enterhere Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το ίδιο θέμα είχα και εγώ με το κουμπί, μέχρι πού κάποια στιγμή σταμάτησε ο φακός να ανάβει . Έστειλα video στην Gearbest και μου πρότειναν αντικατάσταση ή refund. Ζήτησα καινούριο φακό.
mynam3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 https://banggood.app.link/8CKKR2G5AI Αυτός με τι καλώδιο φορτίζει, αν μπει μία 18650;
jpil Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Με το λεπτό κλασικό βύσμα; Κακής ποιότητας φακός, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε έναν με μίνι usb υποδοχή για φόρτιση.
jpil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) https://www.banggood.com/Klarus-ST10-XM-L2-U2-1100Lumens-USB-Rechargeable-Mini-LED-Flashlight-18650-p-1225501.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN Όλα σε ένα +μπαταρία, αλλά μπορείς να πάρεις όποιον φακό σου αρέσει και παίρνεις και έναν φορτιστή LiitoKala Lii-100 και κάνεις την δουλειά σου. https://www.banggood.com/LiitoKala-Lii-100-0_5A1A-Li-ion-Ni-MH-USB-Battery-Charger-p-1058806.html?rmmds=detail-top-buytogether-auto&cur_warehouse=CN Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2017 από jpil 2
taxtax Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Nitecore TIP CRI LED Keychain Light – NICHIA NVSL219B 3500K https://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_434468.html ο ασημένιος και ο μπλέ. 16.99$ (14,45€) με τον κωδικό "NichiaNT" (ναι, τον στέλνει Ελλάδα) υπόψιν βέβαια ότι έχει φανεί και ο Nitecore tini Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2017 από taxtax 1
georgekok97 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Χωρις να δοκιμασα να κανω παραγγελια εχω την υποψια οτι το gearbest δεν στελνει Nitecore πλεον Ελλάδα. Στελνει οντως , ωραια ! Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2017 από georgekok97
taxtax Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε σήμερα ένας Utorch UT01 που είχα παραγγείλει απο Gearbest στα 8,58€ Οι πρώτες εντυπώσεις: - Μου άρεσε σαν εμφάνιση, μικρό μέγεθος, και καλό στην αίσθηση button, το οποίο το βρίσκεις εύκολα με την αφή. - Καλό ελατήριο. Πολύ καλή συσκευασία για την κατηγορία τιμής του. - Μέτριο φινίρισμα - ΠΟΛΥ κίτρινη απόχρωση, ενώ ο φακός υποτίθεται είναι με 3D 5000K - Φωτεινότητα με AA NiMh υπολογίζω γύρω στα 250-300lm αντί για 400 που ισχυρίζεται. - Οι protected 14500 που έχω δεν χωράνε (αυτό βέβαια το ήξερα), οπότε δεν τον δοκίμασα με 14500 - Η κεφαλή, για να είναι το λογότυπο utorch πάνω απο το button, ήταν χαλαρή. Αν την σφίξεις, το λογότυπο πάει αλλού, σε τυχαία θέση. Γενικότερα, καλός για αυτή την τιμή. Αλλά αυτό που πραγματικά με απογοήτευσε ήταν η απόχρωση του Led. Edit: Είχε στη συσκευασία και κάρτα εγγύησης για πέντε χρόνια απο την Lumintop. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2017 από taxtax 2
george1551 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 καλησπέρα παιδιά είχα αγοράσει από Bangood παλιότερα έναν Manker u11 ο πρώτος δεν μου δούλεψε πότε και μου τον αντικατέστησαν αλλά 1,5 χρόνο μετά την αγορά του άρχισε να κάνει τρελά και δεύτερος από ότι είδα στον πρωτο που τον άνοιξα μήπως και επισκευαστεί έχουν βάλει θερμοαγώγιμη πάστα η οποία λιώνοντας μπορεί να βραχυκυκλώσει το κύκλωμα του οδηγού υπάρχει κάποιος τρόπος να τον επισκευάσω κατά την γνώμη σας ... από ότι θυμάμαι είχα φτύσει αίμα για να βγάλω την πλακέτα γιατί θέλει κάποιον special εξωλκέα.
taxtax Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Nitecore TIP CRI LED Keychain Light – NICHIA NVSL219B 3500K https://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_434468.html ο ασημένιος και ο μπλέ. 16.99$ (14,45€) με τον κωδικό "NichiaNT" (ναι, τον στέλνει Ελλάδα) υπόψιν βέβαια ότι έχει φανεί και ο Nitecore tini 13,99$ (11,96€) με το ίδιο κουπόνι 1
billdesk1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα βαρκακι με μία μπαταρία nihm.Επειδή η φόρτιση της είναι όμως μαρτύριο θα ήθελα να μού πείτε ποιόν φορτιστη να αγοράσω. Με μία ματιά που εριξα βρήκα τον imax b6ac δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποια άλλο. Ή μπαταρία υποτίθεται ότι είναι 5000mah και είναι κινέζικη.Το βύσμα αυτής είναι ένα διπλό φις με ένα κλιπσακι επάνω που κουμπωνει στο αντίστοιχο του φορτιστη.Εάν χρειάζεται να σας στείλω και μία φωτό. Ευχαριστώ
taxtax Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Στις 26/12/2017 στις 11:29 ΠΜ, billdesk1 είπε Καλησπέρα. Έχω ένα βαρκακι με μία μπαταρία nihm.Επειδή η φόρτιση της είναι όμως μαρτύριο θα ήθελα να μού πείτε ποιόν φορτιστη να αγοράσω. Με μία ματιά που εριξα βρήκα τον imax b6ac δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποια άλλο. Ή μπαταρία υποτίθεται ότι είναι 5000mah και είναι κινέζικη.Το βύσμα αυτής είναι ένα διπλό φις με ένα κλιπσακι επάνω που κουμπωνει στο αντίστοιχο του φορτιστη.Εάν χρειάζεται να σας στείλω και μία φωτό. Ευχαριστώ Ψάχνεις λοιπόν (όπως φαίνεται) για "hobby charger" ή πιό συγκεκριμένα για "balance charger". Ο imax b6 (απλός και ac) είναι ο πιό συνηθισμένος balance charger και αυτός με τα περισσότερα fake clones. Ρίξε μιά ματιά στο hobbyking που πουλάει και fake και original imax b6. Έχει ποικιλία απο μοντέλα και σοβαρές κριτικές για να διαβάσεις. Προσωπικά έχω πάρει αυτόν τον Turnigy και μέχρι στιγμής είναι άψογος. Βέβαια όλοι αυτοί οι balanced chargers αξίζουν για σωστή φόρτιση σε packs με μπαταρίες λιθίου. Σε ένα πακέτο NiMh που οι μπαταρίες είναι στη σειρά, και απλά φορτίζονται όλες με το ίδιο ρεύμα δεν σου προσφέρουν και πολλά. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από taxtax
billdesk1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, taxtax είπε Ψάχνεις λοιπόν (όπως φαίνεται) για "hobby charger" ή πιό συγκεκριμένα για "balance charger". Ο imax b6 (απλός και ac) είναι ο πιό συνηθισμένος balance charger και αυτός με τα περισσότερα fake clones. Ρίξε μιά ματιά στο hobbyking που πουλάει και fake και original imax b6. Έχει ποικιλία απο μοντέλα και σοβαρές κριτικές για να διαβάσεις. Προσωπικά έχω πάρει αυτόν τον Turnigy και μέχρι στιγμής είναι άψογος. Βέβαια όλοι αυτοί οι balanced chargers αξίζουν για σωστή φόρτιση σε packs με μπαταρίες λιθίου. Σε ένα πακέτο NiMh που οι μπαταρίες είναι στη σειρά, και απλά φορτίζονται όλες με το ίδιο ρεύμα δεν σου προσφέρουν και πολλά. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας. Ευχαριστώ πολύ.Θα παραγγειλω έναν σαν τον δικό σου για να είμαι σίγουρος
taxtax Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, billdesk1 είπε Ευχαριστώ πολύ.Θα παραγγειλω έναν σαν τον δικό σου για να είμαι σίγουρος Έχε υπόψη σου ότι και αυτός (όπως και όλοι της κατηγορίας του) δεν συμπεριλαμβάνει μαζί τροφοδοτικό. Έχει μόνο ένα καλώδιο με κροκοδειλάκια, για να του δώσεις με αυτό τάση 11-18V (αυτό βολεύει κυρίως στο πεδίο, για φόρτιση απο μπαταρία αυτοκινήτου). Στο σπίτι πρέπει ή να έχεις κατάλληλο τροφοδοτικό ή με ένα τροφοδοτικό γενικής χρήσης και τα κροκοδειλάκια να του δώσεις ρεύμα. 1
taxtax Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/12/2017 στις 3:20 ΠΜ, taxtax είπε 13,99$ (11,96€) με το ίδιο κουπόνι Μου ήρθε ο Nitecore TIP CRI 2017 που πήρα (τώρα που αλλάζει το μοντέλο) στα 12€. Ήρθε σε 22 ημέρες Πολύ ωραίο φακουδάκι, αξίζει και με το παραπάνω σε αυτή την τιμή. Όμορφος, δείχνει ποιοτικός, και το σημαντικό βολικός στη χρήση. Τα κουμπάκια του κάπως σκληρά, μου άρεσαν, δείχνουν επίσης πολύ ποιοτικά. Η απόχρωση του Nvidia LED, άψογη για τα γούστα μου (Στο μοντέλο του 2017. Στο παλιότερο ήταν πολύ θερμή). Επίσης (πολύ σημαντικό) αντί για lock, τώρα έχει το λεγόμενο "daily mode", όπου ο φακός ανάβει αλλά σβήνει αυτόματα μετά απο 30sec. Αυτό που δεν μου αρέσει, η ακάλυπτη mini usb θύρα. Έχουν προσθέσει το πλαστικό κλιπσάκι, που υποτίθεται την ψιλοκαλύπτει, αλλά δεν με βόλεψε.Το "αρνητικό" του φακού βέβαια, το αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος και βάρος σε σχέση με τον Tube. Για τους περισσότερους ο Tube εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή για το μπρελόκ με τα κλειδιά. Βέβαια ο TIP είναι εντελώς άλλη κατηγορία. Είναι ένας κανονικός φακός, με μπαταρία παρόμοιας χωρητικότητας με ένα φακό 14500/ΑΑ και σε μέγεθος παρόμοιο με ένα φακό ΑΑΑ. Spoiler Spoiler Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από taxtax 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα