Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στα αρνητικά δηλαδή περα από τις υψηλές θερμοκρασίες εχουμε και το πολύπλοκο μενού του.

Πάμε για άλλα λοιπόν!

Δημοσ.

Ο Convoy C8+

στα 12,22€ ο 6500K με το κουπόνι "LIGTDL1"

στα 13,60€ ο 5000Κ με το κουπόνι " LIGTDL2 "

https://www.dresslily.com/convoy-c8-xpl-hi-led-product6700391.html

Εϊναι στα ίδια επίπεδα φωτεινότητας-throw με τον (πολύ καλό) ασημένιο Convoy C8.

Επίσης έχει το ίδιο user interface.

• Like 4
Δημοσ.
Στις 15/11/2018 στις 7:07 ΜΜ, sv8iik είπε

εγω εχω κολλήσει με τον  convoy L6, εχετε εντοπίσει κανένα κουπόνι μήπως κ βγει πιο φθηνά;

Έχεις πμ.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε

Convoy S2+ Cree XML2 U2 1B 940Lm 7135 x 6

https://www.dresslily.com/convoy-s2-cree-xml2-u2-product3196207.html

στα 7,86 με τη χρήση του κωδικού oneday,

τι λέτε; Δελεαστική τιμή πιστεύω

afdb589a-c98d-425b-8e3f-d63977e369db.png

Στα 7,86€ μην το σκέφτεσαι καν, παρήγγειλε τον, πολύ καλή προσφορά! Τον είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια από Gearbest σε ανάλογη προσφορά στα ιδια περίπου χρηματα και με έχει βολεψει πολύ στο σπίτι λόγω της flood δέσμης του. Έχω αγοράσει και τον κόκκινο S2+ ο οποίος βγάζει κίτρινη απόχρωση φωτός, αλλά αυτόν εδώ λόγω της πιο λευκής απόχρωσης τον χρησιμοποιώ περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xxaris είπε

Στα 7,86€ μην το σκέφτεσαι καν, παρήγγειλε τον, πολύ καλή προσφορά!

Τον παράγγειλα 10 λεπτά αφού πόσταρα την προσφορά, χαχαχα :D

Εχει σε αντίστοιχη τιμή και τον C8 αν ενδιαφέρει κάποιον, αλλά προτίμησα και εγώ τον s2+ για τα x6 τσιπάκια και γιατί ήθελα κάτι σε flooder!

• Thanks 1
Δημοσ.

Ο s2  ζεσταίνεται αλλά βολεύει το μέγεθος και το κουμπί του δεν ξέρω πόσο αντέχει, εγώ τον είχα δουλέψει αλλά με ενοχλούσε η ζέστη που έβγαζε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε

Convoy S2+ Cree XML2 U2 1B 940Lm 7135 x 6

https://www.dresslily.com/convoy-s2-cree-xml2-u2-product3196207.html

στα 7,86 με τη χρήση του κωδικού oneday,

τι λέτε; Δελεαστική τιμή πιστεύω

Πράγματι δελεαστική τιμή αλλά με το κουπόνι "DOXPQ" θα σου έβγαινε 6,74€ (αν προλαβαίνεις ακύρωσε και ξαναπαρήγγειλε)

Έχει και αυτόν τον Utorch XPL που με το κουπόνι "XJJET" βγαίνει στα 4,99€(ο stepless dimming).

Παρήγγειλα έναν να δούμε τι λέει. (με πληρωμή σε δολάρια μέσω revolut μου βγήκε 4,78€)

Επεξ/σία από taxtax
  • Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, taxtax είπε

Πράγματι δελεαστική τιμή αλλά με το κουπόνι "DOXPQ" θα σου έβγαινε 6,74€ (αν προλαβαίνεις ακύρωσε και ξαναπαρήγγειλε) 

Ναι τον είδα αρκετά αργότερα αυτόν τον κωδικό, αλλά ok για 1€ δεν πειράζει!

Να ρωτήσω... με τις μπαταρίες τι γίνεται; Είχα μείνει στο ο,τι δε μπορούμε να πάρουμε από πουθενά έξω... ισχύει ακόμα;;

Δημοσ.

παρέλαβα χθες τον convoy c8+, υπαρχει δυνατοτητα οταν τον αναβω να είναι κατευθείαν στο 100% της απόδοσης του, χωρις να παταω πολλές φορες για να το βρω; ή να εχω ενα πατημα low και το αλλο πατημα να ειναι full;;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sv8iik είπε

παρέλαβα χθες τον convoy c8+, υπαρχει δυνατοτητα οταν τον αναβω να είναι κατευθείαν στο 100% της απόδοσης του, χωρις να παταω πολλές φορες για να το βρω; ή να εχω ενα πατημα low και το αλλο πατημα να ειναι full;;

Δώσε μας ένα link απο το site με το ακριβές μοντέλο που αγόρασες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...