cbol Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Καλημέρα σε όλους, Έχω ένα LINKSYS WAG 200 για PSTN γραμμή με σύνδεση forthner και μπορώ να δώ μόνο την πρώτη σελίδα (του set up) του μενού οπου τουλάχιστον μπορώ να βάλω τους κωδικούς για να έχω σύνδεση. Ωστόσο δεν μπορώ να μπω στις άλλες σελίδες του μενού του ρούτερ γιατί μου βγάζει The connection was reset > The connection to the server was reset while the page was loading. Ειναι το τελαυταίο firmware 1.01.09 και έχω κάνει hard reset! Τι άλλο να κάνω; Ειναι ξεκλείδωτο το wireless και δεν θελω να το αφήνω έτσι...
cbol Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ! Ναι το ειχα δοκιμάσει αλλά τίποτα. Εψαξα και είδα ότι και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα απλά δοκίμασαν άλλο υπολογιστή. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο μπορέι να κολλάει σε έναν υπολογιστή. Εγώ συγκεκριμένα το έκανα από το κινητό (μιας και δεν είχα άλλο υπολογιστή) και κατάφερα να κανω όλες τις ρυθμίσεις.
poulinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 εχει αναφερθει και αλλου οτι με windows 7 νομιζω και πανω υπαρχει θεμα με την σελιδα και θελει μια ρυθμιση σαν αυτη που λεει ο Rfc.αλλιως μετα το κανεις απο το κινητο και τελειωνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα