kontrakultura Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Παιδιά, υπάρχει κάποια πρόταση για αγορά ενός σχετικά καλού, δοκιμασμένου φακού (έστω και noname, υπερτιμημένου κλπ.) απο ελληνικό κατάστημα με τιμή γύρω στα 20€; Τον θέλω εκτάκτως, για δώρο σε συγγενικό μου πρόσωπο μέχρι την Δευτέρα. Αυτός π.χ. https://plaza24.gr/fakos-led-cree-epanafortizomenos-xm-l-t6-5000-w-oem-police-e17.html είναι τελείως μούφα; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2017 από kontrakultura
taxtax Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Παιδιά, υπάρχει κάποια πρόταση για αγορά ενός σχετικά καλού, δοκιμασμένου φακού (έστω και noname, υπερτιμημένου κλπ.) απο ελληνικό κατάστημα με τιμή γύρω στα 20€; Τον θέλω εκτάκτως, για δώρο σε συγγενικό μου πρόσωπο μέχρι την Δευτέρα. Αυτός π.χ. https://plaza24.gr/fakos-led-cree-epanafortizomenos-xm-l-t6-5000-w-oem-police-e17.html είναι τελείως μούφα; Προφανώς noname-υπερτιμημένοι φακοί υπάρχουν πολλοί στην ελληνική αγορά, αλλά κανείς δεν νοιώθει καλά να σου προτείνει κάποιον. Αυτός στο link που έχεις είναι μία τέτοια περίπτωση. Και το πρόβλημα δεν είναι τόσο οτι είναι noname ο φακός. Μπορεί να βγεί καλός και να δουλεύει για καιρό αξιοπρεπώς. Το κακό είναι ότι και η μπαταρία λιθίου που τον συνοδεύει(και ο φορτιστής?) θα είναι noname. Και μην μου πείς ότι ο φίλος σου θα τον δουλεύει με τις 3xAAA . Ίσως ο φίλος σου θα χαρεί πιό πολύ με ένα μικρό αλλά επώνυμο φακουδάκο σαν αυτόν: http://www.batteries.gr/gr/fakoi/fakos/xeiros/fakos-kleidiwn-led-fenix-uc02-6168.html 2
XrAg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Καλησπερα!επιτελους μου ηρθε ο convoy s2+!!!απλα φοβερο προιον!!!μαζι ειχα παραγγειλει και μου ηρθε κ αυτος ο φορτιστης: http://m.gearbest.com/chargers/pp_424662.html?wid=21 Εχει ενα mode πανω..εγω σε τι mode να βαζω να φορτιζουν οι μπαταριες και γενικα μπορει μηπως καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτο;;γιατι εχω επαναφορτιζομενες μπαταριες και ΑΑ και ΑΑΑ και 18650.
enterhere Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Αν δεν κάνω λάθος με το mode επιλέγεις το ρεύμα φόρτισης, 0,5Α ή 1,0Α Φόρτισε τις μπαταρίες σου στο 0.5Α Αν θέλεις για ποιο γρήγορα βάλτο στο 1.0Α
taxtax Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Εχει ενα mode πανω..εγω σε τι mode να βαζω να φορτιζουν οι μπαταριες και γενικα μπορει μηπως καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτο;;γιατι εχω επαναφορτιζομενες μπαταριες και ΑΑ και ΑΑΑ και 18650. MODE Button: Press the button to select the battery type when insert into a battery. It begin to charge the battery after fixing the battery type (please noted that it identify Li-ion and Ni-MH automatically, don’t need to select manually) Press the button and hold it for 2 seconds whenever after connection to power, it can switch the charging current between 0.5A and 1.0A; Ο φορτιστής θα καταλάβει τι είδους μπαταρία έχεις βάλει και θα αρχίσει αυτόματα την φόρτιση(χωρίς να πατήσεις τίποτα) με ρεύμα 0,5Α. Το κουμπί είναι για να αλλάξεις τον τύπο της μπαταρίας λιθίου (δεν θα σου χρειαστεί) ή για να αλλάξεις το ρεύμα φόρτισης.
dompred Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αν αφήσω για αρκετή ώρα στο 100% τον Convoy S2+ ζεσταίνεται αρκετά, υπάρχει φόβος να πάθει κάτι το LED ή ακόμα να πάθει κάτι η μπατατρία από την θερμοκρασία; Επίσης είδα τον Astrolux S1 σε καλή τιμή και το ψήνω να ρίξω μια παραγγελία, έχω διαβάσει καλά λόγια και φαίνεται να είναι αρκετά φωτεινός και ποιοτικός. Κάποια γνώμη;
41ex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Εγώ τον έχω μαζί μου στο ποδήλατο σε βραδυνές 3ωρες βόλτες και δεν έχει πάθει τίποτα. Βέβαια στα διαλείμματα τον κλείνω για να κρυώνει λίγο.
Questioner Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Άλλαξε κάτι με το Gearbest και τις μπαταρίες; Βλέπω ότι στέλνει πλέον με μια "μικρή" χρέωση: Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2017 από Questioner 1
aiantas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Θέλω να πάρω μπαταρίες 18650 για laptop. Ξέρει κάποιος που μπορώ να ποντάρω τις ενώσεις με λαμάκι; [Πειραιάς]
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Το gearbest οταν στελνει μπαταριες σας περνανε κανονικα απο αεροδρομιο; εμενα τις εστειλαν με nl post και στην ολλανδια επεσε ακυρο. Εμενα 2 φορες απο gearbest και 1 απο banggood μπαταριες 18650 εφαγαν ακυρο "Xray rejected" και γυρισαν πισω.
Joe22 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Το gearbest οταν στελνει μπαταριες σας περνανε κανονικα απο αεροδρομιο; εμενα τις εστειλαν με nl post και στην ολλανδια επεσε ακυρο. Εμενα 2 φορες απο gearbest και 1 απο banggood μπαταριες 18650 εφαγαν ακυρο "Xray rejected" και γυρισαν πισω. Πάρε από aliexpress και θα ξενοιάσεις.
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Πάρε από aliexpress και θα ξενοιάσεις. Ναι αλλα αν ο πωλητης στελνει με nl post η με κανενα αλλο που ριχνει ακυρα σε μπαταριες 18650 παλι δεν θα ειμαι ησυχος.
Joe22 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δύο φορές Ναι αλλα αν ο πωλητης στελνει με nl post η με κανενα αλλο που ριχνει ακυρα σε μπαταριες 18650 παλι δεν θα ειμαι ησυχος. Δύο φορές που πήρα, ήρθαν από Τουρκία, δωρεάν και συντομότατα συγκριτικά με gearbest & bang-good. 1
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Θα το τολμησω και εγω τοτε. Ελπιζω να ερθουν και να μην πεσει ακυρο. Τurkey post εχω ακουσει παντως οτι κανει μεγαλες καθυστερησεις. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2017 από stelios18120
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα