GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Το σταρτ μενου δεν δουλευει και δεν μπορει να δουλεψει με τιποτα, μου εχει σπασει τα νευρα. Εχω δοκιμασει οτιδηποτε απο το youtube αλλα δεν λειτουργει. Τι να κανω?
micos000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Κλασσικό θέμα στα 10άρια και δεν είναι μόνο το μενού έναρξη αλλά και τα flyouts στην ένταση, δίκτυο, κέντρο ενημερώσεων και ώρα.. Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση (όχι τερματισμό). Κι εμένα μου το έκανε πολύ καιρό αλλά τελευταία μετά από κάποιες ενημερώσεις βλέπω ότι έστρωσε πλέον. 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 εφτιαξε με καποιες εντολες απο youtube και restart. με τερματισμο δεν εκανε τιποτα ευχαριστω πολυ
isay Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αφου το έφτιαξες, γραψε και τη λύση. Μεθαυριο μπορεί συνφορουμιτης να εχει ιδιο προβλημα. 1
Ghost_Rider Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αφου το έφτιαξες, γραψε και τη λύση. Μεθαυριο μπορεί συνφορουμιτης να εχει ιδιο προβλημα. άριστος
tsakonas Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 To προβλημα το δημιουργει ο runtimebroker.exe Οι εντολες που ειδες, ειναι προσωρινες λυσεις, αφου μετα απο καποια ωρα θα ξανα σταματησει το μενου να εμφανιζεται, μαζι με τα flyouts. Προσωρινη και η παρακατω αλλα ευκολοτερη και γρηγοροτερη. Ανοιξε ενα σημειωματαριο και γραψε @echo offcd %SystemDirectory%Taskkill /F /IM Runtimebroker.exe > nulRuntimeBroker.exe Σωσε το ως fixdesktop.bat π.χ Οταν κολλαει το μενου, τρεχεις το bat και το menu επιστρεφει....
micos000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 εφτιαξε με καποιες εντολες απο youtube και restart. με τερματισμο δεν εκανε τιποτα ευχαριστω πολυ Μήπως έπεσες στο powershell για rebuild του start menu; Αυτό εμένα μου δούλεψε μόνο την πρώτη φορά. Μετά απλά έκανα επανεκκίνση.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ναι δύο μακριναρια στο PowerShell και μετά restart!
tsakonas Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Οσο ξανατρεχει το runtimebroker.exe , το προβλημα θα παραμενει. Ουτε καν το disable του δε βοηθησε. Μονο το bat , το βαζεις επιφανεια εργασιας και το τρεχεις οταν κολλαει.
micos000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ναι δύο μακριναρια στο PowerShell και μετά restart! Όπως είπα, το ίδιο είχα κάνει κι εγώ και μου δούλεψε την πρώτη μόνο φορά. Μετά μόνο με επανεκκίνηση. Δοκίμασε την επόμενη φορά και αυτό που λέει ο tsakonas μήπως γλυτώσεις τις επανεκκινήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα