Vintage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε και από yoshop αυτές.Τις έχω παραγγείλει από την προηγούμενη εβδομάδα και τις περιμένω. Στο προφίλ σου στην ενότητα my orders η παραγγελία έχει status shipped?
marsele Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Στο προφίλ σου στην ενότητα my orders η παραγγελία έχει status shipped? Ναι ακριβώς στο status λέει "shipped" και μου έχει στείλει και tracking number που νομίζω ότι είναι με czech post.Γιατί έχεις παραγγείλει και σου την έχει απορρίψει λόγω περιορισμών;;
georgekok97 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εχω κανει παραγγελια απο yoshop στο παρελθον και ηρθε κανονικα . Ολες οι μπαταριες ηταν γνησιες φυσικα .
Vintage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ναι ακριβώς στο status λέει "shipped" και μου έχει στείλει και tracking number που νομίζω ότι είναι με czech post.Γιατί έχεις παραγγείλει και σου την έχει απορρίψει λόγω περιορισμών;; Ωραία τότε είσαι μια χαρά. Εγώ ναι πριν λίγο καιρό έκανα παραγγελία την οποία ακύρωσαν. Το μήνυμα τους: Thank you very much for place the order with us. We extremely sorry for not shipping the package to you yet. We are sorry to inform that we can not ship battery or power bank out due to shipping policy, there is not shipping method for battery or power bank, but other item(s) can be shipped out. After reviewing your case, we have 2 options to compensate you: 1) Delete battery or power bank, ship other item(s) out, then refund the amount of the item on your original payment method. 2) Choose another one to replace this item.
Tzimmys Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δοκιμασμένες και πολύ καλές: http://kaidomain.com/p/S022292.NCR18650B-3_7V-3400mAh-Rechargeable-Li-ion-18650-Battery-with-PCB-2-pcs Σε ευχαριστώ για την πρότασή σου. Φαίνεται καλή, αλλά λίγο ακριβή για μένα. Δοκίμασε και από yoshop αυτές.Τις έχω παραγγείλει από την προηγούμενη εβδομάδα και τις περιμένω. Σε ευχαριστώ, κυρίως για το μαγαζί. Λέω να πάω σε αυτές, μιας που δεν χρειάζομαι τις protected, και είναι απίσης πολυδοκιμασμένες. Το μαγαζί γενικά το εμπιστευόμαστε, ε? Αλλά μια απορία έχω. Βλέπω πως και αυτό είναι στην Κίνα. Πώς καταφέρνει και στέλνει?
marsele Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Σε ευχαριστώ για την πρότασή σου. Φαίνεται καλή, αλλά λίγο ακριβή για μένα. Σε ευχαριστώ, κυρίως για το μαγαζί. Λέω να πάω σε αυτές, μιας που δεν χρειάζομαι τις protected, και είναι απίσης πολυδοκιμασμένες. Το μαγαζί γενικά το εμπιστευόμαστε, ε? Αλλά μια απορία έχω. Βλέπω πως και αυτό είναι στην Κίνα. Πώς καταφέρνει και στέλνει? Δεν ξερω πως τα καταφερνει,αλλα υποθετω επειδη γενικα υπαρχει θεμα με την αποστολη μπαταριων απο Κινα, στελνουν πρωτα το δεμα Τσεχια και απο εκει φτανει Ελλαδα χωρις να περνα τελωνειο και φυσικα το δεμα φαινεται οτι αποστελλεται απο Τσεχια στην Ελλαδα.Ειχα παραγγειλει πριν ενα μηνα απο Gearbest ενα tv box και μου ηρθε κι αυτο με czech post χωρις να περασει τελωνειο.
enterhere Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) DQG Tiny 4th Cree XM L2 850Lm LED Flashlight Coupon code: DQG4TH βγαίνει στα 25,99$ Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2017 από enterhere 1
in2dark Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 καλησπέρα. για ποδήλατο αξίζει πιστεύετε να δω κάποιους από όλους αυτούς εδώ που προτείνετε ή να πάω σε ποιο εξειδικευμένους?
stelios18120 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρά κανείς και με αυτούς την δουλειά σου. Αρκεί να είναι αδιάβροχος,να έχει δύναμη και καλή αυτονομία και είσαι οκ
in2dark Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Σε φχαριστω κορυδαλλαρα το ποιο οικονομικο ποιο προτεινεις?
Andyk0555 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα τον nitecore tube από yoshop. Για τα λεφτά του είναι άψογος Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2017 από Andyk0555 2
Questioner Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις παρέλαβα τον nitecore tube από yoshop. Για τα λεφτά του είναι άψογος Με γεια! Πότε έκανες παραγγελία; Εμένα τον έστειλαν 15/01 κι ακόμα περιμένω.
Andyk0555 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ.21/01 είχα κάνει την παραγγελία και μου ήρθε μόλις σήμερα 1
dimis88 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Και εμένα σήμερα δυο. Ένας έφυγε 07/01/2017 ο άλλος 21/01/2017. Περιμένω και άλλους σε ενδιάμεσες ημερομηνίες...
in2dark Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Παιδες... Καποιον αξιοπιστο οικονομικο για ποδηλατο πολης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα