Προς το περιεχόμενο

Windows 10 start menu fix???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σταρτ μενου δεν δουλευει και δεν μπορει να δουλεψει με τιποτα, μου εχει σπασει τα νευρα. Εχω δοκιμασει οτιδηποτε απο το youtube αλλα δεν λειτουργει. Τι να κανω?

Δημοσ.

Κλασσικό θέμα στα 10άρια και δεν είναι μόνο το μενού έναρξη αλλά και τα flyouts στην ένταση, δίκτυο, κέντρο ενημερώσεων και ώρα.. Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση (όχι τερματισμό). Κι εμένα μου το έκανε πολύ καιρό αλλά τελευταία μετά από κάποιες ενημερώσεις βλέπω ότι έστρωσε πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

εφτιαξε με καποιες εντολες απο youtube και restart. με τερματισμο δεν εκανε τιποτα

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Αφου το έφτιαξες, γραψε και τη λύση. Μεθαυριο μπορεί συνφορουμιτης να εχει ιδιο προβλημα. 

• Like 1
Δημοσ.

Αφου το έφτιαξες, γραψε και τη λύση. Μεθαυριο μπορεί συνφορουμιτης να εχει ιδιο προβλημα. 

άριστος  :-)  :-)

Δημοσ.

To προβλημα το δημιουργει ο runtimebroker.exe

Οι εντολες που ειδες, ειναι προσωρινες λυσεις, αφου μετα απο καποια ωρα θα ξανα σταματησει το μενου να εμφανιζεται, μαζι με τα flyouts.

Προσωρινη και η παρακατω αλλα ευκολοτερη και γρηγοροτερη.

Ανοιξε ενα σημειωματαριο και γραψε

@echo off
cd %SystemDirectory%
Taskkill /F /IM Runtimebroker.exe > nul
RuntimeBroker.exe

Σωσε το ως fixdesktop.bat π.χ

Οταν κολλαει το μενου, τρεχεις το bat και το menu επιστρεφει....

Δημοσ.

εφτιαξε με καποιες εντολες απο youtube και restart. με τερματισμο δεν εκανε τιποτα

ευχαριστω πολυ

Μήπως έπεσες στο powershell για rebuild του start menu; Αυτό εμένα μου δούλεψε μόνο την πρώτη φορά. Μετά απλά έκανα επανεκκίνση.

Δημοσ.

Οσο ξανατρεχει το runtimebroker.exe , το προβλημα θα παραμενει.

Ουτε καν το disable του δε βοηθησε. Μονο το bat , το βαζεις επιφανεια εργασιας και το τρεχεις οταν κολλαει.

Δημοσ.

Ναι δύο μακριναρια στο PowerShell και μετά restart!

Όπως είπα, το ίδιο είχα κάνει κι εγώ και μου δούλεψε την πρώτη μόνο φορά. Μετά μόνο με επανεκκίνηση. Δοκίμασε την επόμενη φορά και αυτό που λέει ο tsakonas μήπως γλυτώσεις τις επανεκκινήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...