σχέση με τον επεξεργαστή, καρτα γραφικών και αριθμό σκληρων δίσκων.

Builder Series CX600

Enthusiast Series TX650

Gaming Series GS600

Professional Series HX650

Στο πλαίσιο έχουν σε προσφορά το Source.png Πηγή: EnthusiastSeries TX650, τι γνώμη έχετε;

Επεξ/σία από innorruck
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράψε εδώ να πάρεις περισσότερες απαντήσεις αναφεροντας και τι ποσό διαθέτεις. Γιατί σόνι και καλά από το Πλαίσιο?

http://www.insomnia.gr/topic/487346-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-desktop%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82/page-161?

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

Γράψε εδώ να πάρεις περισσότερες απαντήσεις αναφεροντας και τι ποσό διαθέτεις. Γιατί σόνι και καλά από το Πλαίσιο?

Δεν διαθετω καποιο ποσο, οσα περισσοτερα μπορω να γλυτωσω τοσο καλυτερα. Το πλαισιο το εβαλα γιατι εχει αυτη τη προσφορα. Δεν ξερω αν ειναι απο stock ομως.

Κοίταξα και το site της cooler master και μου λέει οτι χρειάζομαι 500w. Ο.ο

Δημοσ.

Διόρθωσα το προηγούμενο post και γράψε στο αντίστοιχο θέμα. Ναι αλλά χωρίς budget πως θα γίνει. Πρέπει να ψάξουμε σε ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών. Επίσης καλό θα ήταν να αναφέρεις αν θέλεις να είναι modular ή semi-modular ή όχι. Υπάρχουν τροφοδοτικά που είναι gold, bronze. Το θέμα εγγύησης είναι επίσης σημαντικό. Από 3-10 χρόνια. 

Δημοσ.

Συγνώμη αλλα άμα ηξέρα απο τροφοδοτικά δεν νομίζεις οτι θα είχα ήδη διαλέξει; :P

Εγω θέλω να ξέρω αν το pc χρειάζεται, 500 ή 600-650w οπως λεει το site της cooler master και της corsair αντιστοιχα. Απο κει και περά εσείς προτίνεται μου τροφοδοτικά που ειναι καλά και θα δω ποίο θα πάρω.

Τα παραπάνω τροφοδοτικά τα έβαλα γιατι μου τα προτίνει η corsair. Η cooler master μου προτίνει evga 500w psu, nero και corsair cx500m (που νομίζω είναι ίδιο με αυτο που εχω ήδη)

Αν πυστεύεται οτι αυτο που έχω ήδη είναι καλο, τοτε αγοράζω πάλι το ίδιο, δεν έχω θέμα.

Δημοσ.

Είναι υπερχρονισμένος ο επεξεργαστής ή όχι;  Το πρόβλημά σου είναι στις μνήμες. Δεν είναι στη λίστα συμβατών με  βάση τον κατασκευαστή. Δες εδώ

Δημοσ.

Είναι υπερχρονισμένος ο επεξεργαστής ή όχι;  Το πρόβλημά σου είναι στις μνήμες. Δεν είναι στη λίστα συμβατών με  βάση τον κατασκευαστή. Δες εδώ

Το Link δεν λειτουργεί. Σε αυτό το κομμάτι αναφέρεσαι;

httfd0.jpg

Αν ναι, πως δεν είναι συμβατές; Αφου μπαίνουν στη μητρική και είναι DDR3 DIMM

34doa68.jpg

Δημοσ.

Sorry. Δες εδώ Επιλέγεις Memory Support List και κατεβαζεις το αρχείο. Στην ενότητα 1333 δεν περιέχονται μνήμες 4gb της kingstone. Ο επεξεργαστής είναι υπερχρονισμένος;

Δημοσ.

Sorry. Δες εδώ Επιλέγεις Memory Support List και κατεβαζεις το αρχείο. Στην ενότητα 1333 δεν περιέχονται μνήμες 4gb της kingstone. Ο επεξεργαστής είναι υπερχρονισμένος;

Όντως, δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να προκαλείτε απο αυτό;

Αν ενοείς overclocking, τότε όχι. Δεν ξέρω απο αυτά και τα φοβάμαι λίγο :ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...