Stogianz Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Καλησπέρα,είμαι κάτοχος γραμμής ADSL στο Ρέθυμνο (Οτε),είμαι ευχαριστημένος με την γραμμή μου (16 download, οχι αποσυνδέσεις) αλλά θέλω να πάω σε VDSL σύνδεση. Ο ΟΤΕ όπως ξέρουμε είναι ακριβός! Οπότε κοίταζα σε Forthnet μεριά (27,90 το μήνα 1play)καθώς είναι αρκετά πιο οικονομική.hol,wind δεν εχουν vdsl στη περιοχη. Να σημειώσω ότι δεν με ενδιαφέρει το σταθερό καθώς δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Έχουμε κάποια γνώμη,άποψη για την forthnet και το service της?Είναι κάποιος με vdsl στο Ρεθυμνο να μου πει τι ταχυτητες πιανει?
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ο οτε εχει vdsl στην περιοχή σου και αν ναι τι ταχύτητες σου δίνει 30αρα ή 50αρα
Stogianz Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ο οτε εχει vdsl στην περιοχή σου και αν ναι τι ταχύτητες σου δίνει 30αρα ή 50αρα O Οτε εχει κανονικά VDSL και απο οσο γνωρίζει είναι διαθέσιμο και το 30 αλλά και το 50αρι πακέτο.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Αν δινει ο οτε vdsl 50αρα τοτε διπλα σου εχεις τις νεες καμπίνες του οτε, οποτε εισαι οκ ολες οι εταιρείες απο τις καμπίνες του οτε παίρνουν, μονο wind μην πας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα