Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ο φακος convoy c8 τι λεει; απο οτι βλεπω εχει πολλα διαφορετικα μοντέλα. τι να επιλέξω για κατι δυνατο;

Ας το παρουμε λιγο αλλιως .

Τον θες να φωτιζει μακρια (στενη δεσμη αλλα φτανει μακρια) ή κοντά με "απλωτο" φως ?

με ενδιαφέρουν και οι 2 περιπτώσεις λογω της δουλειάς μου. τι μου προτείνετε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενας Convoy C8 ειναι γυρω στα 1000 (πραγματικα) lumens .

Αν θελεις την πιο στενη δεσμη , επελεξε τον Convoy C8 με xp-l hi , αλλιως λιγο πιο φαρδυα με xm-l2 . Σαν φωτεινοτητα διαφερουν 2-3% , σχεδον τιποτα .

Edit : Αν πληρωσες 70-150$ τοτε ναι , ισως ειναι τοσα lumens αυτοι που πηρες :P ... 

Επεξ/σία από georgekok97
Δημοσ.

εχω γεμίσει με φακους απο ebay που λενε οτι ειναι 5000lm η 9000lm αλλα δε κανουν δουλειά.

Καλά, εννοείται πως δεν «δένουμε κόμπο» τα χαρακτηριστικά, αλλά για ποιούς φακούς πρόκειται;

Δημοσ.

Σωστα..300το πολυ 500 πανε στν καλυτερη.Ο nitecore που εχω στα 1020 λουμεν δεν εχει καμια επαφη με κανεναν απο αυτους τπυ ebay

Δημοσ.

Ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος....

Για μπαταρίες 18650 ενδιαφέρομαι. Από πού αγοράζουμε πλέον? Πολλά sites δεν στέλνουν, το ebay δεν είναι να το εμπιστεύεσαι, οι τιμές ανέβηκαν..... γενικά το έχω χάσει λίγο....

Βρήκα το nkon  αλλά, πέραν του ότι δεν το ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω αν οι τιμές είναι με μεταφορικά ή όχι.

Εν κατακλείδι, έχετε να προτείνεται καλές και σχετικά οικονομικές μπαταρίες 18650 και από πού?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...