georgekok97 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Νεος driver απο το kaidomain , για οσους ασχολουντε με modding , με μεγαλο ευρος απο mode groups ... http://kaidomain.com/product/details.S020073 Επισης ορίστε και οι μετατροπές που ειχα πει οτι θα κανω στους X5/X6 μου : http://budgetlightforum.com/comment/953843#comment-953843 Ο X5 εχει πλεον 4x xp-g3 S4 3A και ο X6 3x xp-l hi V2 1A . 4
vdeseris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ωραίος georgekok97 πιάνουν τα χέρια σου! Για τον fake convoy c8 που έχω (1η γενιάς) γίνεται κάτι ανάλογο?
georgekok97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Αν κανεις αναλογες μετρησεις για να σου φτιαξει καποιος τους αλουμινενιους αποστατες-ψυκτρες ναι . Πιο ευκολος ειναι ομως ο X6 που εκανα , γιαυι η κεφαλη εχει ηδη τη διαμετρο του τριπλου οπτικου , και ο host κανει 12$(eagle eye X6 , gearbest). Για αυτον πουλανε ατομα στο blf τις αλουμινενιες ψυκτρες με 5$.
vdeseris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Πάω από εκεί να ρίξω λίγο διάβασμα... Περιμένουμε και φώτος να δούμε πως φέγγουν!!
georgekok97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Πάω από εκεί να ρίξω λίγο διάβασμα... Περιμένουμε και φώτος να δούμε πως φέγγουν!! Αυτο ειναι το δυσκολο κομματι καθως δεν εχω καλη φωτογραφικη. Παντως ο X5 ειναι τουμπανο... 10 εκατοστα και 2.xxx lumens . 1
taxtax Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Επισης ορίστε και οι μετατροπές που ειχα πει οτι θα κανω στους X5/X6 μου : http://budgetlightforum.com/comment/953843#comment-953843 Ο X5 εχει πλεον 4x xp-g3 S4 3A και ο X6 3x xp-l hi V2 1A . Καλή δουλειά Γιώργο. Τελικά εσύ παραείσαι "ανήσυχος"
georgekok97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Καλή δουλειά Γιώργο. Τελικά εσύ παραείσαι "ανήσυχος" Αστα να πανε χαχα!
periklik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Παρήγγειλα από banggοod τον Nitecore MH20 NW στα 46$ περίπου. Έκανα χρήση του κωδικού 2933c1 που βρήκα στα Question & Comments τους! http://www.banggood.com/Nitecore-MH20-CREE-XM-L2-1000LM-Neutral-White-EDC-LED-Flashlight-p-1001135.html?cur_warehouse=CN Νομίζω είναι αρκετά καλή τιμή, που είχε ξαναπαίξει στο παρελθόν. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2016 από periklik 1
taxtax Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Παρήγγειλα από banggοod τον Nitecore MH20 NW στα 46$ περίπου. Έκανα χρήση του κωδικού 2933c1 που βρήκα στα Question & Comments τους! http://www.banggood.com/Nitecore-MH20-CREE-XM-L2-1000LM-Neutral-White-EDC-LED-Flashlight-p-1001135.html?cur_warehouse=CN Νομίζω είναι αρκετά καλή τιμή, που είχε ξαναπαίξει στο παρελθόν. Πολύ καλή επιλογή. Θα τον ευχαριστηθείς. Δεν είναι ο καλύτερος φακός για να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου. Είναι όμως ο φακός που στην πράξη χρησιμοποιώ περισσότερο απο κάθε άλλον.
enterhere Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή επιλογή. Θα τον ευχαριστηθείς. Δεν είναι ο καλύτερος φακός για να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου. Είναι όμως ο φακός που στην πράξη χρησιμοποιώ περισσότερο απο κάθε άλλον. taxtax μια που το ανέφερες ποιος είναι, κατά την γνώμη σου, ο καλύτερος φακός για εντυπωσιασμό; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2016 από enterhere 1
vdeseris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 taxtax μια που το ανέφερες ποιος είναι, κατά την γνώμη σου, ο καλύτερος φακός για εντυπωσιασμό; Ας μας πει και ο taxtax. Εγώ θα έλεγα αυτόν. 1
enterhere Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ας μας πει και ο taxtax. Εγώ θα έλεγα αυτόν. Ωραία επιλογή @vdeseris. Ας διορθώσω την ερώτηση και να την γενικεύσω και να μας πουν και υπόλοιποι, ποιος φακός κατά την γνώμη τους, είναι ο καλύτερος για εντυπωσιασμό. Νομίζω ότι γενικά οι thrower είναι οι πιο εντυπωσιακοι, λόγω της δυνατότητας τους να φωτιζουν σε μεγάλη απόσταση. 1
georgekok97 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 taxtax μια που το ανέφερες ποιος είναι, κατά την γνώμη σου, ο καλύτερος φακός για εντυπωσιασμό; Σε thrower Acebeam K70 . Οπως τον ειδα και μαζευα το σαγονι μου... Σε flooder σε Custom , οπως πχ τον X5 που εχω (λογω πολυ μεγαλης αποδοσης σε σχεση με το πραγματικα μικρο μεγεθος του ) ή τον βασιλια , Noctigon M43 . 3
taxtax Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) taxtax μια που το ανέφερες ποιος είναι, κατά την γνώμη σου, ο καλύτερος φακός για εντυπωσιασμό; Νομίζω ότι γενικά οι thrower είναι οι πιο εντυπωσιακοι, λόγω της δυνατότητας τους να φωτιζουν σε μεγάλη απόσταση. Εννοείται οτι οι φακοί που συνήθως μας εντυπωσιάζουν (εμάς και τους φίλους μας) είναι συνήθως οι καλοί throwers. Ή κάποιες φορές και οι δυνατοί zoomable που (όταν είναι τέρμα zoomαρισμένοι), διαγράφεται το περίγραμμα του Led, οπότε το διακρίνουμε εύκολα στην μακρινή πολυκατοικία και χαιρόμαστε. Στην πράξη άλλος απο εμάς χαίρεται με φακούς τέρατα που χτυπάνε 1χλμ μακρυά (και που συνήθως λόγω όγκου-βάρους μένουν στο σπίτι) άλλος χαίρεται με φακούς όμορφους με πολλά κολπάκια (και τους καμαρώνει στο ράφι) άλλος με μικρούς φακούς που έχουν modes με εντυπωσιακή φωτεινότητα για 1-2 λεπτά (μετά παραζεσταίνονται ή πέφτει η μπαταρία) άλλος με φακούς που είναι κατάλληλοι για όσους ξέρουν απο κολλητήρι και άλλος χαίρεται με φακούς αξιόπιστους, ισορροπημένους, με σωστή εκμετάλλευση της μπαταρίας, και με δέσμη κατάλληλη για λογικές αποστάσεις. Άλλος (ανάλογα και με τις οικονομικές του δυνατότητες) παίρνει απο την αρχή τον "καλύτερο" ακριβό φακό-τέρας που φωτίζει στο 1χλμ, άλλος ξεκινάει σιγά-σιγά, αγοράζει, δοκιμάζει, μαθαίνει, βλέπει τι του αρέσει, πουλάει, αγοράζει άλλους κλπ Συνήθως κάποιος που ψιλοασχολείται, έχει φακούς απο όλες τις παραπάνω κατηγορίες. - Και φακούς για καθημερινή χρήση και για εντυπωσιασμό. - Και φακούς αξιόπιστους και φακούς που χρειάζεται να ξέρεις απο κολλητήρι O δικός μου φακός εντυπωσιασμού θα ήθελα να είναι αξιόπιστος και πρακτικός σε μέγεθος-διάρκεια μπαταρίας. Άρα θα ήθελα να είναι με ένα led και μία ή το πολύ δύο 18650: http://flashlight.nitecore.com/product/ec4gt-limited-edition Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2016 από taxtax 3
taxtax Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ας μας πει και ο taxtax. Εγώ θα έλεγα αυτόν. Τον έχω τον EC4S και είναι όντως φοβερός flood φακός. Τον θεωρώ απο τους πιό καλοσχεδιασμένους και πρακτικούς φακούς. Και το σημαντικότερο: πολύ βολικός στο χέρι. Επίσης, για αυτοάμυνα, με διπλό κλικ ξεκινάει κατευθείαν σε strobe mode. Είναι πολύ καλός για να εντυπωσιάσεις του φίλους σου με την φωτεινότητά του μέσα στο σπίτι. Γενικά όμως, καλώς ή κακώς, ο πολύς κόσμος εντυπωσιάζεται με τους thrower φακούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα