Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγιές! :-)

Έτσι μου τους στέλνει και μένα ο Simon. Σε απλό χαρτοκούτι σαν και αυτό (το οποίο φτάνει πάντα τσαλακωμένο) και μέσα ο φακός σε σακουλάκι με φούσκες.

Το σώμα αλουμίνιο; Φαίνεται mat σε σχέση με τον Astrolux που είναι stainless steel.

Σε σύγκριση με έναν απλό C8 με XM-L2 τι διαφορές έχει στη δέσμη; Είναι πιο στενή;

Σε ευχαριστώ. Για το κουτί δεν με πειράζει, αλλά να μην βάζουν μέσαν 1-2 εφεδρικά o-rings το θεωρώ γυφτιά. Πόσο τους κοστίζουν?

Η δέσμη του είναι σαφώς πιό στενή, ακόμη και απο τον Astrolux S2 που επίσης έχει XPL-HI.

Παρότι λοιπόν ο Astrolux είναι πιό φωτεινός, ο Convoy C8 καταφέρνει να έχει καλύτερο throw.

Εξάλου εμπιστεύομαι και τον Γιώργο που όπως φαίνεται έχει δοκιμάσει αρκετούς C8:

Κλασσικη αξια ο convoy c8 , και τωρα ο ασημι που εβγαλε με xp-l hi ειναι ΚΟΡΥΦΗ στους stock C8 . Το λεω με σιγουρια γιατι τους δοκιμασα ολους , ενα προς ενα .

Το σώμα είναι βέβαια αλουμίνιο και όντως η βαφή (clear oxidation όπως λέει η Convoy) είναι ματ.

Και για κάποιο απροσδιόριστο λόγο δεν μου πολυαρέσει.

Άψογη είναι, δεν έχει κανένα ελάττωμα, το χρώμα σίγουρα θα βοηθήσει να μην φαίνονται οι φθορές στο μέλλον, αλλά φαίνεται το μάτι μου προτιμάει το ασημί σε πιό γυαλιστερό.

Τελικά μάλλον θα "παίξω" κανα δυό μέρες και θα τον δώσω. Αν τυχόν κάποιος τον θέλει όσο τον πήρα (20€) pm me.

Επεξ/σία από taxtax
  • Like 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως δεν μπορουν να τον βγαλουν γυαλιστερο ασημι καθως θα φαινονταν αρκετες ατελειες . 

Εχω αφαιρεσει την ανοδιωση και μετα εχω γυαλισει εναν Ultrafire C8 , και εχει βγει πολυ ωραιος . Φωτο εδώ .

Ο astrolux s2 βεβαιως ειναι πιο φωτεινος καθως εχει fet driver αρα το led τρεχει στα 5 αμπερ , μπορει και παραπανω , ενω ο C8 στα 3 περιπου . Ακομα και ετσι ομως , λογω κατοπτρου , ο C8 αποδιδει 75-80kcd ενω ο Astrolux S2 60-65kcd (αν θυμαμαι καλα βεβαια) . 

Επεξ/σία από georgekok97
  • Like 3
Δημοσ.

Εχω αφαιρεσει την ανοδιωση και μετα εχω γυαλισει εναν Ultrafire C8 , και εχει βγει πολυ ωραιος . Φωτο εδώ .

Πολύ καλό το αποτέλεσμα. Χαράς την υπομονή σου.

Έχει το Banggood τον Lumintop Tool στα 9,99$ χωρίς κουπόνι. Άρα όσοι έχουν πόντους μπορούν να τον πάρουν στα 8,29$

http://www.banggood.com/Lumintop-Tool-AAA-XP-G2-R5-110-Lumens-3Modes-Keychain-EDC-Flashlight-p-929235.html

• Like 1
Δημοσ.

Nitecore TIP Keychain Flashlight   gearbest.

Με το κουπόνι TIPCDEAL στα 18,99$

Να θυμίσω ότι υπάρχει και αυτό, που ισχύει ακόμα:

ο μαύρος Nitecore TIP βγαίνει στα 17,14$ (19,14$-2$ με το κουπόνι "WGSALE1"):

http://www.yoshop.com/item/nitecore-tip-usb-rechargeable-cree-xp-p_325002.html

ο μπλέ Nitecore TIP CRI βγαίνει στα 19,74$ (22,74$-3$ με το κουπόνι "WGSALE6"):

http://www.yoshop.com/item/nitecore-tip-cri-usb-rechargeable-nichia-p_325011.html

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, θα ήθελα να παραγγείλω δύο μπαταρίες από Κίνα, 18650 protected 3400mah.Από ποιο κατάστημα θα μπορούσα να παραγγείλω γιατί έχω δει τον τελευταίο καιρό ότι υπάρχουν περιορισμοί στην αποστολή μπαταριών σε κάποιες χώρες;;Προσπάθησα από fasttech και έχει όλες τις μεθόδους αποστολής μπαταριών "γκριζαρισμένες"(ανενεργές).Προσπάθησα να κάνω εγγραφή και στο yoshop.com αλλά όταν πάω να κάνω εγγραφή δεν προχωράει η διαδικασία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δες τις παραπάνω σελίδες(έχουν και 18650), το δευτερο ειναι στην Ευρώπη. Σχετικά με το yoshop δυστυχώς σταμάτησε και αυτό να στέλνει μπαταρίες λιθίου. Μου ακύρωσαν παραγγελία και εμένα αυτη την εβδομάδα Επεξ/σία από Vintage
Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα ο ασημί Convoy C8 (απόχρωση 3A) με το νέο firmware: https://www.aliexpress.com/item/Clear-Convoy-C8-with-XPL-HI-LED-copper-DTP-board-and-ar-coated-inside-new-firmware/32732511943.html

Τον είχα πάρει στα 20€ (με το 15% έκπτωση που λέμε παραπάνω) και έκανε να έρθει 72 ημέρες :shock: .

Ο κινέζος τον έστειλε κανονικά, με track number, πέταξε απο Κίνα για Ελλάδα στις 14/12 και στην Ελλάδα σκαναρίστηκε στο αεροδρόμιο στις 6/2. Και αυτό προφανώς επειδή ξεκίνησα διαδικασία dispute, ο κινέζος θα έκανε αίτηση αναζήτησης, και κάποιος υπάλληλος στο αεροδρόμιο "αναγκάστηκε" να βρεί και να ανοίξει τον ξεχασμένο σάκο. Μάλιστα του βάλανε επάνω και σφραγίδα "Τελωνείο Αέρος" παρότι απο το tracking δεν φαίνεται να μπήκε στο τελωνείο. Ίσως το πέρασαν "χέρι με χέρι".

Ο φακός τώρα, καλός για τα λεφτά του.

Ήρθε σε ένα απλό ζουληγμένο χαρτοκούτι, χωρίς ανταλλακτικά o-rings, είναι όμως πράγματι καλός thrower, και με το νέο firmware έχει πολλές επιλογές για να βρεί ο καθένας τα modes που τον βολεύουν.

Κι εγώ τον έχω παραγγείλει 4/1/2017 άρα έχω να περιμένω... στις πόσες μέρες κοίταξες για dispute;

Δημοσ.

Κι εγώ τον έχω παραγγείλει 4/1/2017 άρα έχω να περιμένω... στις πόσες μέρες κοίταξες για dispute;

Αν τον παρήγγειλες και εσύ απο Aliexpress, στις 60 ημέρες λήγει η προστασία που σου παρέχει η πλατφόρμα (για μη παραλαβή).

Άρα πρέπει πριν τελειώσουν οι 60 ημέρες, ή να κάνεις dispute, ή να ζητήσεις παράταση της προστασίας για μερικές ημέρες ακόμη.

Εγώ στις 60 ημέρες έκανα dispute. Μετά έχει 12 ημέρες ο πωλητής για να απαντήσει. Και μέσα σε αυτές, υποθέτω έκανε αίτηση αναζήτησης μέσω του china post, εμφανίστηκε το δέμα στο αεροδρόμιο, το παρέλαβα, και έκλεισα το dispute.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

BudgetlightForum 348 LED Flashlight   -  KEYCHAIN HOLE EDITION  SILVER

Με κουπόνι  FIN17 βγαίνει στα 6,69$

Περιγραφή:  Nichia NVSW219BT-V1, CRI: Minimum 90, Neutral white (4745-5310K), 240 lm,1x10440/AAA Battery

SingFire SF-348 Flashlight   CREE XPE R3 Stainless Steel

Με κουπόνι   MINIFIRE  βγαίνει στα 3,99$

Περιγραφή: Cree XP-E R3, 180 lm, Battery Type: AAA/10440, Stainless Steel, Natural White

Επεξ/σία από enterhere
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ομάδα, γνωρίζει κανείς αν πωλούνται μεμονωμένα κομμάτια από convoy s2+? Με ενδιαφέρει η αγορά διακόπτη και δεν θα ήθελα να αγοράσω ολόκληρο host.

Edit: Βρέθηκε απο το επίσημο στο aliexpress άλλα πρέπει να αγοραστουν τουλάχιστον 5

Επεξ/σία από Vintage
Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα, γνωρίζει κανείς αν πωλούνται μεμονωμένα κομμάτια από convoy s2+? Με ενδιαφέρει η αγορά διακόπτη και δεν θα ήθελα να αγοράσω ολόκληρο host.

Edit: Βρέθηκε απο το επίσημο στο aliexpress άλλα πρέπει να αγοραστουν τουλάχιστον 5

Αν δεν έχεις πρόβλημα με το κολλητήρι, παίρνεις omten 1288 και τους αλλάζεις στην πλακέτα.

πχ 2,26$ τα 5τεμ.:http://www.kaidomain.com/p/S023885.OMTEN-PBS1288BM-12mm-L-8mm-W-x-8mm-H-LED-Flashlight-Clicky-Switch-Black-5-pcs

1,78$ τα 5τεμ: http://www.kaidomain.com/p/S024078.OmTen-PBS1288B-12mm-L-8mm-W-x-8mm-H-LED-Flashlight-Clicky-Switch-White-5-pcs

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια λυση ειναι αυτη που ανεφερε ο taxtax , αλλιως δοκιμασε να στειλεις μηνυμα στον Simon (ο κατοχος του καταστηματος που εβαλες το link Vintage) μηπως μπορει να σου στειλει μονο 1 . Βλεπω και αλλαξε "πολιτικη" στον καταστημα του , και πλεον στελνει μονο με tracking τα περισσοτερα , γι'αυτο εβαλε Χ ελαχιστα κομματια ανα παραγγελια .

Επεξ/σία από georgekok97
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ taxtax και george, μάλλον αυτό θα κάνω. Ήρθε ελαττωματικός από banggood. Συμπλήρωσα τη φόρμα (σου ζητάνε και video που δείχνει το πρόβλημα), έχω την εντύπωση πως στέλνουν άλλο σε αυτή την περίπτωση.

Διαπίστωσα αργότερα ότι ειναι ο διακόπτης αφού έκανα δοκιμή με διακόπτη άλλου λειτουργικού convoy s2+, οπότε και αποφάσισα να το φτιάξω. Σε αυτό το σημείο να πω ότι το σπείρωμα απο το δαχτυλίδι του διακόπτη ξεβιδώνει ανάποδα (clockwise) πλέον στους s2.

Επεξ/σία από Vintage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...