Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι εντάξει το site μπορεί να είναι αξιόπιστο αλλά για παράδειγμα οι μπαταρίες θα είναι αυτές που λέει ή θα είναι μαιμού όπως στο ebay που κυκλοφορούν πολλές μαιμου..

απο gearbest βλέπεις και τα σχόλια απο κάτω...

θα παραγγείλω και εγώ 2 να δω τι θα μου έρθει και αν είναι θα παραγγείλω και άλλες.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

dx.com για αξιόπιστο site με αληθινά reviews που υπάρχει εδώ και χρόνια

Υπάρχει κανένα κατατοπιστικό tutorial για επιδιόρθωση led φακών;

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tutorial γενικά για επιδιόρθωση δεν έχω υπόψην μου. Μπορεί να βρεις κάτι στα σχετικά forums:
budgetlightforum.com
www.candlepowerforums.com
Ή ακόμα και να κάνεις εσύ ερώτηση εκεί.

Αλλά έχουμε και εδω μέσα κάποια άτομα που το κατέχουν το άθλημα.

Επεξ/σία από petreus
Δημοσ.

dx.com για αξιόπιστο site με αληθινά reviews που υπάρχει εδώ και χρόνια

Υπάρχει κανένα κατατοπιστικό tutorial για επιδιόρθωση led φακών;

Αν μας πεις σε τι φακο εχεις προβλημα , και ποιο ειναι το προβλημα καπως θα βοηθησουμε .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτος είναι ο φακός και το προβλημα ειναι ότι μετα απο μερικες λακουβες με το ποδηλατο σταματησε να λειτουργει κανονικά. Αν τον κουνησω λειτουργει, αν τον ξανακουνήσω σταματαει να λειτουργει, πολλες φορες απλα δε λειτουργει. 

Κάτι άσχετο, δε μπορω να καταλαβω που χρησιμευει το fast strobe mode περα απο το να ζαλιζει. 

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως κάποιο εξάρτημα έχει κουνηθεί/χαλαρώσει από την θέση του και δεν κάνει επαφή. Αρκετά πιθανό είναι το ελατήριο στη βάση.

Μία χρήση του fast strobe είναι για να στραβώνεις κάποιον που έρχεται το βράδυ κατά πάνω σου με κακές προθέσεις.

edit

Ένας ακόμα με παρόμοιο πρόβλημα με τον ίδιο φακό:

Link.png Site: DOA SKU 91907 (UltraFire 18WG-T60 XM-LT6 HA-III) flashlight from DX

Επεξ/σία από petreus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω όταν ευκαιρώ.

Μία χρήση του fast strobe είναι για να στραβώνεις κάποιον που έρχεται το βράδυ κατά πάνω σου με κακές προθέσεις.

Δε νομίζω να υπάρχει κάποια άλλη :-) Θέλει ψάξιμο πλέον για βρεις high, mid, low

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.

Sony, Toshiba, Energizer, Fujitsu, όλες αξιόπιστες μάρκες, όμως τις επιδόσεις των eneloop δεν τις φτάνουν. Είχα διαβάσει για κάποιες καινούργιες Fujitsu που συγκρίνονται με τις eneloop, αλλά δεν τις βλεπω στην αγορά.

Άν ο φακός σου εκτός από AA παίρνει και 14500, μπορεί με τις 14500 να έχεις μεγαλύτερη απόδοση.

Δημοσ.

Εχουμε καμια αξιοπιστη μπαταρια aa επαναφορτιζομενη για φακο nitecore??

Εκτος απο panasonic eneloop που την ξερω.. :)

Για εμενα οι eneloop ειναι κορυφη ...

Sony, Toshiba, Energizer, Fujitsu, όλες αξιόπιστες μάρκες, όμως τις επιδόσεις των eneloop δεν τις φτάνουν. Είχα διαβάσει για κάποιες καινούργιες Fujitsu που συγκρίνονται με τις eneloop, αλλά δεν τις βλεπω στην αγορά.

Άν ο φακός σου εκτός από AA παίρνει και 14500, μπορεί με τις 14500 να έχεις μεγαλύτερη απόδοση.

Προσοχη ομως στην συμβατοτητα ( δες στο manual ή ψαξε στο ιντερνετ μεχρι τι ταση δεχεται ο φακος ) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...